Odgušenje Sudopere Novi Sad

/Odgušenje Sudopere Novi Sad

Odgušenje sudopere Novi Sad  profesionalni vodoinstalater  radi brzo i kvalitetno. Odgušenje sudopere u Novom Sadu i okolini kao i hitne intervencije vršimo svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena za ručno odgušenje sajlom i mašinsko odgušenje kanalizacije, kade, tuš kabine, umivaonika, vertikale. Na vaš poziv za otpušavanje dolazimo najkraćem vremenskom roku.

odgušenje sudopere novi sad

Odgušenje sudopere Novi Sad – Cena

Cena za otpušavanje sudopere sajlom ručnim putem iznosi od 2.500 dinara. Ukoliko je zagušenje sudopere većeg inteziteta i otpušavanje se mora uraditi mašinskim putem cena usluge odgušenja  je od 3.500 dinara. U cenu je uračunat dolazak majstora na vašu adresu.

Na linku odgušenje kanalizacije Novi Sad cena pogledajte kompletan cenivnik naših usluga za otpušavanje.

Zašto nastaje zagušenje sudopere?

Zagušenje sudopere nastaje skupljanjem sitnih ostataka hrane i masnoća u odvodnoj cevi sudopere. Vremenom se masti nakupe u odvodnoj cevi i stvori se čep koji ne dozvoljava vodi iz sudopere da otiče.

Kako da sprečim zagušenje sudopere?

Kako vodite računa o ličnoj higijeni tako bi trebalo i povesti računa šta sve odlažete u vašu sudoperu. Veće komadiće hrane, toz od kafe i vrelo ulje nikakao ne bi trebali ispuštati u odvod sudopere. Najbolja preventiva da bi ste sprečili začepljenje sudopere je postavljanje mrežice na odvod. Takodje s vremena na vreme možete sipati u odvod sudopere neko hemijsko sredstvo koje je namenjeno za oklanjanje masnnoće iz cevi odvoda sudopere.

Kako da znam da je sudopera zapušena?

Spro oticanje vode, neprijatni miris iz odvoda sudopere, klokotanje vode u sudoperi su jasni zanci koji ukazuju da će nastati začeplenje. Ako ne regujete na vreme u nekom trenutku će doći do totalne blokade sudopere. Kada se voda vraća iz odvoda sudopere ili ne otiče iz sudopere iako ne možete sami rešiti problem, vodoinstalater je jedino pravo rešenje za vas.

Kako da odgušim sudoperu?

Čim primetite da voda sporo otiče iz sudopere nije kasno da problem rešite sami. Vakum gumom ili hemijskim sredstvom možete rešiti lakše zagušenje sudopere. Vakum gumu postavite na odvod sudopere i naglim trzajevima gore dole uspešno će te rešiti slab protok vode iz sudopere. Moramo napomeuti da hemijska sredstva ne treba često koristiti za otklnjanje masnoće iz osdvoda sudopere ukoliko su cevi odvoda plastične. Kiselina koja se nalazi u sredstvu za uklanjanje masnoća iz sudopere vremenom može napraviti rupu na plastičnoj cevi odvoda.

Koliko vremenski traje odgušenje sudopere Novi Sad

Koliko je vremena potrebno da se obavi otpušavanje sudopere teško je predvideti. Ako je zagušenje sudopere manjeg inteziteta naš kvalifikovan vodoinstalater će za 10. minuta rešiti problem. U slučaju da je začepljenje jačeg inteziteta i duboko u cevi otklanjanje čepa masnoće može potrajati i do 25. minuta.

Da li treba obaviti snimanje cevi odvoda sudopere kada nastane zagušenje?

Snimanje cevi odvoda se vrši samo u slučaju da sajle ne mogu rešiti problem. Tada se specijalnim kamerama radi snimanje cevi kako bi se pronašlo tačno mesto zagušenja i razlog zašto sajla ne rešava problem.

Odgušenje sudopere Novi Sad

Kada začepi odvod sudopere posao treba prepustiti stručnim licima. Ako nemate odgovornog i profesionalnog majstora možete se obartiti nama. Vodoinstalater Novi Sad je dostupan svakoga dana tokom cele godine svim fizičkim i pravnim licima. Uslugu odgušenje sudopere obavljamo u najkraćem vremnskom roku. Za redovne usluge kao i hitne intervncije opreljeni smo svim potrebnim alatom. Iskustvo, obučenost, povoljna cena vodoinstalaterskih usluga i veliki broj zadovoljnih klijenata u Novom Sadu i okolini su naša preporuka vama. Bilo koju vrstu odgušenja da uradimo dajemo garanciju da se problem neće vraćati u skorijem vremenu. Prostor nakon završene intervncije ostavljamo urednim.

 

 

 

Pozovi 069 623 301