Vodoinstalater Niš

/Vodoinstalater Niš

Vodoinstalater Niš pruža usluge otpušavanje kanalizacije, sudopere, kade, wc šolje, montaža sanitarija, zamena ventila za vodu, servis bojlera. Povoljna cena za sve vodoinstalaterske usluge. Hitne intervencije vodoinstalater Niš radi u najkraćem vremenskom roku. Kvalitetna i profesionalna usluga. Dajemo garanciju na sve pružene usluge vodoinstalatera. Dostupni smo svakoga dana u toku cele godine.

Vodoinstalater Nis Cene

Pozivom našeg servisa dobićete stručnu, kavalitetnu i brzu uslugu. Iskusni i obučeni vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom odgovoriće na sve vaše zahteve. Broj naših zadovoljnih klijenata daje Vam garanciju da će se sve vodoinstalaterske usluge obaviti u dogovorenom i najbržem roku. Za svaku obavljenu uslugu i zamenu delova dobićete garanciju.

Vodoinstalater Niš – Cene

Prikazane cene u tabeli su informativnog karaktera. Tačna cena usluge vodoinstaltera biće vam saopštena kada majstor sagleda sve apekte posla.

Odgušenje kanalizacije od 3.500 dinara
Odgušenje wc šolje, sudopere, kade, tuš kabine, slivnika, lavaboa, od 2.000 dinara
Odgušenje vertikale od 3.000 dinara
Montaža wc šolje, monobloka od 2.000 dinara
Montaža slavine, tuš baterije, česme od 1.500 dinara
Montaža lavaboa, sudopere od 2.000 dinara
 Montaža tuš kabine, kade od 3.500 dnara
Montaža vodokotlića, popravka vodokotlića, zamena sifona 1.500 dinara
Zamena ventila za vodu od 1.500 dinara
Demontaža sanitarija od 2.000 dinara
Zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi od 4.000 dinara
Popravka bojlera od 1.500 dinara
Popravke u kupatilu  od 1.000 dinara

Vodoinstalter Niš – Odgušenje kanalizacije

Do sporog oticanja vode iz sanitarija u odvode dolazi zbog zagušenja kanalizacije. Odlaganjem pelena, valažnih maramica, tufera i veće količine tolet papira u wc šolju formira se čep u kanalizacionoj cevi koji ne dozvoljava normalan protok fekalne i sanitarne vode. Tada je neophodno uraditi odgušenje kanalizacije kako bi se problem rešio. Naš vodoinstalater u Nišu opremljen je potrebnim alatom i savremenim mašinama čime se otpušavanje kanalizacije obavlja brzo i efikasno. Kod malog stepena zagušenja za odgušenje wc šolje, sudopere, kade, tuš kabine koristimo čeličene sajle. Ukoliko je zagušenje većeg inteziteta vršimo mašinsko otpušavanje kanalizacije ili koristimo metodu odgušenje pod visokim pritiskom vode.

Vodoinstalaterski servis Niš

Imate curenje vode na vodovodnoj ili kanalizacionoj cevi, kvar na bojleru, curi ventil za vodu, zagušenje kanalizacije? Nemate dobrog majstora da uradi popravku kvara? Naš vodoinstalaterski servis Niš vam stoji na usluzi. Ako živite na opštini Medijana, Pantelej, Crveni Krst, Niška Banja, Palilula možete računati na vodoinstalaterski servis u Nišu. Uspešno poslujemo duže od 15. godina, čime smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenta koji su zatražili od nas vodoinstalaterske usluge. Odgovorno pristupamo poslu bez obzira da li je u pianju jednostavna intervencija ili složen problem. Dovoljno je da pozovete vodoinstalaterski servis, iznesete sa kakvim se kvarom suočavate, sve drugo je naša briga. Imamo veliko iskustvo i znanje kao i odgovarajući alat da odgovorimo na svaki zahtev klijenata. Adaptacija kupatila, otpušavanje kanalizacije, wc šolje, sudopere, servis bojlera, zamena ventila za vodu, postavljanje sanitarija u kupatilu su deo vodoinstalaterskih usluga koje pružamo. Za vodoinstalaterske usluge možete nas pozvati svakog radnog dana i subotom.

