Odgušenje Wc Šolje Čačak

/Odgušenje Wc Šolje Čačak

Odgušenje wc šolje Čačak. Vodoinstalater Čačak pruža profesionalnu uslugu otpušavanje wc šolje. Povoljna cena, visokokvalitetna usluga za odgušenje kanalizacije, sudopere, vertikale, slivnika, kade, tuš kabine. Dostupni smo na celoj teritoriji grada Čačaka svakoga dana u toku cele godine. Kada nastane zagušenje wc šolje pozovite nas. Dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Odgušenje wc šolje Čačak

Svako nastalo zagušenje odvoda u kupatilu treba što pre rešavati, naročito ukoliko se radi o wc šolji. Vraćanje fekalne vode iz kanalizacije u wc šolju može stvoriti poplavu. Tada se po podu kupatila izlivaju fekalije i prljava voda puna bakterija i mikroorganizama koje mogu narušiti zdravlje ljudi. Zato čim primetite da voda sporo otiče iz wc šolje kad je pustite iz vodokotlića ili se podiže nivo vode u samoj šolji pa tek onda otekne u kanalizaciju pozovite nas. U zavisnosti od stepena zagušenja, odgušenje wc šolje radimo pomoću specijalne vakum sisaljke, ručnom čeličnom sajlom ili vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije. Cena odgušenja wc šolje iznosi od 2.500 dinara. U slučaju da se mora uraditi demontaža wc šolje da bi se rešila blokada odvoda u kanalizaciji cena za otušavanje wc šolje se uvećava. Tačnu cenu dobićete kada vodoinstalater utvrdi intezitet začepljenja i sagleda složenost posla i ustanovi koju će metodu primeniti za otpušavanje odvoda kanalizacije.

Otpušavanje wc šolje

Prosipanje masti, bacanje vlažnih maramica, vate, pelena, tufera, veće količine toalet papira u wc šolju izaziva blokadu u kanalizaciji i samo njeno zagušenje. Ako vam osveživač za wc šolju koji se nalazi u unutrašnjosti sanitarije upadne u odvod takodje može nastati začepljenje šolje. Svako odlaganje odgušenja može dovesti do totalne blokade i kada pustite vodu iz kazančeta velika je verovatnoća da će doći do prelivanja fekalne vode iz wc šolje. Za otpušavanje wc šolje stojimo vam na usluzi. Dugi niz godina radimo odgušenje sudopere, kanalizacije, kade, lavaboa, slivnika na celoj opštini Čačka. Osim adekvatnog alata za odgušenje naši profesionalni vodoinstalateri poseduju iskustvo i veštinu za efikasno rešavanje bilo kog oblika začepljenja. Odgovorno pristupamo poslu i na svaku pruženu uslugu za odgušenje dajemo garanciju. Začepljenje wc šolje tretiramo kao hitne intervencije jer zanmo da je funkcionalno kupatilo neophodno za obavljanje svakodnevnice.

Pozovi 069 623 301