Servis GROHE Slavina

/Servis GROHE Slavina

Servis GROHE slavina radimo za sve modele bez obzira na njihovu starost. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge. Majstor vodoinstalater sa velikim iskustvom za servisiranje GROHE slavina i tuš baterija. Ukoliko vam treba popravka slavine marke GROHE možete nas pozvati. Vodoinstalaterski servis pruža usluge svakog dana u toku cele godine osim nedeljom.

Servis GROHE slavina

GROHE slavine i tuš baterije prepoznatljive su po lepom dizajnu i vrhunskom kvalitetu. Svaka kuhinja i kupatilo koja ima ugradjene slavine i tuš baterije ovog proivodjača dobija na estetici. Nakon dugogodišnjeg korišćenja slavina zbog uticaja kamenca iz tvrde vode može doći do kvara na delu slavine ili tuš baterijije. Tada tuširanje, umivanje, pranje ruku ili pranje posudja u sudoperi postaje otežano. Kako bi rešili problem potreban vam je servis GROHE slavina. Naš majstor je obučen da obavi popravku slavine ili tuš baterije bilo kog modela. Usluge koje nudimo su:

Zamena mešača na GROHE slavini

Zamena prebacivača na GROHE tuš bateriji

Zamena termo elemenata na tuš bateriji i slavini GROHE

Zamena tuš creva i tuš glave GROHE

Montaža GROHE slavine

Ugradnja GROHE tuš baterije

Popravka slavina GROHE

Ako vam treba mešač za slavinu, prebacivač ili deo za termostatsku bateriju brenda GROHE svaki rezervni deo imamo na stanju. Zahvaljujući tome popravka slavina GROHE radi se u najkraćem vremenskom periodu. Na zamenski deo koji se ugradjuje kao i na pruženu uslugu dobijate garanciju. Bilo da vam je potrebna popravka ili zamena slavine za sudoperu ili lavaboa, tuš baterije kontaktirajte nas. Dugi niz godina pružamo vodinstalaterske usluge za fizička i pravna lica. Profesionalan odnos, brza i kvalitetna usluga, veliki broj zadovoljnih klijenata su naša najbolja preporuka. Servisiranje tuš baterija i slavnina GROHE radimo na celoj teritoriji grada Beograda. Čim primetite da vaša slavina ili tuš baterija curi, kaplje ne možete podesiti temperaturu vode ili ne možete prebaciti malaz vode sa slavine na tuš ne oklevajte već nas pozovite. Svaki kvar na slavini i tuš bateriji GROHE uspešno rešavamo.

servis grohe slavina

Pozovi 069 623 301