Montaža Baterije

/Montaža Baterije

Montaža baterije  i  popravke kvarova na baterijama. Dolazimo isti dan. Povoljne cene za redovne i hitne intervencije. Servis Super Vodinstalater vrši popravke kvarova na vodovodnoj instalaciji. Montaža baterije i slavina stojećih i zidnih radimo u kratkom roku od vašeg poziva. Dostupni smo 24 sata dnevno za zamenu česmi, slavina, tuš baterija i svih sanitarija u kupatilu.

montaža baterije

Montaža baterije za sudoperu

Montaža batrije za sudoperu je jedna od mnogih vodoistalaterskih usluga servisa SUPER VODOINSTALATER.  Montažu baterije za kadu, za sudoperu, za umivaonik, za bide, tuš kabinu radimo u kratkom roku od vašeg poziva. Kada pozovete naš servis dobićete obučene vodinstalatere za montažu i demontažu baterije svih modela i proizvodjača. Cene usluga, kvalitet i brzina dolaska su preporuka da nas pozovete.  Posle zamene baterije ili bilo kakvog vodoinstalaterskog posla prostorije ostavljamo čistim i urednim. Kada kupujete sanitarije za kupatilo potrebne su Vam i baterije za vodu. Prilikom izbora baterije treba obratiti pažnju na njihov kvalitet, da se lako održavaju i budu jednostavne za rukovanje. Osim što treba da budu lepe na izgled, a kako se često koriste treba izabrati bateriju koja ima dugi vek trajanja. Kada izaberete bateriju montažu vršimo u svim poslovnim i stambenim objektima.

Baterija sa keramičkim diskom

Baterije sa keramičkim diskom su otpornije na kamenac iz vode i nečistoće i vek trajanja im je duži. Baterije koje imaju uloške sa gumicama podložne su češćim kvarovima. Kada kupujete baterije za lavabo ili sudoperu treba imati u vidu kakav je priključak za vodu. Tako odredjujete da li kupujete zidne ili stojeće baterije. Ranije su se postavljale zidne baterije koje su se nalazile iznad sudopere ili lavaboa. Danas se najčešće izvode vodovodne instalacije gde se postavlja stojeća baterija. Stojeća baterija postavlja se direktno na lavabo.Njeno povezivanje preko creva ide na ventile koji se nalaze ispod baterije. Kontrola  jačine pritiska vode u bateriji se vrši podizanjem ručice na gore ili na dole. Odredjivanje temperature vode se dobija pomeranjem ručice levo i desno.

Curenje vode iz slavine

Ukoliko Vam se desi da slavina pušta vodu i potrebna je zamena gumica ili jednostavno ne radi pozovite servis SUPER VODOINSTALATER. Po potrebi radimo montažu wc šolje, sudopere, umivaonika i ostalih sanitarija za kupatilo. Postavljamo vodovodne instalacije i cevi za kanalizaciju. Radimo otpušavanje horizontale i vertikale u zgradama, odgušenje kade, tuš kabine, slivnika i svih odvoda. Naše radno vreme ja svakog dana od 00-24 časa vikendom i praznicima u toku cele godine. Vodoinstalaterske usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima.

Pozovi 069 623 301