Snimanje Vodovodnih Cevi

/Snimanje Vodovodnih Cevi

Snimanje vodovodnih cevi radimo za sve stambene i poslovne objekte svakoga dana u toku cele godine. Najbolja cena usluge za odgušenje cevi, odgušenje sajlom, odgušenje kanalizacije, odgušenje sudopere i sve druge vodinstalaterske usluge. Snimanje vodovodnih cevi se može raditi u slučaju hitne intervencije. Za popravke na vodovodnim cevima i kanlaizacionim cevima dolazimo isti dan u najkraćem roku.

snimanje vodovodnih ceviSnimanje vodovodnih cevi u kupatilu

Snimanje vodovodnih cevi u kupatilu se izvodi da bi se lakše ustanovilo gde je nastao problem. Ukoliko je došlo do zagušenja cevi nikada ne pokušavajte sami da otklonite kvar. Neadekvatnim rukovanjem sajle za odgušenje možete probušiti cev i tako napraviti veliku materijalnu štetu. Ako živite u zgradi i desi se da probušite vodovodnu ili kanalizacionu cev možete napraviti štetu komšiji koji živi ispod Vas. Najčešća intervencija koju izvodimo u našem servisu je odgušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi. Prilikom pružanja ove usluge ne tako često da bi smo lakše detektovali kvar pristupamo snimanju odvodnih cevi. Snimanjem cevi se dobija najtačnija informacija šta se desilo unutar nje. U poslu koristimo razne vrste kamera za sve profile cevi. Ukoliko imate problem zagušenja i treba Vam snimanje cevi ili hitna intervenacija pozovite naš servis. Kada nas pozovete svaki problem zagušenja rešavamo u najkraćem vremenskom roku.

Ispitivanje vodovodnih intalacija

Za ispitivanje vodovodnih instalacija i proveru stanja cevi u kuhinji ili kupatilu neophodno je da se uradi snimanje cevi. Ispitivanje vodovodnih instalacija preporučujemo da se radi  kako bi se na vreme utvrdilo i otklonilo nastajanje nekog kvara na njima. Pregledom vodovodnih instalacija dobijate pravo stanje vaših cevi. Time se može predvideti mesto gde može doći do kvara i samim tim sprečiti nastanak veće materijalne štete u objektu. Ukoliko primetite i najmanju promenu na cevima vodovodne mreže pozovite nas. Stručni, kvalifikovani i iskusni vodoinstalateri našeg servisa brzo i efikasno otklanjaju svaku vrstu kvarova na vodovodnim cevima. Svakom poslu pristupamo odgovorno bilo da se radi o nekom manjem kvaru ili hitnoj intervenciji. Vodoinstalaterske usluge pružamo za pravna i fizička lica svkoga dana tokom cele godine. Garanciju dobijete na pružene usluge kao i na zamenjene delove tokom intervencije. Kada završimo sa radom prostor ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301