Odmrzavanje Vodovodnih Cevi Kragujevac

/Odmrzavanje Vodovodnih Cevi Kragujevac

Odmrazavanje vodovodnih cevi Kragujevac radimo brzo i efikasno. Povoljna cena usluge vodoinstalatera. Kvalifikovan i obučen vodoinstalater Kragujevac vrši odmrzavanje vodovodnih cevi na celoj teritoriji grada i okolini. Hitne intervencije radimo u najkraćem vremenskom roku kada je zaledila slavnina ili vodovodna instalacija. Usluge pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima.

odmrzavanje cevi kragujevac

Odmrzavanje vodovodnih cevi Kragujevac – Cena

Cena usluge za odledjavanje vodovodnih cevi i  instalacije se formira na licu mesta kada vodoinstalater uvrdi šta je potrebno uraditi kako bi se problem rešio. U cenu je uključen dolazak majstora na vašu adresu i dijagnostikovanje i popravka kvara. Intervencija se ne započinje dok se klijentu ne saopšti cena vodoinstalaterske usluge. Tek kada se složite sa cenom i odobrite posao započinje se intervencija.

Odmrzavanje vodovodnih cevi Kragujevac

Niske temperture i hladan vetar tokom zime mogu da zalede vaše vodovodne cevi. U sučaju da zamrznuta cev pukne to može prouzrokovati ozbiljnu i skupu štetu. Najbolji način da sprečite zamrzavanje vodovodne cevi je da ostavite mali protok vode iz slavine tokom velikih mrazeva. Ukoliko ste odsutni više dana iz kuće ili poslovnog prostora a napolju je veliki minus objekat je poželjno grejati. Ako se ipak dogodi da se cev zaledi morate reagovati odmah kako bi sprečili pucanje vodovodne cevi. U tom slučaju možete nas pozvati. Odmrzavanje vodovodnih cevi u Kragujevcu radimo savremenim mašinama pomoću kojih brzo i efikasno rešavamo nastali problem.

Kako prepoznati smrznutu cev

Kada ujključite slavinu a voda ne ističe iz nje ili samo malo curi možda je negde u vodovodnim cevima nastala blokada od leda. Ako se cevi nalaze napolju tada ćete videti led na njima ili malo ispupčenje. U slučaju da ne možete pronaći mesto gde je cev zaledila jedino rešenje je profesionalni vodoinstalater.

Šta da uradite ako zaledjena vodovodna cev pukne?

Kada se zalede vodovodne cevi one pucaju iz razloga što se led širi i vrši pritisak unutar cevi. Ako pukne vodovodna cev zatvorite vodu na glavnom ventilu kako bi ste sveli polavu na minimum. Nikako ne pokušavajte sami da pomoću vatre ili plamena sa brenera odledite cev. Nestručnim rukovanjem možete napraviti veću štetu i dovesti do toga da će biti potrebna kompletna zamena vodovodne cevi. U zavisnosti od lokacije gde se smrzla cev odmrzavanje radimo na više načina. Bilo da Vam je potrebno odmrzavanje vodovodne cevi u šahti, podrumu, kući ili odledjavanje slavine možete se obartiti nama. Vodoinstalaterske usluge pružamo za odgušenje kanalizacije, wc šolje, sudopere, zamenu ventila za vodu, montažu sanitarija, tuš kabine.

Pozovi 069 623 301