Montaža Tuš Baterije Za Kadu

/Montaža Tuš Baterije Za Kadu

Montaža tuš baterije za kadu vodimo kao uslugu ugradnja sanitarija u kupatilu. Vršimo popravke kvarova na svim baterijama isti dan. U slučaju hitne intervencije kada nas pozovete dolazimo u najkraćem roku. Montaža tuš baterije za kadu se može zakazati nekoliko dana unapred. Povoljna cena usluge za popravku česme, slavine i svih sanitarija u kupatilu i kuhinji.

Montaža tuš baterije za kadu

Montaža tuš baterije za kadu

Kada se završi izgradnja kupatila u poslovnom ili stambenom prostoru i treba Vam montaža tuš baterije za kadu pozovite naš servis Super Vodinstalater. Kad treba da se postave sanitarije u kupatilu a nemate pozudane majstore mi smo pravi izbor za vas. Montaža bojlera, montaža umivaonika, montaža vodokotlića, motaža wc šolje su samo deo usluga koje pružamo. Takodje radimo i sve popravke u kupatilu na sanitarijama i bojlerima. Možda se čini da je montaža slavine, česme i baterije lak posao.  Jeste u pravu, ali samo ako se izvodi na pravilan način. Ukoliko se loše montiraju i to uradi nestručno lice može doći do havarije a samim tim i do velike materijalne štete. Zato sve prepustite nama koji imamo veliko iskustvo i znanje za svaku vrstu montaže bilo kog elementa u kupatilu.

Montaža baterije za tuš kabinu

Montaža baterije za tuš kabinu ne traje vremenski dugo. Bateriju možete izabrati sa prebacivačem vode ili bez njega. Baterija bez prebacivača nema slavinu. Obično se u tuš kabinama malog prostora potavlja baterija bez prebacivača. Baterija bez prebacivača vode radi tako što voda ide direktno sa baterije u tuš crevo. Ukoliko imate potrebu za ugradnjom većeg broja baterija u objektu šaljemo tim vodoinstalatera koji će brzo i efikasno uraditi montažu. Stručno i odgovorno obavljamo svaku vrstu vodoinstalaterskih usluga. Za svaku intervenciju posedujemo neophodan alat.

Servis Super Vodoinstalater  Vam je dostupan svakoga dana vikendom i praznicima tokm cele godine. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Garanciju dobijate na sve izvedene radove kao i na zamenjene delove tokom intervencije. Kada završimo sa radovima bilo koje vrste prostor za sobom ostavljamo čistim i urednim. Za svaki savet ili neku nedoumicu koju imate stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovi 069 623 301