Otpušavanje Tuš Kabine Niš

/Otpušavanje Tuš Kabine Niš

Otpušavanje tuš kabine Niš- povoljna cena, kvalitetna i brza usluga. Otpušavanje tuš kabine u Nišu radimo svakoga dana tokom cele sedmice. Odgušenje slivnika, kade, sudopere, wc šolje, vertikale i svih odvoda kanalizacije  je naša specijalnost. Majstor vodoinstalater u Nišu pruža usluge odgušenja za fizička i pravna lica. Dolazimo odmah bez odlaganja.

otpušavanje tuš kabine nišOtpušavanje tuš kabine Niš cena

Cena naše vodoinstalaterske usluge za odgušenje tuš kabine u Nišu iznosi od 2.500 dinara. Ako je zagušenje tuš kbaine većeg inteziteta i mora se uraditi mašinsko odgušenje cena se formira kada se sagledaju svi aspekti problema. Vodoinstalater neće započeti otpušavanje dok ne saopšti cenu usluge.

Otpušavanje tuš kabine Niš

U svakom domaćinstvu odvodi sanitarne vode se mogu začepiti i nažalost ne postoji način da se to izbegne. Kada voda tokom kupanja ne otiče iz tuš kabine znak je da trebate potražiti pomoć vodoinstalatera. Majstor će nakon utvrdjivanja stepena zgušenja odvoda u tuš kabini primeniti odgovarajuću metodu kako bi se blokada u cevi odvoda uklonila. Našim angažovanjem brzo rešavate zagušenje tuš kabine a odvodi dugo ostaju čisti i prohodni za neometano oticanje vode u kanalizaciju.

Zašto nastaje zagušenje tuš kabine?

Tokom kupanja, pranja kose u odvod tuš kabine se nakupljaju masti od kupke, šampona, sapuna i dlake. Ove materije se lepe za zidove cevi odvoda i vremenom formiraju blokadu čime se smanjuje protok vode u kanalizaciju. Ako ne regujete kada primetite da voda sporije otiče u odvod nego uobičajeno doćiće do totalne blokade odvoda. Tad se prljava voda vraća u sanitariju i može se preliti iz tuš kabine na pod kupatila što dovodi do poplave. Postavljanjem mrežice na slivnik tuš kabine možete sprečiti da dlake i masnoća odlaze u odvodnu cev.

Odgušenje tuš kabine

Svako voli da započne dan tuširanjem. Ulazite u tuš kabinu puštate toplu vodu i primećujete da vam se voda nakuplja oko stopala. Problem? Začepljen odvod tuš kabine može da upropasti vaše planove za taj dan. Ne brinite naš vodoinstalaterski servis je tu da reši svaku vrstu zagušenja koju imate. Bilo da je potrebno odgušenje čeličnom sajlom ili mašinsko odgušenje kanalizacije stojiomo Vam na usluzi. Uspešno i brzo rešavamo blokadu u odvodima sanitarija ili u glavnoj kanalizacionoj cevi. Bez obzira da li se čep formirao na početuku ili u dubini odvodne cevi i nedozvoljava normalan protok vode iz sanitarije efikasno rešavamo nastalu situaciju. Povoljna cena usluge vodoinstalatera, odgovoran pristup poslu su razlozi da nas pozovete. Garanciju dajemo na sve usluge odgušenja odvoda. Nakon završene intervncije prostor gde se izvodi otpušavanje kanalizacije ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301