Zidanje Kada U Pločicama

/Zidanje Kada U Pločicama

Zidanje kada u pločicama izvodimo za sve stambene i poslovne objekte svakoga dana tokom cele sedmice. Povoljna cena usluge za zidanje kada u pločicama kao i odgušenje kade, odgušenje wc šolje, zamena kade. Hitne intervencije radimo u najkraćem vremenskom roku. Brza usluga za sve popravke kvarova na sanitarijama i vodovodnim cevima.

zidanje kada u pločicama

Zidanje kada u pločicama – Usluge

Zidanje kada u pločicama je jedna od mnogih usluga servisa Super Vodoinstalater. Ovakav vid kada  je sve zastupleniji u poslednje vreme. Kupatilo sa ovakvom kadom zaista izgleda lepše. Njen izgled dolazi do izražaja kada se koriste pločice koje se uskladjuju sa izgledom celoga kupatila. Neke od opcija koje se mogu koristiti su pločice sa mozaikom ili pravljenje zida od staklenih pločica.  Pogrešno  je mišljenje da zidane kade zauzimaju više prostora nego gotove tuš kabine.  Kada se rade ovakve kade  prostor u kupatilu se maksimalno koristi, što je prednost ove opcije. Do sad smo ovu vrstu usluge pružili u mnogim kućama, stanovima i hotelima. Osim što kade izgledaju lepo kada ih naši majstori urade, do sad nismo imali nijednu reklamaciju u bilo kom smislu. Ukoliko nemate majstora a želite ovaj tip kade možete nas pozvati.

Izolacija poda i zida u kupatilu

Kada se radi zidanje kada najbitnije je da se uradi izolacija poda i zida u kupatilu. Hidroizolacija mora biti kvalitetno uradjena kao i fugovanje pločica. Fugovanje se radi sa posebnim materijlima. Prednost ovih tuš kada je i u tome što nema zadržavanja vode kao kod gotove tuš kabine. Zadržavanje vode u kabini stvara budj i neprijatne mirise.  Na  ovakvim kadama vrata se mogu postaviti od kaljenog stakla ili pleksiglasa. Ako do sada niste imali kvalitetnog vodoinstalatera, sada se možete osloniti na nas. Kako imamo dugogodišnje iskustvo  brzo i efikasno obavljamo sve vodoinstalaterske poslove. Servis Super Vodoinstalater Vam je dostupan za sve vodoinstalaterske usluge svakoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene radove kao i za sve zamenjene delove tokom intervencije. Kad završimo sa poslom prostor ostavljamočisti i urednim.

Pozovi 069 623 301