Hitne Intervencije

/Hitne Intervencije

HITNE INTERVENCIJE U KRATKOM ROKU

Za hitne intervencije dolazimo po vašem pozivu u najkraćem mogućem roku. Hitne intervencije povoljna cena. Dolazimo odmah. Radimo 24 sata svakog dana, vikendom i prazicima u toku cele godine. Pod hitnom intervencijom podrazumevmo sve kvarove koje mogu dovesti do izlivanja vode i poplava.  Na intervenciju se odazivamo bilo da se radi o stanovima, kućama ili poslovnim prostorima. Za svaku havariju u kupatilu i kuhinji potrebno je imati vodoinstalaterski servis koji vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Kada Vam zatreba pouzdani  vodoinstalater pozovite naš servis SUPER VODOINSTALATER. Odgovorni i stručni vodoinstalateri našeg servisa će u najkraćem roku odgovoriti na sve vaše potrebe za hitnom ili bilo kojom drugom vrstom intervencije. Servis pruža vodoinstalaterske usluge poput  montaže kade, wc šolje, lavaboa, sudopere, tuš kabine i ostalih sanitarija. Radimo zamenu  i postavljanje vodovodnih cevi i kanalizacije, zamenu ventila, montažu vodo kotlića i mono blokova.

 

hitne intervencije

VODOINSTALATER HITNE INTERVENCIJE

Zagušenje vodovodnih cevi, zagušenje slivnika i kanalizacije, kvar u ventilma su neki od havarija koja dovode do potrebe za hitnom intervencijom. U slučaju da dojde do pucanja cevi ako ste u mogućnosti odmah zatvorite glavni ventil. Kad pozovete naš servis dobićete samo  kvalifikovane vodoistalatere sa dugogodišnjom praksom na svim vodoinstalaterskim poslovima. Svaki naš vodoinstalater kada dolazi na intervenciju ima neophodan alat i opremu koja mu omogućava efikasan i brz rad. Takodje imamo   veliko iskustvo u pružanju hitne intervancije. Usluge smo pružali zdavstvaenim ustanovama, vrtićima, hotelima, restoranima, kafićima i monogim drugim privatnim firmama. Sa velikim brojem klijenata ostvarujemo dugogodišnju saradnju.  Za svaku dilemu koju imate možete nas pozvati a mi ćemo vas posavetovati šta je najbolja odluka za vas. Rad na vašim vodovodnim instalacijama nemojte davati nestručnim licima. Ukoliko želite da imate povoljne cene usluga kao i kvalitetnu uslugu pozovite servis SUPER VODOINSTALATER.

ZAKAZIVANJE VODOINSTALATERA

Naš servis u ponudi ima zakazivanje vodoistalatera kada to odgovara vama i vašem vremenu. Preko telefona dobijate okvirnu cenu za uslugu a kada se ustanovi celokupan kvar dobijate konačnu cenu usluge. Za našim vodoinstalaterima prostor nakon intervencije ostaje čist i uredan. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima.

Pozovi 069 623 301