Otpušavanje Kade Niš

/Otpušavanje Kade Niš

Otpušavanje kade Niš brzo, efikasno, kvalitetno. Otpušavanje kade u Nišu kao i odgušenje slivnika, wc šolje, kanalizacije, sudopere radi profesionalni i stručan vodoinstalater. Nudimo povoljne cene za otpušavanje kanalizacije i odvoda sanitarija. Dostupini smo svakoga dana u toku cele godine. Pružamo sve redovne usluge vodoinstalatera u kratkom vremenskom roku na vaš zahtev obavljamo hitne intervencije.

otpušavanje kade niš

 

 

 

Otpušavanje kade Niš – Cena

Naravno da Vam je važno da znate kolika je cena za odgušenje kade. Troškovi za rešavanje blokade odvoda kade iznose od 2.500 dinara.  Cena usluge vodoinstalatera je okvirna i može se razlikovati u zavisnosti da li se radi ručno otpušavnje kade ili je potrebno mašinsko odgušenje kanalizacije. Na formiranje cene utiče i mesto gde je nastao čep u odvodnoj cevi. Kada vodoinstalater sagleda sve aspekte zagušenja kade saopštiće tačnu cenu usluge. Otpušavanje odvoda se neće započeti sve dok se ne saopšti cena vodoinstalaterske usluge.

Otpušavanje kade Niš

Zagušenje kade se manifestuje sporim ili nikakvim oticanjem vode u odvod. Do blokade odvodne cevi kade dolazi nakupljanjem kose, dlaka i kozmetičkih proizvoda u odvodu. Čep se može formirati na početku ili duboko u odvodnoj cevi. Od inteziteta začepljenja problem se rešava ručnom čeličnom sajlom ili se radi odgušenje sjalom na elektro pogon. Ukoliko ste pokušali da odgušite kadu vakum gumom i niste u tome uspeli vreme je da nas pozovete. Naš majstor za odgušenje kanalizacije spreman je u svakom trenutku da odgovori na svaki vaš zahtev koji se tiče zagušenja odvoda sanitarija. Dugi niz godina u Nišu uspešno vršimo otpušavanje sudopere, wc šolje, slivnika, vertikale, glavne kanalizacione cevi koja ide iz objekta do gradske kanalizacije ili septičke jame. Dovoljno je da nas kontaktirate i svaki vaš problem sa začepljenim odvodom sanitarija biće rešen brzo i efikasno. Povoljna cena i visokokvalitetna usluga i veliki broj zadovoljnih klijenata su razlozi da nas angažujete za otpušavanje kade.

Odgušenje kade u Nišu

Neprijatan miris iz odvoda kade ili zadržavanje vode u kadi nakon što ugasite vodu na tuš bateriji ukazuju da je došlo do zagušenja. Kako bi ste izbegli ovaj problem savetujemo da na odvod postavite mrežicu koja će skupljati dlake i masnoće od spuna, kupke ili šampona. Čišćenjem slivnika u kadi nakon kupanja ili tuširanja sprečiće blokadu u odvodnoj cevi. Čim primetite neke od navedenih znakova problem zagušenja rešavajte odmah. Svako odlaganje odgušenja može napraviti veću štetu i samimi tim cena odgušenja će biti dosta skuplja. Ukoliko pokušavate da otklonite čep iz odvodne cevi korišćenjem hemijskog sredstva povedite računa da prevelikom  upotrebom hemikalija ne oštetite cev.  Ako želite da što pre rešite zagušenje kade i da ponovo uživate u toploj kupki slobodno nas pozovite. Odgušenje kade u Nišu i okolini radimo svakoga dana tokom cele sedmice. Granciju dajemo na pružene usluge. Prostor nakon završene intervencije ostavljamo urednim.

Pozovi 069 623 301