Čišćenje Kanalizacije Niš

/Čišćenje Kanalizacije Niš

Čišćenje kanalizacije Niš, povoljna cena, brza, kvalitetna i profesionalna usluga. Čišćenje kanalizacije u Nišu radimo ručnom sajlom, pod viskokim pritiskom vode ili vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije sajlom na elektro pogon.  Ako imate zagušenje wc šolje, sudopere, glavne kanalizacione linije, vertikale, slivnika, horizontale pozovite nas. Profesionalni vodoinstlater Niš stoji vam na usluzi za otpušavanje kanalizacije.

Čišćenje kanalizacije Niš cena

Odgušenje kanalizacije                                      od 3.500 dinara

Mašinsko odgušenje kanalizacije                    od 4.500 dinara

Odgušenje pod visokim pritiskom vode         od 6.000 dinara

Odgušenje wc šolje                                              od 2.500 dinara

Odgušenje sudopere                                            od 2.500 dinara

Otpušavaje kade, tuš kabine                              od 2.500 dinara

Otpušavanje slivnika                                           od 3.000 dinara

Otpušavanje vertikale                                                na upit

Prikazane cene čišćenja kanalizacije su informativnog karaktera. Tačnu cenu za pružanje usluge daće, majstor za otpušavanje kanalizacije kada dodje na lice mesta i sagleda sve aspekte posla.

Odgušenje kanalizacije Niš

Zapušeni odvodi u kanalizaciji mogu poremetiti obavljanje svakodnevnice. Čep koji se formira u kanalizacionoj cevi sprečava oticanje sanitarne vode i fekalija u gradsku kanalizaciju ili septičku jamu. Zagušenje kanalizacije može za posledicu imati izlivanje vode po kupatilu ili kuhinji. Zato treba odmah regaovati čim primetite da voda sporo otiče iz sanitarija ili se javlja neprijatan miris iz odvoda. Zapušenje odvoda može biti manjeg ili većeg inteziteta. U zavisnosti na kom mestu se nalazi blokada kanalizacije, primenjuje se odgovarajuća metoda odgušenja. Kada se sučavate sa začepljenjem odvodnih cevi možete nas pozvati. Čišćenje kanalizacije je naša specijalnost. Uspešno otklanjamo svaku vrstu zagušenja bez obzira gde se blogada kanalizacije dogodila. Dugi niz godina poslujemo na celoj teritoriji grada Niša i njegovoj okolini. Veliki broj zadovolnjnih klijenata, pristupačna cena odgušenja wc šolje, kade, tuš kabine, kanalizacije, slivnika su razlozi da nam ukažete poverenje. Dostupni smo svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom.

Čišćenje kanalizacije u Nišu

Ukoliko se u sudoperu bacaju veći komadići hrane, toz od kafe, prosipa mast iz šerpi i tanjira velika je verovatnoća da će se sudopera zagušiti. Pasta za zube, dlake sa tela i kose, komadići spuna, kupke koji odlaze u odvod lavaboa, kade, tuš kabine lako formiraju čep i sprečavaju oticanje vode u kanalizaciju. Bacanje vlažnih maramica, tufera, veće količine toalet papira, ubrusa u wc šolju  su razlozi zašto nastaje začepljenje odvoda. Savetujemo da navedene materije ne odlažaete u svoje sanitarije već na odgovarajuće mesto.

Ako imate začepljenje kanalizacije, možete nas kontaktirati. Nakon vašeg poziva, dolazimo na vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Za čišćenje kanalizacije u Nišu naš vodoinstalaterski servis vam stoji na usluzi. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Otpušavanje kanalizacije Niš

Sigurno vam se bar jednom dogodilo da se suočavate sa začepljenim odvodom. Niste znali kako da reagujete i koga da pozovete? Sada imate rešenje. Naš profesionalni i stručan majstor za otpušavanje kanalizacije rešiće svaki tip začepljenja odvoda. Bilo da je vaše prebivalište opština Pantelej, Medijana, Palilula, Crveni Krst, Niška Banja ili naselje Brzi Brod, Vrežina, Duvanište, Medoševac možete računati na nas. Posedujemo odguvarajuće sajle za otpušavanje kanalizacije Niš kao i savremene mašine. Ako se zagušenje često javlja možemo obaviti snimanje kanalizacije kamerom. Nakon završene naše intervencije, garantujemo da će vaša kanalizacija biti prohodna za oticanje vode a cevi čiste duži vremenski period.

Pozovi 069 623 301