Vodoinstalater Savski Venac

/Vodoinstalater Savski Venac

Vodoinstalater Savski Venac Beograd vam je dostupan svakog radnog dana i subotom. Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Majstori vodoinstalateri sa velikim iskustvom. Nudimo povoljne cene vodoinstalaterskih usluga. Kada vam treba dobar i profesionalni vodoinstalater na Savskom Vencu, pozovite naš vodoinstalaterski servis Beograd. Brza, kvalitetna i stručna usluga. Dolazimo isti dan.

vodoinstalater savski venacVodoinstalater Savski Venac

Curi voda ispod kade, zapušenje lavaboa, sporo oticanje vode iz wc šolje, bojler ne zagreva vodu su neki od razloga da potražite vodoinstalatera. Ako je vaše prebivalište opština Savski Venac u Beogradu, vodoinstalater je spreman da u svakom trenutku izadje na teren. Posedujemo znanje, iskustvo, kvalitetan vodovodni materijal, adekvatan alat i moderne mašine da uspešno izvršimo popravke kavrova. Bilo da imate problem na vodovodnoj, kanalizacionoj mreži, sanitarijama, ventilima za vodu možete nas konatktirati. Vodoinstalaterski servis posluje sa fizičkim i pravnim licima radnim danima i subotom. Hitne intervencije vodoinstalatera radimo u najbržem mogućem vremenskom roku. Majstora možete zakazati u terminu kada to odgovara vašim obavezama. Pristupačne cene, odgovornost u pružanju vodoinstalaterskih usluga, profesionalan rad su razlozi da nam ukažete poverenje. Duže od 10. godina uspešno poslujemo na teritoriji opštine Savski Venac, čime smo stekli veliki broj stalnih klijenata koji koriste naše vodoinstalaterske usluge. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge vodoinstalatera.

Koje usluge pruža vodoinstalater na Savskom Vencu?

Vodoinstalaterski servis čini tim majstora. Klijentima možemo pružiti sledeće usluge:

Servis bojlera – zamena grejača, termostata, sigurnosnog ventila, creva, čišćenje kamenac, montaža bojlera

Zamena ventila za vodu svih dimenzija i profila

Ugradnja sanitarija – zamena wc šolje, montaža tuš kabine, lavaboa, kade, slavine, tuš baterije …

Odgušenje kanalizacije – otpušavanje wc šolje. sudopere, slivnika, vertikale u zgardi i kući, horizontale …

Postavljanje i adaptacija vodovodnih i kanalizacionih cevi

Popravke u kupatilu i kuhinji

Snaimanje kanalizacije kamerom

Detekcija curenja vode u zidu ili podu

Kompletna adaptacija kupatila po principu ključ u ruke

U slučaju da nismo naveli vodoinstalatersku uslugu koja vam treba, slobodno nas pozovite i zataržite je. Bez ispravnih vodovodnih i kanalizacionih cevi kao i sanitarija obavljanje svakodnevnice je otežano. Zato se trudimo da je što pre moguće izadjemo na lice mesta. Odgovorno radimo vodoinstalaterske radove, bez obzira da li je u pitanju manji kvar ili složena intervencija.

Kolika je cena vodoinstalaterske usluge na Savskom Vencu?

U zavisnosti šta je potrebno uraditi formira se cenovnik vodoinstalaterskih usluga. Putem telefona možemo dati okvirnu cenu kada nam izložite kakav je kvar u pitanju. Tačna cena biće vam saopštena na licu mesta kada majstor vodoinstalater sagleda sve aspekte posla. Ako se radi veći broj intervencija na jednoj lokaciji formira se jedinstvena cena. Dolazak majstora je uračunat u cenu usluge.

Da li majstor donosi vodovodni materijal?

Ako želite da majstor za vas nabavi potrebni vodovodni materijal kao što je ventil za vodu, slavina, zvono ili plovak za vodokotlić kao i drugo morate to naglasiti vodoinstalateru koji vas kontaktira.

Vodoinstalater Savski Venac

Dedinje, Lisiči Potok, Beograd na vodi, Savamala, Topčidersko Brdo, senjak i ostali delovi Savskog Venaca je teritorija gde možete angažovati naše vodoinstalatere. Vodoinstalater Savski Venac je tu za vas. Dovoljno je da nas kontaktirate sve drugo prepustite našim profeionalnim majstorima. Ukazano vaše poverenje biće u popunosti opravdano od strane vodoinstalatera.

Pozovi 069 623 301