Ugradnja Sanitarija Niš

/Ugradnja Sanitarija Niš

Ugradnja sanitarija Niš. Povoljna cena montaže sanitarija u kupatilu i kuhinji na celoj treitoriji grada Niša i okolini. Porofesionalni vodoinstalter Niš dostupan je za postavljanje sanitarija svakoga dana osim nedeljom. Kvalitetna i profesionalna ugradnja sanitarija. Kada nas pozovete na vašoj adresi smo isti dan. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Ugradnja sanitarija Niš cena

Cena ugradnje sanitarije zavisi od broja elemenata koji se montiraju. Tačnu cenu dobićete kada majstoru saopštite šta je potrebno postaviti od sanitarija.

Montaža slavine                                                                                               1.800 din

Montaža sudopere                                                                                     od 2.000 din

Postavljanje vodokotlića                                                                                 1.800 din

Montaža wc šolje                                                                                        od 2.000 din

Montaža tuš kabine                                                                                    od 3.000 din

Montaža kade                                                                                               od 3.000 din

Montaža bojlera                                                                                           od 2.000 din

Ugradnja tuš kadice                                                                                    od 3.000 din

Postavljanje kupatilske galanterije                                                          od 300 po elementu

Ugradnja tuš baterije                                                                                  od 2.000 din

Montaža bidea                                                                                             od 2.500 din

Prikazane cene su informativnog karaktera. Ukoliko se vrši demontaža postojeće sanitarije cena vodoinstalaterske usluge se uvećava. Kada se radi montaža sanitarije za celo kupatilo formira se jedinstvena cena montaže sanitarij koja će biti saopštena kada majstor sagleda sve aspekte posla.

Montaža sanitarija Niš

Kada radite adaptaciju postojećeg kupatila ili zidate novo zafršna faza radova je montža sanitarija. Da bi kupatilo bilo funkcionalno treba napraviti plan ged postaviti kadu, tuš kabinu, lavabo, wc šolju, bide, bojler kao i držač za peškir, sapun, kupku, šampon, toalet papiri i sušač za veš. Adekvatno i pravilno postavljena sanitarija ne samo da će doprineti funkcionalnosti već i estetici kupatila. U slučaju da se ugradnja sanitarija obavi nepravilno lako može doći do curenja vode iz sanitarije što za posledicu može imati poplavu u kupatilu. Zato montažu ne radite sami već to prepsutite profesionalcu. Ukoliko vam je potreban dobar vodoinstalater u Nišu da se obavi montaža wc šolje, kade, umivaonika i ostalih elemenata u kupatilu možete nas pozvati. Dugi niz godina radimo pružamo vodoinstalaterske usluge u koje spada i ugradnja sanitarija. Do sada nismo nikada imali reklamaciju na izvedene radove, što je pokazatelj kvaliteta naših usluga.

Postavljanje sanitarije Niš

Nakon postavljanja vodovodnih instalacija, podnih i zidnih pločica sledi postavljanje sanitarije. Ako angažujete naš vodoinstalaterski servis u Nišu za ugradnju sanitarija budite sigurni da dobijate kvalitetnu i profesionalnu uslugu. U slučaju da curi slavina, wc šolja, lavabo je oštećen i želite da postojeću sanitariju zamenite novom možete nas konatktirati. Povoljna cena postavljanja sanitarija i veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja preporuka. Ukazano poverenje opravdavamo u potpunosti. Vodoinstalaterske usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima na teritoriji opštine Niš. Pozovite nas već danas.

Pozovi 069 623 301