Servis Bojlera

/Servis Bojlera

Servis bojlera, popravka, ugradnja brzo, kvalitetno i profesionalno. Bilo da vam je potrebna zamena grejača na bojleru, termostata, instalacija, čišćenje bojlera pozovite nas. Povoljna cena za kompletan servis bojlera. Kvalifikovani vodoinstalater pruža uslugu za servisiranje bojlera isti dan. Hitne intervncije obavljamo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo svakoga dana tokom cele godine.

servis bojlera

Cena servisa bojlera

Cena za servis bojlera iznosi od 1.500 dinara za sitne popravke do 3.000 dinara za zamenu grejača i čišćenje kamenca iz bojlera. U cenu nije uračunat rezervni deo za bojler. Cena podrazumeva dolazak majstora na vašu adresu. Ukoliko iz bilo kog razloga odustanete od intervencije dolazak vodoinstalatera i dijagnoza kvara se plaća.

Servis bojlera – Usluge

Popravka bojlera

Montaža bojlera

Zamena grejača na bojleru

Zamena termostata na bojleru

Čišćenje bojlera

Zamena instalacija u bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena cevi na bojleru

Zamena creva na bojleru

Montaža kuhinjskog bojlera

Servis kuhinjskog bojlera

Zamena bojlera

Servis protočnog bojlera

Montaža protočnog bojlera

Popravka sigurnosnog ventila na bojleru

Štelovanje sigurnosnog ventila na bojleru

Servis bojlera

Servis bojlera radimo za proizvodjače Gorenje, Elit, Metalac, Termorad, Magnohrom, Končar, Elmac, Siemens, Dom Pančevo, Bosch, Ariston, Tesy. Bojler nam služi da dobijemo toplu vodu za tuširanje, pranje kose, umivanje, kupanje, pranje sudova, pripremu hrane. Ako bojler ne greje vodu, nema dovoljno tople vode, sporo zagreva vodu ili postoji drugi kvar na bojleru obavljan je svakodnevnice nije moguće. Kako bi se izbegao kvar na bojleru potrebno je raditi redova servis bojlera. Kamenac koji se nakuplja u kaznu bojlera najveći je neprijatelj uredjaja. Kad uočite da bojler ne radi kao uobičajeno popravka bojlera ne treba da se odlaže. Pozovite naš vodoinstalaterski servis. Majstor za bojler na vašoj adresi biće u toku istog dana i obaviti popravku bojlera brzo i efikasno. Već više godina pružamo uspešno uslugu servis bojlera svih kapaciteta i proizvodjača. Bilo da je vaš bojler akumulacioni ili protočni za kupatilo ili kuhinju svaki kvar na bojleru otklonićemo kvalitetno i profesionalno.

Servisiranje bojlera za kupatilo

Pružamo uslugu servisiranje bojlera za kupatilo ili kuhinju svakoga dana vikendom i praznicima kada to odgovara vama i vašem vremenu. Kada u kupatilu vidite da bojler curi ili ne greje dovoljno vodu, neophodno je uraditi servis bojlera u kupatilu. Servis radimo u svim poslovnim i stambenim jedinicama kao i za sva pravna i fizička lica. Protočni bojleri manjeg kapaciteta se najčešće postavljaju u kuhinje i u toalete čija je površina manjh dimenzija. Dok veliki bojleri kapaciteta od 30 i više litara se postavljaju u kupatila. Veliki akumulacioni bojleri se mogu postaviti vertikalno i horizontalno u zavisnosti od mesta gde se montiraju. Najbitnije je da cevi vode budu što kraće prilikom postavljanja. U zavisnosti od potrebe i namene se odredjuje kapcitet bojlera koji kupujete.

Zamena grejača za bojler

Majstori srevisa SUPER VODOINSTALATER  rade servis bojlera svih proizvodjača i modela na tržištu. Pružamo uslugu zamenu grejača, čišćenje kamenca, termostata, sigurnosnog ventila, zamenu brinoks creva, krpljenje kazana bojlera, montažu i demontažu bojlera. Po  Vašem pozivu u kratkom vremenskom roku dolazimo da otklonimo svaki kvar na bojleru ili da uradimo bilo koju vodoinstalatersku uslugu. Stručni, obučeni i odgovorni vodoinstalateri našeg servisa opravdaće vaše poverenje koje nam pružite. Dugogogodišnje iskustvo nam omogućava da svaki vodoinstalaterski posao uradim brzo i efikasno, bilo da su u pitanju sitni kvarovi ili složene intervencije. Pored servisa bojlera postavljamo sve sanitarije u kupatilu i vršimo postavljanje vodovodne mreže. Ručno i mašinski radimo sva odgušenja kanalizacije i vodovodnih cevi u kupatilu i kuhinji.

Servis bojlera povoljne cene

Servis Super Vodinstalater radi svakoga dana, praznicima i vikendom u toku cele godine. Nudimo povoljne cene vodinstalaterskih usluga. Radimo mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje kade, umivaonika, wc šolje i drugih sanitarija. Saradjujemo sa svim fizičkim i pravnim licima. Nakon završene intervencije prostor u kom su radili majstori ostaje čist i uredan.

 

Pozovi 069 623 301