Odgušenje Kade Čačak

/Odgušenje Kade Čačak

Odgušenje kade Čačak radi stručan i kvalifikovan vodoinstalater. Nudimo povoljne cene vodoinstalaterskih usluga za ručno odgušenje sajlom kao i za mašinsko odgušenje kanalizacije. Ukoliko Vam je potrebno čišćenje kanalizacije, otpušavanje wc šolje, odgušenje kade u Čačku pozovite nas. Hitne intervencije prilikom zagušenja odvoda radimo u najkraćem vremnskom roku. Brza i profesonalna usluga.

Odgušenje kade Čačak – Cena

Cena vodoinstalaterske usluge za otpušavanje kade na celoj teritoriji grada Čačka iznosi od 2.500 dinara. Ako je zgušenje kade velikog inteziteta i potrebno je odgušenje sajlom na elektro pogon cena usluge vodoinstalatera se formira kada se sagledaju svi aspekti. Majstor neće započeti intervenciju dok ne saopšti cenu usluge. Tek kada se složite sa cenom i odobrite radove pristupa se poslu. Kada angažujete naš vodoinstalaterski servis za odgušenje sudopere, glavane kanalizacione cevi ili drugu vrstu otpušavanja nemate skrivenih troškova i sve je transparentno.

Odgušenje kade

Završili ste kupanje ili truširanje a voda se zadržava u kadi i sporo otiče. To je jasan znak da će nastati blokada u odvododnoj cevi kade. Dlake od kose i sa tela kao i prljavština se lepe za zidove odvodne cevi čime se smanjuje protok vode iz kade. Ukoliko se začepljenje kade ne reši na vreme u nekom trenutku nastaće totalna blokada odvoda. Ukoliko je zagušenje nastalo na početku odvoda iz kade, problem se rešava korišćenjem ručne čelične sajle za odgušenje ili vakum sisaljkom. Ako je blokada odvoda duboko u cevi najefikasni metoda za razbijanje čepa je odgušenje mašinskim putem. Sajla na elektro pogon rešiće i najteže oblike zagušenja i ukloniti sve masnoće sa zidova cevi. Kada se odgušenje obavi mašinskim putem imaćete duži vremenski period čist odvod a voda će nesmetano oticati u kanalizaciju.

Otpušavanje kade Čačak

Kako bi se sprečilo začepljenje kade nakon tuširanja ili kupanja potrebno je očististi slivnik od dlaka i u odvod sipati vrelu vodu. Ukoliko se pridržavate ovog našeg saveta mala je verovatnoća da će zgušenje sanitrije nastati. Neprijatan miris u kupatilu, klokotanje vode iz slivnika kade ukazuje na početak zagušenja odvoda kade. Čim primetite ove pojave možete nas kontaktirati. Otpušavanje kade uradićemo brzo i efikasno. Profesionalni vodoinstalater za odgušenje Vam je dostupan na celoj teritoriji opštine Čačak. Dugi niz godina pružamo sve vodoinstalaterske usluge i specijalizovani smo za sve vrste otpušavanja odvoda na sanitarijama i kanalizacije. Koristimo kvalitetan alat i savremene mašine za odgušenje. Garanciju dajemo na pružene usluge. Prostor nakon zvršene intervencije ostavljamo čistim i urednim.

Otpušavanje kade

Veliki broj ljudi pomoću hemijskog sredstva za odgušenje odvoda pokušavaju da reše nastalo začepljenje. Ovim postupkom problem će se privremeno rešiti a zagušenje će se povratiti nakon nekoliko dana. Čestim korišćenjem jakog hemiskog sredstva može se oštetiti odvodna cev i napraviti se veća materijalna šteta. Za otpušavanje kade, sudopere, wc šolje, lavaboa uvek treba pozvati stručno lice. Cena usluge daleko će biti povoljnija u odnosu na štetu koju možete prouzrokovati. U slučaju da nemate odgovornog majstora za odgušenje kanalizacije i odvoda sanitarija možete nas pozvati. Redovne vodoinstalaterske usluge kao i hitne intervencije obavljamo svakoga dana u toku cele godine. Brojni zadovoljni klijenti koji su koristili naše vodoinstalaterske usluge do sada su naša nabolja preporuka za Vas.

Pozovi 069 623 301