Odgušenje Umivaonika Novi Sad

/Odgušenje Umivaonika Novi Sad

Odgušenje umivaonika Novi Sad, brzo, kvalitetno, profesionalno. Povoljna cena za odgušenje umivaonika na celoj teritoriji grada Novog Sada i okolini. Kada Vam je potrebno odgušenje kanalizacije, wc šolje, sudopere, kade ili pregled cevi kamerom pozovite nas. Odgušenje u Novom Sadu radimo u najkraćem vremenskom roku. Vodoinstalater Novi Sad obavlja hitne intervencije svakoga dana tokom cele godine.

odgušenje umivaonika novi sad

Odgušenje umivaonika Novi Sad – Cena

Cena za odgušenje umivaonika u Novom Sadu i okolini grada iznosi od 2.500 dinara. Cena se odnosi na ručno otpušavanje umivaonika sajlom ili sisaljkom. Ukoliko je zagušenje umivaonika većeg inteziteta i potrebno je mašinsko odgušenje kanalizacije cena će biti saopštena na licu mesta. Vodoinstalater neće započeti intervenciju sve dok to Vi ne odobrite. U cenu vodoinstalaterske usluge je uračunat dolazak majstora i dijagnostikovanje problema.

Odgušenje umivaonika Novi Sad

Koliko god se trudili da lavabo održavate čistim u odvodu umivaonika se zadržava pasta za zube, pena za brijanje, sapun. Dodajte još na to dlake i prljavštinu i jasno je zašto nastaje zagušenje umivaonika. Kada se nadjete u toj situaciji često se pribegava hemijskim sredstvima i vakum gumom kako bi se rešilo nastalao zagušenje. Hemijska sredstva za otpušavanje odvoda samo će trenutno rešiti začepljenje i voda iz umivaonika će neometano oticati kratak vremenski period. Ukoliko angažujete profesionalnog majstora za odgušenje umivaonika problem se rešava brzo i efikasno a zagušenje se neće pojaviti duži vremenski period. Naš vodoinstalaterski servis u Novom Sadu poseduje kvalitetan alat i mašne za svaku vrstu odgušenja. Vodoinstalater za otpušavanje umivaonika Vam je dostupan svakoga dana tokom cele sedmice.

Kada se radi odgušenje umivaonika?

Čim primetite da voda otežano otiče iz umivaonika ili se zadržava u sanitariji pa tek nakon izvesnog vremena ode u odvod jasan je znak da se formira čep u odvodnoj cevi. Neprijatan miris, klokotanje vode u cevi odvoda umivaonika su takodje znaci da nastaje zagušenje. Ako se neodreaguje na sve ove simptome zagušenja doćiće do totalne blokade odvoda. U jednom trenutku voda uopšte neće oticati iz umivaonika što na kraju može dovesti do prelivanja vode iz sanitarije i poplave u kupatilu.

Kako da sprečim zagušenje umivaonika?

Postavljanjem plastične rešetke na odvod umivaonika smanjće se mogućnost zagušenja. Rešetka će sprečiti odlazak dlaka i nečistoća u sam odvod i sifon od umivaonika. Zagušenje može nastati i u sifonu pa se savetuje redvono čišćenje sifona umivaonika.

Koliko traje odgušenje umivaonika?

Od toga koliki je stepen zaprljanosti cevi odvoda interevncija može trajati od 10. do 20. minuta. Ako je začepljenje umivaonika nastalo na početku odvodne cevi problem se rešava brzo. U slučaju da se čep formirao duboko u cevi odvoda umivaonika mora se uraditi odgušenje umivaonika mašinski putem. Metoda gde se primenljuje sajla na elektro pogon pokazala se veoma efikasna kod svih vrsta zagušenja odvoda.

Otpušavanje umivaonika Novi Sad

Umivaonik se nalazi u svakom kupatilu i koristi se puno puta u toku dana za pranje ruku i zuba, umivanje. Ogledalo se najčešće nalazi iznad umivaonika pa dok se češljamo ili šminkamo dlake sa kose, puder i ostala kozmetika završe u umivaoniku. Voda iz slavine sve navedene elemente odnese u odvod pa iz tog razloga nastane zagušenje. Tada umivaonik postaje nefunkcionalan i treba Vam usluga odgušenja. Redovne vodoinstalaterske usluge kao i hitne intervencije za otpušavanje umivaonika u Novom Sadu pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Dugi niz godina uspešno radimo odgušenje wc šolje, kanalizacije, vertikale, sudopere i ostalih sanitarija u stambenim i poslovnim objektima. Dovoljno je da nas pozovete i vaš problem zagušenja će biti otklonjen. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor nakon završene intervencije ostavljmo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301