Detekcija Curenja Vode U Zemlji

/Detekcija Curenja Vode U Zemlji

Detekcija curenja vode u zemlji brzo, profesionalno. Vodoinstalater sa velikim iskustvom za otkrivanje curenja vode u zemlji pruža usluge kako fizičkim tako i pravnim licima. Povoljna cena za uslugu detekcija curenja vode u zemlji. Vodoinstalaterski servis posluje u gradovima Novi Sad i Beograd. Za otkrivanje curenja vode u zemlji pozovite nas.

snimanje curenja vode u zemljiDetekcija curenja vode u zemlji i zidu cena

Cena za uslugu detekcija curenja vode u zemlji ili zidu iznosi od 5.000 dinara. Cena detekcije curenja vode zavisi od nekoliko aspekata. Tačnu cenu će saopštiti vodoinstalater kada izadje na lice mesta i sagleda celokupan posao. Kada vam majstor sopšti cenu usluge za detekciju curenja vode i dobijemo vašu saglasnost tek tada pristupamo poslu.

Detekcija curenja vode u zemlji

Imate uvećan račun za vodu nego što je to uobičajeno, pojavljuje se voda u dvorištu ili ispod temelja objekta? Kako ne bi otkopavali zemlju na pogrešnom mestu, detekcija curenja vode u zemlji je pravo rešenje da se ustanovi problem. Koristimo elektro akustični prislušni uredjaj najnovije generacije za otkivanje curenja vode u zemlji. Do sada smo nebrojeno puta klijentima pomogli da otkriju gde curi vodovodna ili kanalizaciona cev u dvorištu. Pomoću aparata lociramo tačno mesto gde je nastalo pucanje cevi.

Pojava blata u dvorištu kada nema kiše ukazuje da je pukla vodovodna cev. Nekada voda iz napukle cevi odalzi duboko u zemlju i nepojavljuje se na površini ali veliki računi za vodu pokazuju da postoji curenje. Ukoliko se suočavate sa navedenim situacijama možete kontaktirati naš vodoinstalaterski servis. Otkrićemo tačnu lokaciju gde curi voda i time vas poštedeti bespotrebnog kopanja dvorišta ili razbijanja betona.

Snimanje curenja vode u zemlji

Vodovodne i kanalizacione cevi koje se nalaze u zemlji i stare su više od 15. godina sklone su oštećenju. Kad pukne cev, snimanje curenja vode u zemlji je jedino ispravno rešenje za vas. Pored odgovarajuće aparature, posedujemo znanje i iskustvo da brzo otkrijemo mesto gde je došlo do pucanja cevi. Bez obzrira da li su vaše cevi od metala ili plastike, uredjaj može otkriti svako nastalo curenje. Nakon detekcije, majstor vodoinstalater će vam predložiti najbolje rešenje za sanaciju kvara. Trudimo se da u najkraćem mogućem vremenskom periodu budemo na vašoj adresi. Vodoinstalaterske usluge, snimanje kanalizacije kamerom, odgušenje kanalizacije, detektovanje curenja vode u zidu ili zemlji pružamo fizičkim i pravnim licima. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Ukoliko su potrebne hitne intervencije vodoinstalatera možemo pružiti i takvu vrstu usluge. Čim primetite uleganje zemlje u dvorištu, pucanje betnoske staze ili se pojavljuje blato pozovite nas. Odlaganje popravke kvara na vodovodnoj cevi ili kanalizaciji može stvoriti dodatne troškove.

Pucanje vodovodne cevi u zemlji

Pored pucanja cevi u zidu naši majstori često imaju poziv za pucanje vodovodne cevi u zemlji. U takvim situacijama ako se hitno ne reaguje, šteta na vodovodnoj mreži može biti velika. Potrebno je otkriti mesto pucanja cevi i problem rešiti što pre. Našim angažovanjem, lociraćemo mesto gde je pukala vodovodna cev u zemlji i sanirati nastali kvar. Dugogodišnje iskustvo, povoljna cena vodoinstalaterske usluge, veliki broj zadovoljnih klijenta su naša najbolja preporuka. Kontaktirajte nas, budite sigurni da ćemo vašem problemu pristupiti isključivo na odgovoran i profesionalan način.

detekcija curenja vode u zemlji

Pozovi 069 623 301