Montaža Vodokotlića

/Montaža Vodokotlića

“Motaža vodokotlića najbolja cena. Servis Super vodoinstalater radi popravke kvarova isti dan. Montaža vodokotlića kao i sanitarija u kupatilu i kuhinji. Stojimo Vam na raspolaganju 24 sata cele godine.  Nudimo brzu uslugu  za zamenu ventila kao i najbolje majstore za hitne intervencije. Vršimo svaku vrstu odgušenja u vodovodnim i kanalizaciskim cevima ručno ili mašinskim putem.”

montaža vodokotlića

Montaža vodokotlića-Majstor za vodokotlić

Montaža vodokotlića zahteva intervenciju majstora za vodokotlić. Montažu vodokotlića vodoinstalater vrši za sve stambene i poslovne objekte. Svakom stanu, kući ili u poslovnom prostoru se desilo da je bar jednom došlo do kvara na vodokotliću. Naprosto ne dolazi do ispiranja wc šolje, počne da curi voda ili jednostavno vodokotlić stane sa radom. Ovo dovodi do neprijatnih situacija. U slučaju da je vodokotlić dotrajao i stalno se kvari jedino rešenje je zamena vodokotlića. Nekada ljudi vole da zbog estetike urade zamenu vodokotlića. Zato pozovite servis Super Vodoinstalater da u kratkom roku otkloni kvar ili uradi demontažu starog i montažu novog vodokotlića. Iz prakse naših vodoinstalatera uzrok kvara na vodokotliću je najčešće fabrička greška pri samoj izradi. Vas ne treba da interesuje zašto je došlo do kvara. Jedino što Vam je potrebno u toj situaciji da imate sigurnog vodoinstalatera kome možete da se obratite.

Montaža mono bloka

Pored ugradnje vodokotlića radimo i motažu mono bloka. Oticanje vode iz vodokotlića dovodi do povećanja računa za vodu. Česta upotreba wc-a i samog kotlića stvara mogućnost da dodje do curenja vode. Kad voda stalno izlazi iz vodokotlića u wc šolju najverovatnije da je zvono kotlića neispravno. Može se desiti i da je gumica za zvono popustila i ne dihtuje kako treba. Zamenski delovi na vodokotliću su: EK ventil, mažetna, dihtung odvoda, elastična creva i potezač vodokotlića. Pored montaže vodokotlića  i mono bloka mi Vam nudimo sve usluge koje se tiču vodoinstalaterskih poslova. Ugradnju kade, bidea, wc šolje, tuš kabine, lavaboa, sudopere i ostalih sanitarija. Zamenu i popravku svih cevi i kanalizaciskih odvoda. Odgušenje tuš kabine, umivaonika, horizontale i vertikale, slivnika kao i zamenu svih ventila. Za svaku regularnu i hitnu intervenciju posedujemo potreban alat i opremu.

Cene usluge za montažu vodokotlića

Nudimo povoljne cene usluge montaže vodokotlića i svih sanitarija kao i svake druge vodoinstalaterske usluge. Obučeni, stručni i odgovorni vodoinstalateri našeg servisa odgovoriće po vašem pozivu na svaki kvar u najkraćem vremenskom roku. Radno vreme servisa je svakog dana 24 časa u toku cele godine. Dolazak na vašu adresu

Pozovi 069 623 301