Odgušenje Slivnika Beograd

/Odgušenje Slivnika Beograd

Odgušenje slivnika Beograd radimo ručno sajlom, sajlom na elektro pogon ili pod visokim pritiskom vode. Ako Vam je zapušen podni slivnik u kupatilu i potrebno je kavlitetno i profesionalno odgušenje slivnika Beograd pozovite nas. Povoljna cena vodoinstalterske usluge za hitne intervencije odgušenja. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom, otpušavanje wc šolje, kade, sudopere, tuš kabine, lavaboa kao i čišćenje podnog slivnika je naša specijalnost.

odgušenje slivnika beograd

Otpušavanje slivnika Beograd – Cena

Cena usluge vodoinstalatera za odgušenje slivnika varira u zavisnosti od inteziteta zagušenja i metode kojom se problem rešava. Ukolio se vrši odgušenje sajlom ručnim putem cena vodoinstalaterske usluge iznosi od 2.000 dinara. U slučaju da se radi odgušenje sajlom na elektro pogon cena se saopštava pre izvodjenja intervncije. U najtežem obliku blokade slivnika problem ćemo otkloniti korišćenjem Woma vozila pomoću koga se obavlja odgušenje pod visokim pritiskom vode. Iz iskustva na terenu naši majstori otpušavanje slivnika najbolje i najefikasnije rešavaju korišćenjem sajle na elektro pogon.

Odgušenje slivnika Beograd

Zapušen slivnik može da izazove velike probleme u svakom objektu. Kako je podni slivnik postavljen u najnižoj tački odvoda vode do izlivanja vode iz njega može doći zbog zagušenja kade, umivaonika, sudopere, wc šolje. U slučaju zapušenja horizontale ili vertikale voda će se pojaviti na podu kupatila zapravo iz slivnika. Iz tog razloga uvek treba voditi računa o čistoći podnog slivnika i s vremena na vreme ga čistiti. Kada je zapušen podni slivnik treba odmah regovati kako bi se sprečio nastanak poplave u kupatilu. Ne pokušavajte da odgušenje slivnika radite sami. Posao prepustite stručnom i iskusnom vodoinstalateru. Uslugu otpušavanja slivnika pružamo na celoj teritoriji grada Beograda. Profesionalni vodoinstalater dostupan je na teritotiji opština: Zvezdara, Voždovac, Stari Grad, Savski Venac, Plailula, Vračar, Dorćol.

Kako se radi odgušenje slivnika?

Kada je slivnik zagušen voda ne može oticati normalno, što onemogućava održavanje svakodnevne lične higijene. Odgušenje slivnika se najefikasnije obavlja mašinskim putem. Pomoću spralnih sajli koje vibriraju uklanjaju se svi uzroci zapušenja. Sajla na koju se postavljaju odgovarajuće roto glave će ukolniti sve masnoće i prljavštinu sa zidova i odvodne cevi slivnika. U zavisnosti koliki je profil cevi slivnika koriste se sajle odgovarajućih dimenzija.

Kada nastaje zapušenje slivnika?

Dlake i spunica iz kade, lavboa, tuš kabine, bidea prave čep koji se stvara u slivniku. Pesak i zemlja koja se unose na obući u kupatilo mogu završiti u slivniku. U kombinaciji sa masnoćama stvara se blokada slivnika. Usled zagušenja odvodne cevi slivnika protok vode u kanlizaciju je onemogućen i dolazi do izlivanja vode iz slivnika. Ako je slivnik čist i prohodan za nesmetaono oticanje vode kada dodje do pucanja cevi ili izlivanja vode iz sanitarija slivnik će svu vodu usmeriti u kanlizaciju. Zato vodite računa da podni slivnik bude uvek u funkciji.

Odgušenje slivnika Beograd

Zapušen podni slivnik je teško otpušiti bez odgovarajućeg alata i opreme. Zato Vam na usluzi stoje naši obučeni vodoinstalateri koji će i najteži vid zagušenja otkloniti bez problema. Do sada smo uradili veliki broj odgušena slivnika u stambenim i poslovnim objektima. Nakon naše intervncije odvodi kanalizacije i slivnika ostaju prohodni za nesmetani protok sanitarne vode na duži vremenski period. Kada Vam se pojavi voda na podu kupatila zbog zagušenog slivnika možete nas konatktirati. U najkraćem mogućem roku dolazimo na lice mesta, brzo i efikasno rešavamo problem zagušenja slivnika. Hitne intervencije vodoinstalatera u Beogradu za odgušenje slivnika pružamo na celoj teritoriji grada. Dovoljno je da nas pozovete. Svi problemi zagušenja zahvaljujući iskustvu i odgovornom pristupu poslu naših majstora će biti rešeni. Ukazano poverenje u potpunosti opravdavamo. Cena usluge vodoinstalatera i kvalitet radova zadovoljiće i najzahtevnije klijente. Garancuju dajemo na sve pružene usluge.

Pozovi 069 623 301