Servis Bojlera Novi Sad

/Servis Bojlera Novi Sad

Servis bojlera Novi Sad radimo za sve modele svih proizvodjača. Servis bojlera Novi Sad obavljamo na celoj teritoriji grada i njegovoj okolini. Profesionalni vodoinstalater vrši sve popravke kvarova kao i hitne intervencije. Ukoliko Vam treba ugradnja bojlera, popravka bojlera možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine. Povoljna cena kvalitetna i brza usluga.

servis bojlera Novi Sad

Servis bojlera Novi Sad – Cena

Servis bojlera radimo za sledeće proizvodjače:BEKO, GORENJE, BOSCH, ARISTON, ELIT, WHIRPOOL, METALAC, SAMSUNG, ELIN….

Cene su samo za rad i dolazak (ako je potreban deo za popravku, on se posebno naplacuje). Dolazak je uracunat u cenu i on je 1000 dinara. Ukoliko iz bilo koga razloga se ne uradi popravka, dolazak i utvrdjivanje kvara se naplacuje OBAVEZNO    1000 dinara.

CENA USLUGE SERVIS BOJLERA NOVI SAD

Zamena termostata na bojleru                                                2.200 dinara

Zamena cerva i cevi na bojleru                                                2.200 dinara

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru                                1.500 dinara

Montaža i demontaža bojlera od 30l-80l                              3.600 dinara

Zamena grejača na bojleru i čišćenje kamenca                    3.000 dinara

Zamena termostata na bojleru                                                 2.200 dinara

Zamena elektro instalacija bojlera                                                 na upit

Montaža i demontaža bojlera od 5l-10l                                   3.000 dnara

Servis za bojlere obavljamo na celoj teritoriji grada Novog Sada. Dostupni smo u naseljima: Petrovaradin, Sremska Kamenica, Liman, Kać, Detelinara, Futog, Veternik.

Servis bojlera Novi Sad – Usluga

Zamena instalacija za potisni bojler, zamena cevi, termostata su neke od mnogih usluga koje pripadaju servisu bojlera. Da li možete zamisliti obavljanje svakodnevnih aktivnosti a da je bojler u kvaru? Obično do takvih situacija dolazi kada Vam je ovaj uredjaj najpotrebniji. Redovnim servisiranjem izbegavate mogućnost nastanka kvara na njemu. Servis je potrebno raditi jednom godišnje, kako bi radni vek bojlera bio što duži. Ukoliko nemate adekvatnog majstora koji može pružiti ovu uslugu vreme je da nas pozovete. Bilo da je bojler stari ili novi, protočan ili klasičan mi ćemo se pobrinuti da on uvek ispravno radi. Redovan prgled se obavlja sa svim neophodnim mernim isntrumentima i traje oko 30. minuta. Kako ova usluga spada u regularne intervecije vodoinstalatera možete zakazatu kada to odgovara vašem vremenu. Ukoliko posumnjate u ispravnost vašeg uredjaja treba odmah pozvati majstora. Kako je reč o uredjaju koji može ugroziti vašu bezbednost, održavanje i pregled treba da obavi stručan i odgovoran vodinstalater.

Servis protočnog bojlera

Pored klasičnih vršimo i servis protočnog bojlera. U poslednje vreme potrošači se sve češće odlučuju za kupovinu protočnog bojlera. U odnosu na akumulacione imaju dosta prednosti ali imaju i mana. Prva prednost je što ne zauzimaju puno prostora u kupatilu ili kuhinji. Takodje su manje podložni kvarovima u odnosu na akumulacione uredjaje. A najveća njihova prednost je u tome što uvek imate tople vode. Akumulacionom bojleru je poterbno vreme da zagreje vodu u kazanu dok kod protočnog čim pustite slavinu dobijate toplu vodu. Grejač za bojler je toliko jak da velikom brzinom zagreva vodu. Isto tako dolazi i do povećane potrošnje električne energije što je i njegova najveća mana. Popravka protočnih bojlera se ne razlikuje od popravke klasičnih bojlera. Oba uredjaja su napravljena od istih delova. Najčešće se postavljaju u kuhinjama i toaletima gde je prostor manjih dimenzija, i uglavnom su kapaciteta od 5l do 10l.

Koji bojler izabrati?

Tehnološki razvoj poslednjih godina doveo je do toga da danas postoje bojleri koji imaju veliku energetsku efikasnost. Sa takvim uredjajem se postiže velika ušteda električne energije samim tim i manji računi za struju. Osim bojlera na potrošnju struje utiče i stanje vodovodnih instalacija i njihova izolacija. Preporučuje se da uredjaj ne bude puno udaljen u odnosu na slavinu ili bateriju tuša jer se u cevima gubi toplota vode. Takodje uredjaj treba izabrati u odnosu na potrebe porodice ili poslovnog prostora. Treba obratiti pažnju da li bojler ima na sebi sigurnosni ventil jer ga svi proizvodjači ne postavljaju. Isto je bitno prilikom njegovog izbora videti kolika je garancija na uredjaj. I možda najbitnija stavka da vidite kolika je pokrivenost u servisiranju uredjaja i kakva je nabavka rezervnih delova. Iz našeg iskustva treba kupovati bojlere domaćih proizvodjača koji u kvalitetu proizvoda nimalo ne zaostaju u odnosu na strane proizvodjače.

Kako održavati plinski bojler?

Kako bi osigurali ispravan i dugotrajni rad plinskog bojlera uredjaj treba održavati jednom u toku godine. Najpogodnije vreme za njegovo redovno održavanje je u jesen kada prodju topli dani. Nikada ne treba čekati dolazak hladnih dana pa tek tada uraditi proveru njegovog stanja. Pogotovu što tada majstori rade na održavanju drugih uredjaja pa ih je teško dobiti. Redovan pregled plinskih bojlera garantuje duži njegov radni vek kao i manju potrošnju gasa. Kamenac, nečistoća i prašina koji se skupljaju dovode do veće potrošnje gasa. Praksa pokazuje da redovno čišćenje smanjuje mogućnost kvara na njemu. Ako su Vam potrebni neki saveti ili imate pitanja u vezi bojlera stojimo Vam na raspolaganju. Ukoliko je potrebna zamena grejača, zamena sigurnosnog ventila na bojleru ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga stojimo Vam na raspolaganju svakoga dana tokom godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor u kom radimo uvek nakon obavljenog posla ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301