Montaža Sanitarija Kragujevac

/Montaža Sanitarija Kragujevac

Montaža sanitarija Kragujevac i sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Povoljne cene, profesionalna usluga. Za fizička i pravna lica usluga montaža sanitarija u Kragujevcu je dostupna svakog dana u toku cele godine. Kada vam treba montaža wc šolje, sudopere, tuš baterije, ugradnja tuš kabine, kade pozovite nas. Dolazimo isti dan.

montaža sanitarija krgujevacMontaža sanitarija Kragujevac cena

Cena montaže sanitarija u Kragujevcu i okolini se formira na osnovu posla koji treba uraditi. Cene za manje intervencije vodoinstalatera iznose od 1.500 dinara do 12.000 dinara. Ako se radi montaža većeg broja sanitarija u kupatilu ili kuhinji formira se jedinstvena cena usluge vodoinstalatera. Majstor vodoinstalater Kragujevac neće započeti ugradnju sanitarija dok ne sopšti cenu usluge.

Cene usluga vodoinstalatera možete pogledati na linku cena vodoinstalaterskih usluga Kragujevac.

Ugradnja sanitarija za kupatilo

Nakon pto se uradi postavljanje vodovodne instalacije, zidnih i podnih pločica radi se ugradnja sanitarija za kupatilo. Pre adaptacije kupatlia potrebno je odrediti mesto gde će se uraditi montaža kade ili tuš kabine, wc šolje, bidea, lavaboa i bojlera. Sanitariju treba poistaviti na odgovarajuće mesto kako bi kupatilo bilo funkcionalno. Iako se radi o namanjem prostoru u stambenoj jedinici upotreba kupatila za kupanje, pranje kose, zuba, umivanje je svakodnevno. Pa stoga treba povesti računa da prostor u kupatilu bude maksimalno iskorišćen. Prilikom odabira sanitarija osim estetike morate voditi računa o njihovim dimenzijama.

Montaža sanitarija Kragujevac

Sama montaža sanitarija na prvi pogled izgleda jednostavna ali u stvarnosti to nije tako. Svaka greška prilikom ugradnje sanitarija na kraju vas može skupo koštati. Curenje vode ispod wc šolje, tuš kabine, lavaboa, kapljanje vode iz slavine ili tuš baterije, curenje bojlera se dešava ukoliko se montaža ne uradi po pravilima i propisima. Kako bi ste izbegli vodu po podu kupatila montažu sanitarija prepustite nama. Bilo da ste izabrali sanitariju brenda Geberit, Grohe, Ideal Standard, Vindia naši majstori imaju iskstvo, alat i opremu da postave sanitariju kvalitetno i brzo. Ako je vase mesto prebivališta Kragujevac ili okolina grada za montažu sanitarija možete nas angažovati.

Montaža galanterije u kupatilu

Montaža držača za peškir, sapun, toalet papir, kupatilskih ormarića za odlaganje četkica za zube, pene za brijanje, tufera, hemiska sredstva za održavanje kupatila su završni deo postupka renoviranja kupatila. Ukoliko vam treba ova vrsta usluge možete nas pozvati.

Montaža sanitarije usluga

Pod montažom sanitarija podrazumevamo sledeće usluge:

Montaža bojlera

Montaža umivaonika

Ugradnja wc šolje, monobloka

Montaža tuš kabine

Ugradnja kade

Montaža bidea

Montaža vodokotlića, tuš baterije, slavine

Nakon izbora i kupovne sanitarija dovoljno je da nas pozovete i budite sigurni da ste našim angažovanjem napravili dobar izbor za vas.

Garanciju dajemo na sve vodoinstalaterske usluge. Kupatilo ili kuhinja gde se vrši montaža sanitarije nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301