Ugradnja Sudopere

/Ugradnja Sudopere

Redovna i brza usluga našeg servisa je ugradnja sudopere, za koju dolazimo isti dan kada nas pozovete. Zamena slavina, ugradnja sudopere kao i sve vodoinstalaterske poslove radimo sakoga dan 24 časa, vikendom i praznicima. Popravke kvarova svih vrsta na vodokotliću i mono bloku u servisu Super Vodoinstalater. Povoljne cene za sve hitne intervencije.

ugradnja sudopere

Ugradnja sudopere u kuhinji

Potrebna Vam je ugradnja  i demontaža stare sudopere u kuhinji. Pozovite servis Super Vodoinstalater. Prilikom ugradnje sudopere uradićemo montažu slavine, montažu protočnog i klasičnog bojlera za kuhinju, ugaraditi sifon i povezati ga sa odvodnom cevi. Da bi se sudopera pravilno postavila na vodovodnu mrežu i adakvatno uradili spojevi na cevima potreban Vam je stručan vodoinstalater. Svaki rad na vodovodnim poslovima zahteva profesionalne majstore. Odgovorni i obučeni vodoinstalateri našeg servisa izvode svaku vrstu vodoinstalaterskih radova. Bilo da su zahtevni radovi ili sitne popravke koje ne oduzimaju puno vremena sve na zadovoljstvo klijenata. Ugradnju sudopere, nivelisanje i proveru rada sudopere smo radili za mnoge restorane, kafiće i hotele. Ugradnju sudopere radimo svakim danom tokom godine kako za fizička tako i za pravna lica. Kada nas pozovete za montažu sudopere,   dobićete  informaciju koja je cena usluge.

Ugradnja usadne  sudopere

Montažu sudopere svih dimenzija bilo da je usadna sudopera ili od prohroma, keramike, emajla ili nekog drugog materijala postavljamo u kratkom roku. Osim montaže sudopere vršimo ugradnju lavaboa, bidea, wc šolje, kade, djakuzija, tuš kabine. Pored toga servis Super Vodoinstalater nudi sledeće usluge:

Odgušenje sudopere do glavne cevi, čišćenje sifona sudopere, odgušenje vertikale i horizontale u zgradama.

Mono blokovi, vodokotlići: zamena plovka u vodokotliću, montaža mono bloka,  zamena zvona vodokotlića.

Zamena i postavljanje novih kanalizacionih cevi, postavljanje i povezivanje kanalizacione mreže u kupatilu, zamena cevi u kuhinji.

Montaža sifona za kadu, demontaža sifona sa priključkom.

Servisiranje priključka cevi za ispiranje wc šolje, zamena genzle u podu odvoda wc šolje simplon, popravka odvodne cevi wc šolje.

Montaža tuš creva, zamena slavine, zamena virbli, popravka jednoručnih baterija.

Servisiranje hidro masažne kade, vadjenje stare kade.

Hitne intervencije cena

Za montažu sudopere i sve druge vodoinstalaterske usluge imamo povoljne cene. Radimo za Vas svakoga dana od 00-24 sata, vikendom i svim praznicima u toku cele godine.  Ako imate kvar i potrebna vam je hitna intervencija  servisa pozovite nas u bilo koje doba dana i noći.

Pozovi 069 623 301