Vodoinstalater Rakovica

/Vodoinstalater Rakovica

Vodoinstalater Rakovica u svakom trenutku dostupan je fizičkim i pravnim licima tokom cele godine. Ugradnja snaitarija, zamena ventila za vodu, odgušenje tuš kabine, kanalizacije, wc šolje, sudopere, popravke u kupatilu su samo deo usluga našeg servisa vodoinstalater Rakovica. Povoljna cena, brza i kvalitetna usluga vodoinstalatera. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem roku.

vodoinstalater rakovica

Vodoinstalater Rakovica – Cene usluga

Cene usluga vodoinstalatera Rakovica formiraju se nakon dijagnostikovanja kvara i složenosti rešavanja problema. Cena za popravke u kupatilu su od 1.500 dinara. Odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode ili mašinsko odgušenje kanalizacije naplaćuje se od 5.000 do 15.000 dinara. Tačna cena vodoinstalaterske usluge u Rakovici biće Vam saopštena na licu mesta. Vodoinstalater neće započeti intervenciju dok se klijent ne saglasi sa cenom usluge.

CENA USLUGE VODOINSTALATER RAKOVICA

Vodoinstalater u Rakovici – Vodoinstalaterske usluge

Profesionalni vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom koju pružaju uslugu na teritoriji opštini Rakovica će svaki kvar ili zagušenje otkloniti brzo i efikasno. Postavljanje vodovodne instalacije, zamena wc šolje, montaža tuš kabine, sanacija curenja vode, odgušenje sudopere, wc šolje, zamena EK ventila za vodu i ostalih su neke od usluga za koje nas možete angažovati. Naš dobar vodoinstalater svakom poslu pristupa odgovorno bez obzira na složenost intervencije. Vidikovac, Petlovo Brdo, Kanarevo Brdo, Miljakovac, Skojevsko Naselje, Sunčani Breg, Košutnjak, Kijevo , Kneževac su naselja u opštini Rakovica gde pružamo vodoinstalaterske usluge. Pored redovnih usluga radimo i hitne intervencije. Kada preti opasnost da zbog zagušenja ili pucanja cevi, ventila dodje do materijalne štete možete nam se obratiti.  Ako postoji curenje vode u zidu ili se zagušenje često vraća radimo snimanje cevi specijalnim kamerama radi tačne dijagnostike i lokacije kvara. Na sve pružene vodoinstalaterske usluge dajemo garanciju. Kada imate problem i potreban Vam je iskusan i kvalifikovani vodoinstalater pozovite nas.

Vodoinstalater Rakovica – Odgušenje

Taloženjem masnoća, dlaka i bacanjem predmeta u wc šolju stvara se blokada koja smanjuje oprotok otpadne vode i izaziva zagušenje odvoda ili kanalizacije. Pravovremenom reakcijom i pozivom vodoinstalatera izbećiećet veće komplikacije koje mogu nastati zbog zagušenja. Vodoinstalater Rakovica poseduje potreban alat i savremenu opremu pomoću koji uspešno rešava odgušenje kanalizacije, vertikale i odvoda snaitarija. Neprijatan miris, sporo oticanje vode iz sanitarije, klokot vode u odvodu su znaci da je potrebno uraditi odgušenje. U zavisnosti od stepena zaprljanosti odvodnih cevi radimo odgušenje sajlom ručno, otpušavanje pod visokim pritiskom vode i odgušenje sajlom na elektro pogon. Za svako odgušenje wc šolje, sudopere, kade, lavaboa, glavne kanalizacione cevi potrebno je znanje i stručnost koje naši majstori imaju. Nestručnim rukovanjem sajle može se napraviti šteta na cevima pa su potrebni dodatni radovi kako bi se problem rešio. Zato se obratite nama kako bi odgušenje bilo uradjeno brzo i profesionalno.

