Vodoinstalater Voždovac

/Vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater Voždovac pruža vodoinstalaterske usluge svakoga dana tokom cele godine. Ugradnja sanitarija, odgušenje kanalizacije, zamena ventila za vodu, servis bojlera, popravke u kupatilu, snimanje cevi su usluge koje vodoinstalater Voždovac nudi svim fizičkim i pravnim licima. Povoljna cena, brza, kvalitetna i profesionalana usluga. Hitne intervencije vodoinstalatera obavljamo u najkraćem vremenskom roku.

vodoinstalater voždovac

Vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater Voždovac za sve vodoinstalaterske usluge poseduje savremene mašine i kvalitetan alat. Iskustvo i znanje nam omogućava da problem koji imate rešimo brzo i efeikasno. Bez obzira da li se nalazite na Voždovcu u naselju Braće Jerković, Stepa Stepanović, Šumice, Dušanovac, Konjarnik, Medaković, Banjica, Kumodraž, Autokomanda vodoinstalater će odgovoriti na svaki vaš zahtev. Kada nas pozovete trudimo se da u najkraćem vremenskom roku odgovorimo na poziv. Bilo da je u pitanju zagušenje kanalizacije, wc šolje, sudopere, curenje vode iz vodokotlića, pucanje vodovodne ili kanalizacione cevi, montaža sanitarija ili druga usluga sada imate pouzdan vodoinstalterski servis kome možete da se obratite. Dugi niz godina poslujemo na celoj teritoriji na Voždovcu čime smo stekli veliki broj zadovoljnih klijenata. Povoljne cene kao i visokokvalitena usluga su glavna odlika našeg vodoinstalaterskog servisa. Svako ukazano poverenje opravdavamo odgovornim i profesionalnim pristupom poslu. Kada Vam je potreban vodoinstalater na Voždovcu u bilo koje doba dana ili noći možete se obratiti nama.

Vodoinstalater Voždovac – Cena usluge

Cena usluge vodoinstalatera na Voždovcu zavisi od vrste intervencije. Sitne popravke kao što je zamena zvona u vodokotliću iznosi 1.500 dinara. Cena za mašinsko otpušavanje kanalizacije je od 5.000 dinara. Okvirnu cenu usluge daće vam operater dok tačne cene dobijate na licu mesta kada majstor ustanovi problem i način njegovog rešavanja. Tek kada se složite sa cenom i odobrite radove vodoinstalater će pristupiti intervenciji. Kod nas nema skrivenih troškova i sve je transparetno.

VODOINSTALATER VOŽDOVAC CENE SVIH USLUGA

Vodoinstalater voždovac – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije vodoinstalater Voždovac radi na celoj teritoriji opštine. Ako je potrebno odgušenje sudopere, wc šolje, kade, vertikale u zavisnosti od inteziteta zagušenja u poslu koristimo ručne sajle ili sajle na elektro pogon. Odgušenje pod visokim pritiskom vode radimo kada je nastalo teško zagušenje glavne kanalizacione cevi ili vertikale. Opremljeni smo modernom tehnologijom, kvalitetnim sajlama i mašinama kao i specijalnim vozilom kako bi uspešno rešili svako zagušenje. Zagušenje odvoda sanitarija i kanalizacije nastaje usled prosipanja masti, sitnih ostataka hrane, nakupljanjem dlaka ili bacanjem u wc šolju pelena, higijenskih uložaka, tufera, štapića za uši. Ako primetite da je sporo oticanje vode iz sanitarije ili se voda iz odvoda vraća u sanitariju pozovite nas.

Vodoinstalater Voždovac – Servis Bojlera

Servis bojlera u koji spada zamena termostata na bojleru, creva, grejača, sigurnosnog ventila, instalacije, montaža bojlera radimo svakodnevno. Kvar na bojleru može ugroziti bezbednost i napraviti uvećane račune za struju. Ako je grejač bojlera neispravan potrebno je duže zagrevanje vode od uobičajenog. Kada termostat prestane sa radom voda se u kazanu neće zagrejati na odredjenu temperturu i brzo se gubi topla voda za tuširanje. Popravka bojlera i čišćenje kamenca u bojleru se radi od strane stručnog lica. Naš majstor za bojler koristi kvalitetan rezervni deo prilikom intervencije kako bi uredjaj imao što duži radni vek.

Zamena ventila za vodu

Ventili za vodu se nalaze na svakoj vodovodnoj instalaciji. Njihova namena je da zaštite prostor od poplave ako se dogodi pucanje cevi. Kako bi ste bili sigurni u rad vaših ventila za vodu s vremena na vreme proveravajte njihovu ispravnost. Ako glavni ventil za vodu, EK ventil ili neki drugi curi, kaplje, ili je oštećen odmah reagujte. Zamena ventila za vodu na opštini Voždovac je do naše usluge.

Vodoinstalater Voždovac – Popravke u kupatili i kuhinji

Sanacija curenja vode je najčešća usluga koju pruža vodoinstalater Voždovac kada su u pitanju popravke u kupatilu ili kuhinji. Ako wc šolja, vodokotlić, sudopera, slavina, tuš kabina curi možete nam se obratiti. Kako je ovo redovna usluga vodoinstalatera majstora možete zakazati kada to odgovara vašem vremenu. Zbog svakodnevene upotrebe vodokotlić je podložan kvarovima. Kamenac iz vode se zalepi na zvono i plovak vodokotlića što dovodi da voda neprekidno curi u wc šolju. Kada se odlepi ili ošteti silkon sa tuš kabine dolazi do pojave vode po podu kupatlia. Ovako možemo nabrajati još puno kvarova koji se mogu dogoditi u vašem kupatili ili kuhinji. Za svaki problem mi imamo rešenje. Zahvaljujići zananju i iskustvu rutinski rešavamo svaki kvar koji se može pojaviti.

Vodoinstalter Voždovac – Ugradnja sanitarija

Ugradnja sanitarija je još jedna usluga koju možete dobiti angažovanjem našeg vodoinstalaterskog servisa. Montaža tuš baterije, kabine, wc šolje, lavaboa, sudopere za nas neće predstavlajti težak posao. Imamo stručne i kvalifikovane vodoinstalatere koji će uslugu pružiti na profesionalan način. Bilo da je potrebno zameniti jednu ili više sanitarija dobićete visokokvalitetnu uslugu koju će pružiti profesionalan i dobar vodoinstalater Voždovac.

Vodoinstalaterske usluge na Voždovcu

Vodoinstalaterske usluge na Voždovcu izvodimo po pristupačnim cenama. Dostupni smo u svakom trenutku za bilo koju vodoinstaltersku uslugu. Intervencije rade peofesionalni vodoinstalateri koji imaju veliko iskustvo. Našim angažovanjem dobijate kvaltet, efkisanu i brzo pruženu uslugu. Dostupni smo za fizčka i pravna lica. Granciju dajemo na sve izvedene radove.

Pozovi 069 623 301