Zamena Ventila Za Vodu Niš

/Zamena Ventila Za Vodu Niš

Zamena ventila za vodu Niš. Povoljna cena vodoinstalatera, brza, profesionalna i kvalitetna usluga. Vodoinstalater Niš je dostupan je za sve vrste intervencija svakoga dana tokom sedmice osim nedeljom. Kada vam treba zamena ventila za vodu na vašoj vodovodnoj instalaciji ili EK ventila na vodokotliću, sudoperi, lavabou možete nas pozvati. Dolazimo isti dan.

Zamena ventila za vodu Niš cena

Cena zamene EK ventila za vodu u Nišu iznosi od 1.500 dinara. Ukoliko je potrebna zamena glavnog ventila za vodu u stanu, kući ili poslovnom objektu cena usluge iznosi 2.500 dinara. Ako se menja glavni ventil za vodu u stanu i potrebno je zatvoriti vertikalu cena usluge se uvećava za 2.000 dinara. U cenu usluge nije uračunat ventil za vodu već intervencija vodoinstalatera i njegov dolazak na adresu. Za svaku dodatnu informaciju majstor za vodovod stoji vam na usluzi.

Zamena ventila za vodu Niš

Nekoliko tipova ventila za vodu se nalazi na svakoj vodovodnoj instalaciji koja je postavljena u objektu. Njihova svrha je da prekinu dovod vode iz gradske mreže ako nastane pucanje vodovodnih cevi ili neka druga havarija. Svaki ventil za vodu koji se nalazi posle vodomera je vaša odgovornost. Redovnom proverom ventila na period od godinu dana sprečićete mogućnost nastanka štete. Naš vodoinstalaterski servis u Nišu dugi niz godina pruža uslugu zamena ventila za vodu. Bilo da vam je potrebna zamena glavnog ventila, EK ventila, ventila za vodu u šahti stojimo vam na raspolaganju. Ukoliko ne znate koji je odgovarajući ventil za vodu naš majstor vodoinstalater može za vas izvršiti njegovu nabavku. Pristupačna cena vodoinstlaterske usluge, odgovoran pristup poslu, visokokvaltetna usluga i veliki broj zadvoljnih klijenata u Nišu su naša najbolja preporuka.

Kada treba zameniti ventil za vodu?

Ako ventil za vodu curi, kaplje, vlaži treba odmah reagovati. U slučaju da ne možete odvrnuti ventil to jest da je ventil za vodu zapekao ili je promenio boju i korodirao obavezna je njegova zamena. Svako odlaganje zamene neispravnog ventila za vodu može prouzrokovati veliku štetu u vidu poplave stambenog ili poslovnog prostora. Veliki broj ljudi ne obraća pažnju na stanje ventila za vodu već reaguju kada nastane hvaraija. Zato ne čekajte da nastane problem sa ventilom na vodovodnoj instalaciji već redovno vršite pregled vaših ventila za vodu.

Usluge koje naš profesionalni vodoinstlater pruža je zamena ventila za vodu pod pritiskom, zamena virbli ventila u zidu i van njega. Vodoinstalater Niš nakon vašeg poziva biće na vašoj adresi u najkraćem mogućem vremenskom roku i pružiti uslugu koja vam je potrebna. Saradjujemo sa svim fizičkim i pravnim licima na celoj teritoriji grada Niša i okolini. Bilo da je vaše prebivalište Pantelej, Crveni Krst, Medijana, Trošarina, Niška Banja ili drugi deo grada naš vodoinstalater je uvek u blizini da brzo odgovori na svaki vaš zahtev. Pozovite nas već danas.

Pozovi 069 623 301