Servis Bojlera

/Servis Bojlera

Servis bojlera vršimo svakoga dana 24 sata vikendom i praznicima tokom cele godine. Servis Super Vodoinstalater radi sve popravke kvarova na vodovodnim instalacijama. Najbolje cene za servis bojlera kao i sve hitne intervencije odgušenja kanalizacije i vodovodnih cevi. Brza usluga. Po vašem pozivu dolazimo da pružimo uslugu popravke isti dan.

servis bojlera

Servis bojlera za kupatilo

Pružamo uslugu servis bojlera za kupatilo ili kuhinju svakoga dana vikendom i praznicima kada to odgovara vama i vašem vremenu. Kada u kupatilu vidite da bojler curi ili ne greje dovoljno vodu, neophodno je uraditi servis bojlera u kupatilu. Servis radimo za sve poslovne i stambene jedinice kao i za sva pravna i fizička lica. Protočni bojleri manjeg kapaciteta se najčešće postavljaju u kuhinje i u toalete čija je površina manjh dimenzija. Dok veliki bojleri kapaciteta od 30 i više litara se postavljaju u kupatila. Veliki akumulacioni bojleri se mogu postaviti vertikalno i horizontalno u zavisnosti od mesta gde se montiraju. Najbitnije je da cevi vode budu što kraće prilikom postavljanja. U zavisnosti od potrebe i namene se odredjuje kapcitet bojlera koji kupujete.

Zamena grejača za bojler

Majstori srevisa SUPER VODOINSTALATER  rade servis bojlera svih proizvodjača i modela na tržištu. Pružamo uslugu zamenu grejača, čišćenje kamenca, termostata, sigurnosnog ventila, zamenu brinoks creva, krpljenje kazana bojlera, montažu i demontažu bojlera. Po  Vašem pozivu u kratkom vremenskom roku dolazimo da otklonimo svaki kvar na bojleru ili da uradimo bilo koju vodoinstalatersku uslugu. Stručni, obučeni i odgovorni vodoinstalateri našeg servisa opravdaće vaše poverenje koje nam pružite. Dugogogodišnje iskustvo nam omogućava da svaki vodoinstalaterski posao uradim brzo i efikasno. Bilo da su u pitanju sitni kvarovi ili složene intervencije. Pored servisa bojlera postavljamo sve sanitarije u kupatilu i vršimo postavljanje vodovodne mreže. Ručno i mašinski radimo sva odgušenja kanalizacije i vodovodnih cevi u kupatilu i kuhinji.

Servis bojlera povoljne cene

Servis Super Vodinstalater radi svakoga dana 00-24 sata praznicima i vikendom u toku cele godine. Nudimo povoljne cene vodinstalaterskih usluga. Radimo mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje kade, umivaonika, wc šolje i drugih sanitarija.  Saradjujemo sa svim fizičkim i pravnim licima. Nakon završene intervencije prostor u kom su radili majstori ostaje čist i uredan.

 

Pozovi 069 623 301