Vodoinstalater Niš

Treba vam stručan, pouzdan i dobar vodoinstalater u Nišu? Na pravom ste mestu. Dugi niz godina vodoinstalater Niš radi sve vodoinstalaterske radove u stambenim i poslovnim objektima. Postavljanje cevi za vodu i kanalizaciju, popravka bojlera, zamena wc šolje, sifona, slavine, tuš baterije do montaža tuš kabine, ugradnja kade i ostale vodoinstalaterske usluge su u opisu našeg posla. Povoljna cena vodoinstalatera, brza i profesionalna usluga su razlog da nas pozovete. Našim angažovanjem dobijate visokokvalitetnu i stručnu uslugu vodoinstalatera. Durlan, Bubanj, Pasi Poljana, Vrežina, Duvanište, Čair i ostali delovi grada Niša su lokacije gde je vodoinstalater dostupan fizičkim i pravnim licima. Sve probleme na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži treba rešavati bez odlaganja, jer u spurotnom se može stvoriti materijalna šteta. Za naše vodoinstalatere nema ne rešivih situacija, zato smo svim klijentima pouzdan pratner. Činjenica da nemamo reklamacije na pružene vodoinstalaterske usluge. govori da smo veliki profesionalci u poslu. Angažujte nas i uverite se zašto smo jedan od boljih vodoinstalaterskih servisa u Nišu.

Zamena ventila za vodu

Kada ventil za vodu curi, ima oštećenje ili je promenio boju potrebna je hitna zamena ventila za vodu. Nefukcionalan ventil može da pukne čime dolazi do polave u objektu i stvaranja materijalne štete. Bilo da je u pitanju EK ventil, glavni ventil za vodu u kupatilu ili kuhinji, ventil u šahti za njihovu zamenu možete nas pozvati.

Ugradnja sanitarija Niš

Još jedna usluga koju pružamo na teritoriji Niša je ugradnja sanitarija. Montaža wc šolje, kade, lavaboa, sudopere, tuš kabine kao i pratećih elemenata za kupatilo radimo kvalitetno i profesionalno. Naš iskusni vodoinstalater radi montažu sanitarija pos vim pravilima i propisima kako je to proizvodjač predvideo.

Popravka bojlera Niš

Ako vaš bojler ne greje vodu, ključa, pucketa, nema dovoljno tople vode, izbacuje osigurača kada se upali ili postoji drugi kvar na bojeru posle poziva našem vodoinstalaterskom servisu majstor će izaći na teren u najkaraće roku i rešiti problem. Servis i popravka bojlera je naša specijalnost. Kada Vam treba zamena termostata na bojleru, grejača, brinoks creva, instalacije, sigurnosnog ventila ili montaža bojlera možete nas pozvati.

Vodoinstalater Niš

Vodoinstalater Niš nudi povoljne cene za sve vodoinstalaterske usluge. Naš vodoinstalaterski servis pruža usluge fizičkim i pravnim licima. Dugi niz godina uspešno poslujemo na celoj teritiriji Niša i njegovoj okolini. Za sve vreme nikada nismo dobili reklamaciju na pružene usluge vodoinstalatera. Profesionalan alat i oprema koju poseduju naši vodoinstalateri omogućavaju im da kavlitetni i profesionalno obave posao. Na svaki vaš zahtev spremni smo da odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Snimanje cevi i kanalizacije

Servis u svojoj ponudi ima sve potrebne kamere za snimanje cevi i kanalizacije da bi se kvar u najkraćem roku otkrio I popravio na vodovodnoj instalaciji. Ako dodje do pucanja cevi u kupatilu ili kuhinji ili Vam se desi poplava u stanu, kući,  poslovnom prostoru pozovite naš servis koji dolazi u najkraćem vremenskom intervalu da obavi hitnu intervenciju.

Naš servis Vodoinstalater Niš pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga: uklanjanje stare i postavljanje nove vodovodne instalacije u kupatilu i kuhinji, snimanje kamerom kanalizacione cevi i vodovodne instalacije, čišćenje slivnika, odgušenje cevi u kupatilu i kuhinji, odgušenje horizontale i verikale u zgradama, ručna odgušenja čeličnom sajlom, mašinska odgušenja, montažu sanitarija, bojlera, zamena ventila, zamena vodokotlića, slavina, tuševa, česmi , baterija, mono bloka, montaža i demontaža tuš kabina, kade, odgušenja bidea, wc šolje, lavaboa, sudopere, kade, tuš kabine……

Vodoinstalater Niš Vam je dostupan 24 sata tokom cele godine. Pozovite nas.

Grad Niš

Niš je medju najstarijim gradovima Balkana. Iz popisa 2002. godine grad ima 250.518. stanovnika. Kroz grad protiče reka Nišava. Stari naziv za grad je bio  Naissus ili Nais što u prvodu znači  Vilin Grad. Grad su osnovali Kelti u trćem veku pre nove ere.  Grad se deli na  pet opština:Niška Banja, Pantelej, Palilula, Crveni Krst i Medijana.

