Otpušavanje Sudopere Kragujevac

/Otpušavanje Sudopere Kragujevac

Otpušavanje sudopere Kragujevac radimo brzo, kvalitetno i profesionalno. Povoljna cena za otpušavanje sudopere Kragujevac vakum gumom, sajlom ili mašinskim putem. Porofesionalni vodoinstalater redovne usluge i hitne intervencije pruža svakoga dana u toku cele godine na celoj teritoriji Kragujevca. Kada Vam treba odgušenje sudopere, čišćenje sifona ili odvoda sudopere možete nas pozvati.

otpušavanje sudopere kragujevacOtupušavanje sudopere – Cena

Cena za odgušenje sudopere zavisi od inteziteta zagušenja, mesta gde je nastalo začepljenje i metode kojom će se otpušavanje cevi i sudopere rešiti. Cena za ovu vrstu vodoinstalaterske usluge iznosi od 2.000 dinara. Vodoinstalter će Vam saopštiti tačnu cenu intervencije kada sagleda celu situaciju na licu mesta.

Odgušenje sudopere

Odgušenje sajlom je najčešći metod kojim se rešava zgušenje sudopere. Ako je visok stepen začepljenja sudopere mora se pristupiti otpušavanjem sajlom na elektro pogon. U slučaju da je blokada nastala duboko u odvodu kanalizacije radi se mašinsko odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Takodje se ovaj metod se primenjuje u zgradama gde je potrebno odgušenje kuhinjske vertikale.

Otpušavanje odvoda sudopere

Zgušenje sudopere i odvoda uzrokovano je taloženjem masti i otpadaka hrane, soca od kafe koji se lepe i talože u odvodnoj cevi sudopere. Zapušenje ne nastaje odjednom već se na zidovima cevi vremnom formira čep koji onemogućava normalan protok vode. Slobodan protok vode se sve više smanjuje dok u jednom momentu ne nastane totalna blokada odvoda. Tada dolazi do vraćanja prljave vode u sudoperu i rezultira ne higijenskim uslovima a ponekad i prelivanjem vode iz sudopere. Kada primetite da je protok vode iz sudopere slab reagujte odmah i uradite otpušavanje odvoda sudopere.

Kada se radi odčepljenje sudopere?

Dugo zadržavanje vode u sudoperi, sporo oticanje vode, zvuk klokotanja i neprijatan miris iz sudopere su jasni pokazatelji da je došlo do zagušenja. Nijedan od ovih znkova ne treba zanemarivati jer se začepljenje neće rešiti samo od sebe već može napraviti veću štetu. Na prvi znak zapušenja pozovite stučno lice. Majstor vodoinstalater će utvrditi stepen zagušenja sudopere i efikasno uraditi njeno odčepljenje.

Brzo, kvalitetno, profesionalno otpušenje sudopere

Za brzo, kvaliteno i profesionalno otpušenje sudopere osim dobrog majstora potrebno je iskustvo i odgovarajući alat. Ukoliko se zagušenje dešava često u kratkom vremenskom periodu da bi se utvrdio razlog ove pojave potrebno je snimanje cevi odvoda. Zapušena sudopera ometa rad u kuhinji svakoj domaćici. Vraćanje prljave vode iz odvoda u sudoperu stvara ne higijenske uslove za njenu upotrebu. Baktreije i mikroorganizmi mogu dospeti na sudove i ugroziti zdravlje ukućana zato je potrebno kada dodje do zapušenja sudopere što pre reagovati.

Da li odgušenje sudopere možete raditi sami?

Neredovno održavanje i zapušenost odvoda sudopere može uzrokovati veliki problem. Savet je da se s vremena na vreme uradi prevntivno čišćenje odvoda sudopere. Kod zčepljenja manjeg inteziteta problem možete rešiti sami uz pomoć vakum gume ili hemijskog sredstva za čišćenje odvoda. Ako je zaprljanost odvoda veliko jedino rešenje je odgušenje sajlom. Ovo Vam svakako ne preporučujemo da sami radite. Nestručnim rukovanjem sajlom može doći do oštećenja cevi. Problem se time povećava a trošak odgušenja može biti dosta veći iz razloga što je potrebna zamena odvodne cevi sudopere.

Otpušavanje sudopere Kragujevac

Jedna od češćih intervncija naših majstora je otpušavanje sudopere Kragujevac. Zgušenje sudopere može nastati izmedju slivnika i odvodne cevi to jest u sifonu. Sva masnoća i prljavština koja odlazi iz sudopere skuplja se u sifonu. Neredovno čišćenje sifona često je uzrok zagušenja sudopere. Kada majstor dodje na intervnciju odgušenja sudopere prvo što proverava je stanje sifona. Ukoliko se začpljenje dogodilo u sifonu on se skida, detaljno čisti a zatim vraća na svoje mesto. Kako biste izbegli začepljenje sudopere poveditev računa šta odlažete u sudoperu. Postavljanjem mrežice na slivnik sudopere sprečićete taloženje masnoće i otpadaka na zidove odvodne cevi sudopere a samim tim i formiranje čepa koji blokira odvod. Za bilo koju vodoinstalatersku uslugu vezanu za odgušenje wc šolje, kanalizacije, umivaonika, kade. slivnika, sudopere anagžujte vodoinstalatera. Ukoliko nemate kvalifikovanog i odgovornog majstora za otpušavanje odvoda možete nas kontaktirati. Garanciju dajemo da se otpušeni odvodi na duži vremenski rok neće ponovo zagušivati. Prostor nakon intervncije vodinstalatera ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301