Vodoinstalater Zvezdara

/Vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater Zvezdara pruža profesionalnu, brzu i kvalitetnu uslugu fizičkim i pravnim licima. Ako vam treba odgušenje kanalizacije, ugradnja sanitarija, zamena ventila za vodu, servis bojlera ili druga vodoinstalaterska usluga možte nas pozvati. Vodoinstalater Zvezdara je dostupan svakog radnog dana i subotom. Povoljna cena vodoinstalaterskih usluga. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Vodoinstalater Zvezdara

Voda sporo otiče iz sudopere, curi ventil za vodu, bojler ne zagreva dovoljno tople vode, wc šolja se klima su neki od razloga kada vam treba dobar vodoinstalater. Ukoliko je vaše prebivalište opština Zvezdara u Beogradu za sve vodoinstalaterske usluge možete nas angažovati. Povoljna cena vodoinstalatera, odgovoran pristup poslu, brza usluga su razlog da nam ukažete poverenje. Duže od 12. godina vodoinstalater Zvezdara uspešno posluje na celoj teritoriji opštine. Do sada smo stekli poverenje velikog broja klijenta koji nas preporučuju rodbini i svojim prijateljima. Posedujemo svaremenu opremu i odgovarajući alat za sve vrste vodoinstalaterskih intervencija. Bez obzira da li je vaše prebivalište Lion, blizina Zvezdarske šume, Cvetkova pijaca nakon što nas kontaktirate majstor vodoinstalater će biti na vašoj adresi u najkraćem mogućem vremenskom roku. Pozovite nas, izložite problem koji imate sve drugo prepustite našim stručnim majstorima vodoinstalaterima. Od nas možete očekivati profesionalnu i visokokvalitetnu uslugu po najvišim standardima.

vodoinstalater zvezdaraVodoinstalater Zvezdara – usluge

Vodoinstalaterske usluge koje pružamo na opštini zvezdara su sledeće:

Odgušenje kanalizacije svih tipova

Snimanjae kanalizacije kamerom

Ugradnja sanitarija

Zamena i ugradnja ventila za vodu

Servis bojlera

Zamena slavine, sifona, sudopere

Detekcija cuerenja vode

Postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije

Popravke na kanalizacionoj i vodovodnoj instalaciji

Adaptacija kupatila

Popravke u kupatilu i kuhinji

Vodoinstalater Zvezdara  pruža sve vrste vodinstalaterskih usluga na celoj teritoriji opštine. Hitne intervencije, dežurni vodoinstalater vrši u najbržem  mogućem vremsnkom roku. Mirijevo, Bulbuder, okolina Vukovog sponenika su

Odgušenje kanalizacije Zvezdara

Zgušenje kanalizacije, wc šolje, sudopere može poremetiti svakodnevnicu. Da bi se odgušenje kanalizacije uradilo kvalitetno i brzo biće vam potrebno stručno lice. Ako nemate kome da se obratite za odgušenje kanalizacije na Zvezdari mi smo tu za vas. Dugi niz godina radimo dogušenje wc šolje, sudopere, vertikale, slivnika, glavane kanalizacione linije i svih ostali odvoda kanalizacije. U zavisnosti od stepena zagušenja primenjujemo metode mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanja kanalizacije pod pritiskom ili ručno odgušenje sajlom. Nakon zavrešenog odgušenja garantujemo da će vaši odvodi besprekorno funkcionisati za neometano oticanje vode i fekalija u gradsku kanalizaciju duži vremenski period.

Ugradnja sanitarija Zvezdara

Treba vam zamena wc šolje, lavaboa, tuš kabine, kade, bidea? Pozovite nas. Ugradnju sanitarija na opštini Zvezdara radi profesionalni vodoinstalater sa velikim iskustvom. Majstora možete zakazati u terminu koji vama odgovara. Montaža bojlera, tuš kabine, ugradnja lavaboa, postavljanje wc šolje, kade i drugih sanitarija u kupatilu kao i ostalih elemenata je naša specijalnost.

Adaptacija kupatila Zvezdara

Želite da brzo i kvalitetno renovirate svoje kupatilo u stanu, kući ili poslovnom objektu? Naš vodoinstalaterski servis Zvezdara je pravo rešenje za vas. Ukolnićemo stare pločice sa zidova i poda, prepraviti ili postaviti novu vodovodnu i kanlaziacionu instalaciju i na kraju uraditi montažu sanitarija. Kompletna adaptacija kupatila  trajanje od 7 do 10 dana. Poštujemo rokove i na sve vodoinstalaterske radove dajemo garanciju. Kako adaptacije kupatila radimo dugi niz godina možemo vas posavteovati koje je najbolje rešenje da iskoristite maksimlno prostor.

Servis bojlera Zvezdara

Akumulacioni bojler je uredjaj bele tehnike koji koristimo svakoga dana za dobijanje tople vode kako bi smo se tuširali, umivali, kupali decu. Kada nastane kvar na bojleru, treba ga rešiti što je pre moguće. Zamena grejača na bojleru, termostata, instalacija, sigurnosnog ventila, brinoks creva, čišćenje bojlera i montaža bojlera su usluge koje možete zahtevati od nas. Servis bojlera na opštini Zvezdara radimo za brendove Tremorad, Metalac, Gorenje, Arsiton, Elit Čačak, Dom Pančevo i druge proizvodjače.

Vodoinstalater Zvezdara – Zamena ventila za vodu

Svaki objekat na vodovodnoj instalaciji ima više vrsta ventila za vodu. Kada ventil za vodu curi, kaplje ili promeni boju mora se obaviti njegova zamena. Ukoliko se intervencija odlaže može lako doći do pucanja ventila a samim tim se stvaraju uslovi za poplavu u objektu. U slučaju da vam je potrebna zamena ventila za vodu na teritoriji Zvezdare možete nas pozvati. Pristupačna cena vodoinstalaterskih usluga za zamenu ventila je razlog više da nas angažujete.

Cilj nam je da svaku vodoinstalatersku uslugu pružimo na adekvatan i profesionalan način a klijenti budu zadovoljni. Bilo da imate pucanje cevi vodovoda ili kanalizacije, kavar na bojleru, ventilu za vodu, ili van treba zamena sanitarije vodinstalater Zvezdara vam stoji na rspolaganju. Stručni majstori vodoinstalateri i kvalitetna usluga je ono što možete očekivati angažovanjem našeg vodoinstalaterskog servisa. Pozovite nas, već danas.

Pozovi 069 623 301