Vodoinstalater Čačak

/Vodoinstalater Čačak

VODOINSTALATERSKE USLUGE U ČAČKU

Vodoinstalater Čačak Servis SUPER MAJSTOR – izvodi sve radove koji spadaju u vodinstalterske usluge. Vodoinstalater Čačak popravlja kvarove istoga dana.

Vodoinstalater Čačak Cene

 

VODOINSTALATERSKE USLUGE U ČAČKU

Odgušenje cevi u kupatilu i kuhinji, odgušenje kanalizacionih cevi.

Montaža I demontaža wc šolja, kada, sudopera, tuš kabina, umivaonika,
slavina, vodokotlića, mono bloka.

Postavljanje vodovodne I kanalizacione mreže u kućama, stanovima, poslovnim
objektima.

Hitne intervencije.

Zamena ventila svih vrsta

Pri radu koristimo najbolju opremu I profesionalne alate za odgušenje cevi I kanalizacije, postavljamo sve vrste I tipove sanitarija. Za sve radove I delove koji se ugradjuju prilkom intervencije dobijate dobre cene i garanciju. Na poziv klijenata dolazimo u najkraćem roku.

Servisne usluge vodoinstalatera u Čačku:

Wc šolje: zamena baltik mažetne wc šolje, montaža wc šolje simplon….

Vodokotlići I mono blok: motaža visokomontažnog vodokotlića, montaža mono
bloka baltik….

Kade: demontaža I montaža tuš kabine, montaža paravana tuš kabine….

Odgušenje kanalizacionih cevi: odgušenje kanalizacione cevi odvoda
umivaonika do glavne cevi, čišćenje slivnika u kupatilu….

Sifoni: demontaža sifona za sudoperu, montaža sifona sa priključkom…

Slavine I baterije: zamena dovodnog creva za bateriju, montaža kliznog
nosača za tuš bateriju….

Majstori servisa SUPER MAJSTOR-vodoinstalater Čačak poseduju višegodišnje iskustvo i posao obavljaju savesno trudeći se da ispune sve zahteve klijenata. Cene vodoinstalaterskih usluga su veoma povoljne. Za nas je važno da klijent bude zadovoljan. Po završetku radova prostor ostavljamo čistim I urednim.

Grad Čačak

Grad Čačak se nalazi u Šumadiji. Okružuju ga planine Vujan, Jelica, Kablar, Ovčar. Veliki delom teritorije opštine protiče reka Zapadna Morava. Nadomak grada nalazi se veštačko jezero Medjuvršje. U gradu živi oko 79.000 stanovnika, sa prigradskim naseljima Ljubić I Atenica I seoskim područjima Konjevići, Mrčajevci, Trbušani, Trepča Banja, Slatina, Trnava I opština ima
oko 125.000 stanovnika. U blizini Čačka se nalaze gradovi  Gornji Milanovac, Požega.

Planine

Izmedju planina Ovčar I Kablar reka je napravila klisuru u kojoj su mesto našli deset prelepih manastira Nikolje, Blagoveštenje, Sretenje, Preobraženje, Svete Trojice, Jovanje, Vavedenje, Vaznesenje, Uspenje, Ilinje. Zbog velikog broja manastira koji se nalaze u Ovčarsko Kablarskoj klisuri dobija naziv Mala srpska Sveta Gora. U centru grada se nalazi crkva Svetog Vaznesenja Hristovog iz 12. Veka koju je podigao Stracimir Zavidović brat Stefana Nemanje. 1815. Godine. Za vreme Drugog srpskog ustanka dolazi
do borbe izmedju Srpske i Turske vojske na brdu Ljubiću gde je poginuo braneći topove srpski junak Tanasko Rajić. Danas se u njegovu čast nalazi spomenik na tom mestu da podseća sve na slavnu srpsku istoriju.

Kultura grada

Umetnička galerija se nalazi iza crkve I nosi naziv po velikoj slikarki koja je rodjena u Čačku Nadeždi Petrović, a preko puta crkve je Čačanska Gimnazija jedna od najstarijih ustanova tog tipa u Srbiji. Biblioteka grada nosi ime čuvenog pesnika Vladislava Petkovića Disa i u njegovu čast biblioteka svake godine organizuje pesničku manifestaciju Disovo proleće. Narodni muzej ima stalnu postavku iz rimskog doba, Prvog I Drugog srpskog ustanka, kao I iz svih oslobodilačkih ratova. Deo postavke se nalazi I u
konaku Jovana Obrenovića koji je sazidan 1835. Godine.

Sport u gradu

Za Čačak se priča da je grad košarke. Košarkaški klub Borac je dao veliki doprinos košarci u Srbiji i u nekadašnjoj Jugoslaviji. U čuvenoj Hali kraj Morave ponikli su majstori ove igre Radmilo Mišović, Željko Obradović, Dragan Kićanović, koji su ostavili dubok trag u jugoslovenskoj I srpskoj košarci.

Grad su na najbolji način predstavljali karatisti Karate kluba Borac osvajanjem mnogobrojnih zlatnih medalja za svoj klub i državu. Nekada Fubalski klub Borac na svom stadionu kraj Morave je bio značajna  institucija svakog Čačanina, danas je klub pred gašenjem I ispadanjem u najiniži rang fudbalskog takmičenja.

Privreda grada

Nekada je grad bio sa razvijenom privredom, ali sankcije I dešavanja 1999, godine doveli su do gašenja velikih preduzeća. Tokom 2000-tih dolazi do privatizacije državnih I društvenih preduzeća i privreda polako počinje da jača u gradu. Veliki broj malih privatnih preduzeća prelazi u stabilna srednje razvijena preduzeća. Danas su vodeće firme u gradu:

Stax Tehnologies

Auto Čačak www.skoda-auto.rs

Sloboda www.sloboda.co.rs

P.S.Fashion

Unipromet

UTP Morava

Poznate ličnosti grada

Radomir Mihajlović Točak muzičar

Slavoljub Stefanović Ravasi reditelj

Patrijah srpski Irinej 45. patrijah Srpske pravoslavne crkve

Ivana Jorović teniserka

Dragiša Mišović narodni heroj I lekar

Pozovi 069 623 301