Čišćenje Odvoda Kanalizacionih Cevi

/Čišćenje Odvoda Kanalizacionih Cevi

Čišćenje odvoda kanalizacionih cevi radimo pod visokim pritiskom vode i sajlama na elektro pogon. Povoljna cena, brza, kvalitetna i profesionalna usluga. Uslugu čišćenje kanalizacionih cevi pružamo fizičkim i pravnim licima. Za odgušenje kanalizacije i druge vodoinstalaterske usluge dostupni smo svakoga dana osim nedelje u gradovima Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Čačak.

čišćenje odvoda kanalizacionih ceviČišćenje odvoda kanalizacionih cevi

Kroz odvode kanalizacije svakodnevno prolazi fekalna i sanitarna voda. Svaki put kada koristmo wc šolju, kadu, tuš kabinu, sudoperu voda iz sanitarija odlazi putem cevi u gradsku kanalizaciju ili septičku jamu. U cevima kanalizacije sa unutrašnje strane vremenom se nakuplja kamenac i u kombinaciji sa toalet papirom, vlažnim maramicama i drugim predmetima smanjuje prohodnost odvodne cevi. Ako se zanemari održavanje kanalizacionih cevi u nekom trenutku dolazi do zagušenja. Sporo oticanje vode iz wc šolje, sudopere, kade, pojava vode iz podnog slivnika su neki od znakova da je nastalo začepljenje kanalizacije. Da bi se problem zagušenja u kući, stanu ili poslovnom objektu rešio mora se uraditi čišćenje odvoda kanalizacionih cevi. Naš profesionalni vodoinstalater sa velikim iskustvom uspešno će rešiti svako začepljenje. Posedujemo savremene alate i mašine za otpušavanje kanalizacije. Dugi niz godina uspešno pružamo uslugu čišćenja i odgušenja odvoda a da do sada nismo imali nijednu reklamaciju na naš rad.

Čišćenje cevi odvoda

Odlaganje masnoća iz posuda i bacanje sitne hrane u odvod sudopere, odlaganje vate, štapića za uši, pelena u wc šolju, nakupljanje dlaka i masnoća od sapuna i kupki u odvod su razlozi zašto se stvara začepljenje. Ako osetite neprijatan miris iz kanalizacije, čujete klokotanje vode u odvodnim cevima znajte da će ubrzo nastati zagušenje. Ne odlažite poziv majstoru jer možete dovesti sebe u neprijatnu situaciju. Zagušnje wc šolje može može napraviti poplavu u kupatilu. Izlivanjem fekalne vode stvaraju se nehigijenski uslovi. Za čišćenje cevi odvoda kod malog stepena zagušenja možete koristiti neko hemijsko sredstvo. Ukoliko je zagušenje kanalizacije velikog inteziteta pozovite naš vodoinstalaterski servisi. Doćićemo u najkraćem mogućem vremenskom roku na lice mesta. Sagledaćemo celu situaciju, dati vam predlog kojom metodom treba uraditi odgušenje kanalizacije. Tek kada sagledamo sve aspekte posla saopštavamo kolika je cena odgušenja kanalizacije koja zavisi od stepena začepljenja i metode koja će se primeniti za odgušenje.

Preventivno čišćenje kanalizacionih cevi

Kako se svakodnevno suočavamo sa različitim vrstama začepljenja kanalizacije i odvoda u sanitarijama, savetujemo da s vremena na vreme radite preventivno čišćenje kanalizacionih cevi. Ovo se naročito odnosi na stambene zajednice koje imaju veliki broj stanova u zgradi i industriske objekte. Čišćenje kanalizacionih cevi radimo savremenim mašinama pod visokim pritiskom vode. Iz odvodnih cevi ovom metodom se uklanja sva nakupljena masnoća i kamenac koji su se nataložili vremenom. Čišćenje cevi radimo temeljno, kvalitetno i profesionalno. Nakon završenog posla vaši odvodi biće prohodni za oticanje fekalija i otpadne vode dugo vremena bez mogućnosti začepljenja. Bilo da vam je potrebno čišćenje atmosferske kanalizacije, kuhinjske vertikale, fekalne horizontale ili druge vrste odvoda možete nas pozvati. Takodje pružamo uslugu snimanje kanalizacije kamerom ukoliko za to ima potrebe. Posedujemo kompletnu opremu za mašinsko odgušenje kanalizacije ( različite vrste sajli na elektro pogon), kombi vozila sa WOMA tehnologijom.  Odgovorno pristupamo poslu, za svaku pruženu uslugu dajemo garanciju na kvalitet.

Pozovi 069 623 301