Čišćenje Septičkih Jama Novi Sad

/Čišćenje Septičkih Jama Novi Sad

Čišćenje septičkih jama Novi Sad i okolina radimo za fizička i pravna lica. Za pražnjenje septičkih jama koristimo vozilo nove generacije kapaciteta do 10 metara kubnih. Povoljna cena, kvalitetna i profesionalna usluga. Kada nas pozovete za čišćenje septičke jame na vašu adresu dolazimo tokom istog dana u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Čišćenje septičkih jama Novi Sad cena

Cena za čišćenje septičkih jama iznosi od 2.500 dinara. Tačna cena usluge za pražnjenje septičkih jama biće saopštena kada majstor vodoinstalater dodje na lice mesta i sagleda sve aspekte posla. Cena usluge zavisi od zapremine septičke jame. Ukoliko je potrebno uraditi i odgušenje kanalizacije ova usluga se dodatno naplaćuje.

Čišćenje septičkih jama Novi Sad

Septička jama se koristi u domaćinstvima i industrijiskim objektima koji nemaju mogućnost priključenja na gradsku kanalizacionu mrežu. U mnogim delovima Novog Sada kao što su Ledinci, Futog, Veternik, Beoči, Sremska Kamenica, Rakovac nije rešen problem kanalizacije već ljudi koriste septičku jamu za skupljanje fekalija i sanitarne vode. Kako bi septička jama bila uvek u funkciji potrebno je njeno redovno održavanje to jest čišćenje. Naš vodoinstalaterski servis dugi niz godina pruža uslugu čišćenje septičkih jama Novi Sad. Oprema koju posedujemo, iskustvo i znanje majstora su garancija da će posao biti obavljen po svim standardima. Posle pražnjenja septičke jame, zidove iste ispiramo kako bi se uklonile sve fekalije i masnoće koje su se nakupile. Takodje vršimo čišćenje atmosferske kanalizacije, kanalizacionog mulja u prelivnim i revizorskim šahtama i slivnicima (autoperionce).

Pražnjenje septičke jame Novi Sad

Velika količina nakupljenih fekalija i otpadne vode u septičkoj jami može izazvati zagušenje u objektu. Puna septička jama nema prostora da primi vodu koja otiči iz wc šolje, kade, sudopere, lavaboa zato je potrebno redovno pražnjenje septičke jame. U slučaju da nastane začepljenje odvodnih cevi a septička jama je puna prvo se mora ona isprazniti. Nakon toga se radi odgušenje pod visokim pritiskom vode ili sajlom na elektro pogon kako bi se očistili zidovi odvodne cevi od nakupljene prljavštine i masnoće. Nepreporučujemo da septičku jamu praznite sami već posao treba da obavi stručno lice to jest profesionalni vodoinstalater koji ima znanje, iskustvo i odgovarajuću opremu. Ako vam treba pražnjnje septičke jame Novi Sad možete nas pozvati. Povoljna cena pražnjnja septičke jame, odgovoran pristup poslu, brojni zadovoljni klijenti su razlog više da koristite naše vodoinstalaterske usluge.

Koliko često se radi čišćenje septičkih jama?

Jedno domaćinstvo u proseku treba da ima septičku jamu od 3. kubna metra ako objekat ima najviše pet prostorija. Kolika će zapremina septičke jame biti takodje zavisi od broja ukućana kao i prosečne potrošnje sanitarne i fekalne vode na dnevnom nivou. Ako se ispoštuju svi parametri i standardi za izgradnju septičke jame njeno čišćenje se obavlja jednom godišnje. U slučaju da je septička jama manjih dimenzija čišćenje će se obavljati češće. Kada osetite neprijatan mirsi iz odvoda sanitarija, primetite da voda sporo otiče u kanalizaciju jasni su znaci da je septička jama skoro puna. Odlaganje čišćenja spetičke jame može izazvati zagušenje i dovesti do nehigijenskih uslova u objektu.

Pozovi 069 623 301