Montaža Tuš Kabine Novi Sad

/Montaža Tuš Kabine Novi Sad

Montaža tuš kabine Novi Sad je jedna od mnogih vodinstalaterskih usluga za koje nas možete pozvati. Postavljanje tuš kabine na pločice kao i montaža tuš kabine Novi Sad se vrši svakoga dana tkom cele godine. Najbolje cene, brza usluga. Ugradnja sanitarija i popravke kvarova su neke od usluga za koje dolazimo isti dan. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem roku.

Montaža tuš kabine Novi Sad

Ukoliko se desi da iz nekog razloga odustanete od pružanja naših usluga dolazak majstora na teren i dijagnostikovanje kvara se OBAVEZNO PLAĆA 1.000 dinara.

Montaža tuš kabine Novi Sad – Cene

Montaža tuš kabine za tuš kadu                                           od 9.000 dinara

Ugradnja tuš kabine za kadu                                                  od 9.000 dinara

Postavljanje kade                                                                              od 10..000 dinara

Montaža tuš kade                                                                     od 8.000 dinara

Ugradnja kade i pravljenje tuš kade                                           na upit

Montaža tuš kabine Novi Sad

Montaža tuš kabine Novi Sad se vrši na celoj teritoriji grada i njenoj okolini. Pre nego što se krene u postupak ugradnje tuš kabine treba  uraditi nekoliko provera kako bi postavljanje bilo kvalitetno. Kada se sve odradi na pravilan i kvalitetan način sprečava se mogućnost nastanka kvarova i havarija u nekom budućem vremenu. Majstori dolaskom na teren utvrdjuju stanje prostora gde se vrši postavljanje tuš kabine. Različiti su postupci ugradnje kada se kabina postavlja na prazno mesto ili je potrebno uraditi demontažu postejeće sanitarije koja služi za tuširanje. Takodje treba utvrditi da li treba raditi izmeštanje vodovodnih cevi ili postojeće stanje odgovara ugradnji nove kabine. Za adekvatno postavljanje tuš kabine neophodno je imati znanje i alat kako bi se posao uradio na pravilan način. Isto je važno da se kabina ugradi tačno po uputstvu kako je predvideo proizvodjač, kako bi ona funkcionisala bez problema.

Zamena tuš kabine

Zamena tuš kabine se radi prilikom izgradnje novog kupatila ili rekonstrukcije kupatila. Izbor kabina za tuširanje je danas veliki. Počevši od materijala od kog se prave, pa do njenih dimenzija. Kad birate kavu ćete tuš kabinu postaviti u vaše kupatilo treba imati u vidu da moraju biti uskladjene sa prostorom gde se postavljaju. Kada izaberete odgovarajući model ostaje Vam najbitnija stvar da pronadjete pravog majstora koji će uraditi zamenu tuš kabine. Ukoliko nemate majstora i još ga niste pronašli možete nas pozvati. Dobićete odgovornog i iskusnog majstora koji će zamenu vaše kabine uraditi brzo i kvalitetno kao i sve popravke u kupatilu. Kako se godinama bavimo ovim poslom zamenu vršimo za sve modele kabina bilo kojih dimenzija. Zamenu kabina za tuširanje do sada smo uradili u mnogim hostelima, sportskim objektima, kućama, stanovima i hotelima. Ukoliko imate potrebu za većim brojem majstora mi možemo odgovoriti i na taj vaš zahtev.

Montaža tuš kabine- Hidroizolacija

Hidroizolacija je možda najbitnija stavka kada se radi renoviranje ili izgradnja novog kupatila. Pre nego što se nanese hidroizolacija, podloga mora biti ravna i čista. Na mestu gde se postavlja tuš kabina ako je pod uradjen cementnom košuljicom a zid klasičnim malterisanjem hidroizolacija se prvo nanaosi na zid pa tek na pod. Hidroizolacija se radi do visine kabine za tuširanje. Ukoliko je tuš iznad kabine, hidroizolacija se nanosi do visine tuša. Kako se hidroizolacija nanosi u dva sloja izmedju prvog i drugog sloja potrebno je sušenje oko 8. sati. Drugi sloj treba da se suši najmanje 24. časa. Naš savet je da ugradnju pločica uradite nakon 7. dana posle nanošenja hidroizolacije. Kad se sve izvede pravilno budite sigurni da vaša tuš kabina nikada neće procureti kod komšije. Hidroizolacija se takodje mora uraditi kada se radi zidanje kada u pločicama.

Popravka tuš kabine

Kako je tuš kabina često u upotrebi i koliko god ona bila napravljena od kvalitetnih materijala vremenom može doći do kvarova na njoj. Svaka kabina za tuširanje u sebi ima nekoliko elemenata na kojima može doći do kvara. Najčešće su to točkići koji su postavljeni na vratima kabine. Kada vrata od kabine počnu da zaglavljuju ili da se teško otvaraju i zatvaraju uzrok tome je dotrajao točkić. Točkići se lako menjaju i kada se postavljaju drugi trebali bi biti od prohroma ili mesinga. Oni su otporni na vlagu i kamenac i traju puno duže za razliku od klasičnih točkića. Takodje može doći do oštećenja same kade u tuš kabini. Ukoliko nastanu pukotine na samoj kadi one se mogu sanirati i okrpiti. Do sada se pokazalo da je to kratkotrajno rešenje pa je naš savet kada se to dogodi da je najbolje kupiti novu kadu.

Tuš kabine po meri

Tuš kabine po meri su poslednjih godina doživele pravu ekspanziju. Sve češće se izbacuju klasične ugradne kabine za tuširanje ili kade a postavljaju se tuš kabine po meri. One stvarno esetski neuporedivo lepše izgledaju u svakom kupatilu u odnosu na klasične ugradne kabine. Njihova velika prednost što se prostor u kupatilu maksimalno može iskoristit prilikom njenog postavljanja. Kod ovih kabina postoje 4. osnovna modela i puno varijacija koje se prilagodjavaju vašem kupatilu. Kod njihovog pravljenja je dovoljno postavit odvod na pločicama to jest slivnik a svi ostali elementi su od stakla. Mogu se ugradjivati na dva ili tri postojeća zida. Takodje vrata se mogu postaviti u četri varijante u zavisnosti od veličine kupatila. Za sve informacije i pitanja koja imate u vezi ugradnje i montaže tuš kabine možete nas pozvati. Kada Vam treba majstor vodoinstalater za renoviranje kupatila možete ga pronaći kod nas.

Pozovi 069 623 301