Snimanje Cevi

/Snimanje Cevi

Snimanje cevi vršimo kako bi se ustanovilo tačno mesto zagušenja. Snimanje cevi radimo i prilikom hitne intervencije. Povoljne cene usluge za ručno odgušenje kanalizacije i odgušenje mašinskim putem. Kada nas pozovete za sve popravke dolazimo isti dan. Servis Super Vodoinstalater Vam je dostupan za vodoinstalaterske usluge svakoga dana u toku cele godine.

Snimanje cevi

Snimanje cevi kanalizacije

Snimanje cevi kanalizacije se radi kako bi se otrkilo tačno mesto gde je nastao problem u kanalizacionoj mreži. Jedna od najčešćih intervencija u našem servisu je odgušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi. Ponekad  je potrebno koristiti kamere za snimanje  da bi se intervencija uradila efikasno. Ukoliko Vam se desilo zagušenje cevi u vašem stambenom ili poslovnom objektu pozovite naš servis. Posedujemo svu neophodnu opremu za svaki vid odgušenja kao i kamere za snimanje cevi svih profila. Ne pokušavajte sami da rešite problem zagušenja, jer nestručnim rukovanjem možete napraviti veću štetu. Posao prepustite našim vodoinstalaterima koji su kvalifikovani, odgovorni i stručni u svom poslu. Kako su nam mnogi klijenti ukazali poverenje možete i vi, a mi ćemo ga kao i u svakom drugom slučaju opravdati.

Zamena vodovodnih cevi

Snimanjem cevi se takodje može utvrditi tačno mesto gde je nastala pukotina na cevi. Kada se pronadje mesto kvara lako se radi zamena vodovodnih cevi bez prteranog lupanja pločica u kupatilu ili kuhinji. Snimanje vodovodnih i kanalizacionih cevi se može raditi i preventivno kako bi se kvarovi otklonili na vreme. Time se može sprečiti nastanak neželjene havarije i veće štete. Kada udjete kamerom u cevi na ekranu se vidi pravo stanje cevi, u kakvom su stanju račve i spojevi cevi i da li ima pukotina na cevima. Takodje ovom metodom možete uvrditi stanje cevi pre adaptacije ili posle izgradnje poslovnog ili stambenog objekta. Sva odgušenja kao i ostale vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije pružamo svakoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Dajemo garanciju na sve izvedene radove i zamenske delove. Prostor ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301