Istorija grada

Zbog svog geografskog položaja grad je bio granica gde su se susretali Zapad i Istok. Ljudi su naseljavali  teritoriju današnjeg Niša od doba srednjeg paleolita. Rimska vojska ga osvaja u 1. veku. Rimljani gradu daju ime Nais. Tu su se rodili rimski carevi Kostancije treći i Konstantin Veliki.  Srpski kralj Stefan Nemanja ga  osvaja 1183. Godine od ugarskog kralja Bele trećeg. 1189. God u Niš dolazi Fridrik Barbarosa gde ga dočekuje Stefan Nemanja. Osmanska imperija ga osvaja1448 godine. U Nišu je potpisan sporazum koji dovodi do završetka Rusko-Turskog-Austrijskog rata. Velika bitka na Čegru za vreme Prvog srpskog ustanka u blizini Niša odigrala se 31. maja 1809. g.  U njoj gine 3000 srpskih ustanika koje je predvodio vojvoda Stevan Sinđelić. Nakon bitke po naredbi tadašnjeg zapovednika Niša Huršid paše, za opomenu Srbima sagradjena je Ćele kula u koju je uzidano 952. lobanje  srpskih ustanika.

Osmanilje su zauvek proterane iz grada1878. Knez Milan osvaja Nišku tvrđavu i time je označio početak nove istorije grada i države. U vreme Prvog svetskog rata u Niš se sele iz Beograda Narodna skupština i Vlada,  a grad postaje ratna prestonica Srbije gde telegram o objavi rata prima Nikola Pašić, kojim Aostrougarska objavljuje rat Srbiji. Donosi se  Niška deklaracija 7. decembra 1914. godine. U Nišu 1916. god susreli su se Vilhem  drugi i bugarski car Ferdinand. Vojvoda Petar Bojović sa srpskom vojskom oslobadja grad 12. oktobra 1918. godine. Tokom Drugog svetskog rata grad bombarduju Nemci 8. Aprila 1941. godine. U gradu se formira prvi koncetracioni logor u Jugoslaviji iz kog će biti odvedeno na streljanje 12.000 ljudi.  Streljanje se desilo na brdu Bubnju. Grad je oslobodjen od Nemaca 14. Oktobra 1944. godine.

Kultura grada

Kulturu  grada čine Istorijski arhiv , Niški kulturni centar, Narodno pozorište, Narodni muzej, Simfonijski orkestar, Univerzitetska biblioteka, Pozorište lutaka, Narodna biblioteka,  Zavod za zaštitu spomenika kulture,  Galerija savremene likovne umetnosti . Univezitet u Nišu ima u svom sastavu 13. fakulteta: Medicinski, Pravni,  Mašinski, Ekonomski, Filozofski, Elektronski fakultet …

Kao turističku atrakciju treba obići :Starohrišćansku baziliku, Nišku tvrdjavu, Kazančijsko sokače.

Grad organizuju dugi niz godina manifestacije koje imaju i međunarodni karakter. Najznačajnije su: Nišvil- Džez festival, Filmski susreti- festival filma i glumačkih ostvarenja, Horske svečanosti – amaterski festival horova medjunarodnog karaktera, Književna kolonija Sićevo, Likovna kolonija Sićevo koja je  najstarija kolonija takve vrste u Srbiji.

Sport u gradu

Prvo osnovani fudbalski klub u gradu je Sindjelić, a najuspešniji fudbalski klub Radnički, koji je igrao prvu ligu Jugoslavije i imao zapaženu ulogu na medjunarodnoj Evropskoj sceni, danas ima vodeću ulogu u domaćoj Super ligi Srbije. Radnički kao domaćin utakmice igra na stadionu Čair. Fudbalski klub Mašinac je najtrofejniji  ženski fudbalski klub na celom Balkanu. Grad Niš je šezdesetih i sedamdestih godina 20. Veka bio ponosan na svoje boksere Bokserskog kluba Radnički koji su dominirali  Jugoslovenskim boksom.  U hali Čair svoje utakmice igraju ženski  rukometni klub Naisa,  muški rukometni klub Železničar, košarkaški klub Ergonom. U gradu postoji  i  Atletski klub Železničar, Streljački klub Niš 1881, koji postiže velike uspehe na  domaćim i medjunarodnim takmičenju.

Privreda grada

Privreda grada je bila na vrhuncu u periodu od 1960.god do 1990. god. Tada dolazi do uvodjenja  sankcija zemlji i gašenja velikih preduzeća.. Oporavak privrede se dešava 2000.-tih godina. Važne kompanije za privredu Niša danas su Leoni, PZP Niš,Cumtobel, Nini,  Monicom www.monicom.rs, IMI, Niskogradnja, Philip Moris, Džonson Elektrik. U gradu je registrovano 9.700 privrednika u različitim delatnostima od prehrambene, ugostiteljske, hemijske i drugih industrija.

Poznate ličnosti grada

Kornelije Kovač kompozitor

Dragiša Cvetković političa

Dragan Stojković Piksi fudbaler

Aleksandar Šoštar vaterpolista

Pozovi 069 623 301