Montaža Lavaboa

/Montaža Lavaboa

MONTAŽA LAVABOA U KUPATILU

Montaža lavaboa je usluga koju Vam nudi Servis SUPER VODOINSTALATER.  Montaža lavaboa, brzo, kvalitetno. Dolzaimo isti dan. Najbolja cena. Pored montaže umivaonika koji se kači na zid radimo montažu i zamenu nadgradnog, stojećeg, ugradnog i poluugradnog umivaonika. Raspored sanitarija i bele tehnike kao i veličina kupatila će odrediti koju vrstu umivaonika treba postaviti. Klasičan lavabo se kači na zid i zauzima najmanje prostora. Slobodno stojeći umivaonik je estetski najlepše rešenje ali zahteva veliko kupatilo i cene ovakvih umivaonika su velike. Ugradni lavabo se najčešće postavlja po kafićima, restoranima, hotelima, tržnim centrima jer se lako održava. Poluugradni umivaonik se postavlja u kupatilski ormarić, jedan deo njega je vidljiv dok je veći deo umivaonika u ormariću. Nadgradni lavabo se u poslednje vreme sve ćešće postavlja u kupatilu. Postavlja se na ormarić koji mu daje stabilnost, a u ormarić možete odložiti hemiju ili postaviti korpu za veš.

 

montaža lavaboa

MONTAŽA LAVABOA U KUPATILU

Naprsline u lavabou se dešavaju ispuštanjem nekih predmeta u njega. Tad se stvaraju pukotine koje mogu da u nekom kasnijem vremenu naprave štetu u kupatilu. Krpljenjem lavaboa nećete postići trajno rešenje. Jedino rešenje u ovakivim slučajevima je zamena lavaboa u kupatilu. Zamenu i montažu lavaboa će naš vodoinstalater uraditi brzo i po završenom poslu ostaviti kupatilo čistim.  Pre zamene će ugasiti vodu u kupatilu na  glavnom ventilu. Skinuće bateriju i stari lavabo. U zid će postaviti nove šrafove i nakačit lavabo na njih. Postaviće podloške i zategnuti navrtke da bi sve bilo stabilno.  Bateriju će postaviti sa gornje strane lavaboa a sa donje strane zategnuti navrtke. Nakon postavljanja baterije povezaće je na ugaone ventile i priključiti sifon za lavabo. Prostor izmedju zida i lavabo zatvoriće sanitarnim silikonom.

MONTAŽA SANITARIJA

Ako ste se odlučili za adaptaciju kupatila kada se postave pločice potrebna Vam je montaža sanitarija. Da bi sve funkcionisalo u vašem kupatilu pozovite  servis SUPER VODOINSTALATER. Naši majstori će uraditi demontažu i montažu svih sanitarija u kupatilu u kratkom vremenskom roku. Montiramo kade, tuš kabine, wc šolje, lavaboe,bojlere i sve druge elemente za kupatilo svih dimenzija i oblika. Za sve vodoinstalaterske usluge imamo neophodan alat i opremu koja nam omogućava da za kratko vreme rešimo svaki problem. U svom poslu smo odgovorni, obučeni i stručni. Nudimo povoljne cene vodoinstalaterskih usluga. Radno vreme servisa je svakoga dana 24 sata vikendom i praznicima u toku cele godine. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima.

Pozovi 069 623 301