Vodoinstalater Valjevo

/Vodoinstalater Valjevo

Dobar Vodoinstalater Valjevo zna kako se radi montaža umivaonika? Odgovor na ovo pitanje i svako drugo koje se odnosi na vodoinstalaterske usluge da će Vam servis SUPER MAJSTOR.

Dobar Vodoinstalater Valjevo

Kada Vam  zatreba kvalifikovan, kvalitetan i pouzdan vodoinstalater,  pozovite vodoinstalaterski servis Vodoinstalater Valjevo. Ne gubite vreme tražeći dobrog majstora I povoljne cene usluge,  to sve dobijate u našem servisu. Po pozivu našeg servisa izlazimo na teren u najkraćem roku.

Vodoinstalater Valjevo Cene

Nakon pružene usluge bilo da se radi: zamena i popravka česmi,  zamena baterija, zamena mono bloka, tuš kabina, zamena bojlera, tuševa, zamena vodokotlića,  montaža  sanitarnih uređaja,  wc šolje, kade, umivaonika, bidea, tuš kabine, demontaža sudopere u kuhinji,  snimanje vodovodne instalacije kamerom, ručna odgušenja sajlom I mašinska odgušenja wc šolje, odgušenje umivaonika, odgušenje vertikale u stanovima, kade,  kanalizacionih cevi,  sudopere, odgušenje cevi u kupatilu I kuhinji, odgušenje kanalizacije, slivnika , priključenje sudo mašine za našim majstorima ostaje svaka prostorija čista.

Izvodimo kompletnu adaptaciju kupatila na vodovodnim instalacijama u poslovnim objektima, kućama, stanovima.

Radno vreme servisa je svakog dana u nedelji, a po vašoj potrebi vodoinstalatreske uslge radimo i noću ili praznikom I sve usluge koje spadaju pod hitne intervencije (poplava u objektima, pucanje cevi na instalacijama),  Poštujemo  vaše vreme kao i ugovorene rokove za završetak radova na vodovodnoj mreži. Vodoinstalater Valjevo za sve obavljene vodoinstalaterske radove u vašem domu I ugradnju delova daje Vam garanciju na iste.

Grad Valjevo   

Sedište  Kolubarskog okruga je grad Valjevo, u kome reka Kolubara, protiče kroz centar grada. U gradu živi 73.000 stanovnika,  a na teritoriji cele opštine Valjevo živi oko  120.000 stanovnika. Iznad grada se uzdžu planine Maljen I  Povlen. Na planini  Maljen je izgradjen rekreativni centar Divčibare najlepše dečije odmaralište u Srbiji.  Atrakcija grada Valjeva koju treba obići je i Savina vodenica, čuvena po legend o prvom vampiru u našim krajevima.

Istorija 

U Petničkoj pećini arheolozi su pronašli tragove koji ukazuju da se na teritoriji današnjeg Valjeva  život odvijao u mladjem kamenom dobu. U arhivskim knjigama kada se prvi put  pominje grad Valjevo beleži se 1393. godina.  Većinsko stanovništvo grada  od polovine 16. veka činili su velikom većinom  muslimani. Posle Drugog srpskog ustanka  u gradu je  bilo preko 140 srpskih kuća, a muslimanskih kuća manje od 25. Tokom Prvog svetskog rata Kolubaraska bitka se vodila u blizini grada, a grad je za to vreme bio bolnica za vojnike obolele od tifusa I ranjenike. Za vreme Drugog svetskog rata grad je pretrpeo velika razaranja. Valjevo oslobadja Narodna Oslobodilačka Vojska Jugoslavije 18. novembra 1944. godine.

Kultura grada

Gradjani Valjeva od kulturnih institucija  imaju  Gradski  Muzej, Centar za kulturu, biblioteku Ljubomir Nenadović, Modernu galeriju,  Istorijski arhiv . Ponos grada je Istraživačka stanica Petnica. U okviru ovog centra se radi na  podizanju stečenog znanja na veći nivo. Rad se vodi sa osnovcima, srednjoškolcima, studetima na  razvoju naučne pismenosti, naučne kulture, opšte kulture I obrazovanja, kao i na usavršavanje nastavnika  novim  metodama, sadržajima I tehnikama u oblasti tehnologije I nauke.

Značajni spomenici kulture su: Tešnjar koji se nalazi u centru grada, Kula Nenadović sagradjena 1813. Godine. Služila je kao barutana,  Muselimov konak najstarija zgrada u gradu iz 18. veka.

Sport u gradu

Košarka je najpopularniji sport u gradu. Košarkaški klub Metalac poslednjhi deset godina  postiže svoje najveće uspehe od svog osnivanja igarjući regionalnu ABA ligu.  Fudbalski klubovi nemaju nekih većih uspeha. Fudbalska takmičenja se odigravaju po nižim rangovima lige Srbije. Bokserski klub Metalac za vreme stare Jugoslavije imao je odlične boksere koji su bili osvajači medalja za reprezentaciju Jugoslavije.

Privreda 

Medju glavnim pokretačima privrede u gradu je fabrika vojnog I civilnog programa proizvodnje Krušik www.krusik.rs. Inostrane firme u gradu su  izgradile svoje fabrike I time doprinele jačanju privrede a to su: Golden Lady,  Gorenje www.gorenje.rs, Austrotherm www.austrotherm.rs. Trgovina na veliko I malo kao I preradjivačka industrija su grane gde se privatan sektor najviše razvio. Na teritoriji opštine Valjevo je registrovano 4.640 preduzetnika koji svojim poslovima učestvuju u privredi grada.

Poznate ličnosti

Nikolaj Velimirović   sveti vladika

Voja Brajović  glumac

Mića Orlović   tv voditelj, novinar

Miki Jevremović   pevač

Boško Djukanović   kardiohirurg

Pozovi 069 623 301