Vodoinstalater opština Rakovica – Postavljanje vodovodne instalacije

Na starim vodovodnim i kanalizacionim cevima pitanje je trenutka kada može doći do njihovog oštećenja ili pucanja. Prljava voda koja izlazi iz slavine i zvuk koji se čuje iz cevi su jasni zanci da je došlo do oštećenja vodovodne instalacije. Kako bi se utvrdilo stanje vodovodne instalacije i kakvo je oštećenje nastalo, radimo snimanje cevi. Snimak nam pomaže da utvrdimo tačno mesto gde je došlo do problema na cevi. Ako je fekalna ili kuhinjska vertikala u zgradi oštećena i dolazi do čestog zagušenja ili curenja vode problem rešavmo u najkraćem vremenskom roku. Zamenom oštećenog dela ili cele cevi uspešno otklanjamo nastali kvar. Ukoliko se radi adaptacija kupatlia nudimo uslugu zamena stare i postavljanje nove vodovodne instalacije sa vašim ili našim materijalom. Čim primetite da se voda pojavljuje na zidu ili plafonu kod vašeg komšije a razlog tome može biti naprsla vodovodna ili kanalizaciona cev možete pozvati naš vodoinstalaterski servis Rakovica..

Vodoinstalater Rakovica – Popravka bojlera

Jedna od najtraženijih usluga koju pruža vodoinstalater Rakovica je servis i popravka bojlera. Kvar na bojleru se dešava usled nakupljanja kamenaca na grejaču u kazanu bojlera ili zbog dotrajalosti delova. Zamena instalacije, grejača, termostata, čišćenje kamenca u bojleru su svakodnevne usluge koje pružamo na treitoriji opštine Rakovica. Takodje demontaža i ugradnja bojlera je usluga za koju smo obučeni bilo da je u pitanju bjojler za kupatilo ili kuhinju. Servis bojlera radimo za vrste modele svih kapaciteta. Ako bojler ne greje vodu, zuji, sporo zagreva vodu ili nemate dovoljno zagrejane vode za kupanje, tuširanje, pranje sudova problem se mora rešti odmah. Dugi niz godina radimo popravku bojlera i efikasno otklanjamo svaki nastao kvar na bojleru. Neispravn bojler sem što ima uvećanu potrošnju struje već može ugroziti bezbednost korisnika. Zato na najmanju nepravilnost u radu bojlera koji se pokazuje navedenim znacima za popravku i servis bojlera možete nam se obratiti.

Vodoinstalater Rakovica – Montaža sanitarija

Montaža sanitarija je još jedna usluga koju Vam može pružiti vodoinstalater Rakovica. Bilo da je potrebna kompletna ugradnja sanitarija ili samo ugradnja sudopere, montaža wc šolje, tuš kabine, kade, slavine stojimo Vam na raspolaganju. Povoljna cena usluge i kvalite izvdenih radova su naša nabolja preporuka. Curenje vode ispod wc šolje, tuš kabine i uopšte kapljanje vode sa snaitrija se dogadja kad se montaža sanitarija ne uradi po propisima. Kako bi ste imali uvek funkcionalnu sanitariju koja će trajati dugo za njenu montažu anagažujte naš vodoinstalaterski servis u Rakovici.

Vodoinstalater Rakovica – Popravke u kupatilu

Neprekidno curenje vodokotlića u wc šolju, pojava vode ispod tuš kabine, kade, wc šolje, kapljanje vode sa slavine ili tuš baterije zahtevaju popravke u kupatilu. Vodoinstalater u Rakovici rešiće svaki kvar na sanitariji. Popravka vodokotlića, sanacija curenja vode, zamena wc šolje, popravka monobloka su deo usluge koju pružamo u okviru popravki. Dostupni smo fizičkim i pravnim licima svakoga dana u toku cele godine.

Vodoinstalater Rakovica

Kada nas pozovete vodoinstalater Rakovica biće na vašoj adresi u najkraćem mogućem roku. Anagžujte nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružaju profesionalni vodoinstalateri. Pristupačne cene i poštovanje zadatih rokova, visokokvalitetna usluga su razlozi da nas pozovete. Ukazano poverenje opravdavamo u potpunosti, a za to su dokaz brojni zadovljni klijenti opštine Rakovica koji nas preporučuju. Nakon završene intervencije prostor gde radimo ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301