Vodoinstalater Vračar

/Vodoinstalater Vračar

Vodoinstalater Vračar Beograd u sklopu našeg vodoinstalaterskog servisa pruža usluge svakoga dana u toku cele godine. Vodoinstalater Vračar vrši odgušenje kanalizacije, wc šolje, sudopere, kade, vertikale, tuš kabine, slivnika. Zamena ventila za vodu, montaža sanitarija, popravke u kupatilu, servis bojlera i snimanje cevi kamerom su usluge za koje nas možete angažovati. Povoljna cena za redovne vodoinstalterske usluge kao i za hitne intervencije.

vodoinstalater vračar

Vodoinstalater Vračar – Cene

Cene za uslugu vodoinstalatera na Vračaru se kreću za manje popravke od 1.500 dinara do 10.000 dinara za komplikovana i teža odgušenja kanalizacije. Tačnu cenu usluge dobićete od majstora na licu mesta. U cene je uračunat dolazak majstora na adresu.

CENOVNIK USLUGA VODOINSTALATER VRAČAR

Vodoinstalater Vračar – Odgušenje

Odgušenje kanalizacije i sanitarija radimo ručnim sjalama, pod visokim pritiskom vode i sajlom na elektro pogon. Vodoinstalater uslugu odgušenja pruža na celoj teritoriji Vračara. Bilo da živite pored Kalenić pijace, Hrama Svetog Save, Gradića Pejton, Slaviji, Crvenom Krstu, Čuburi, Neimaru odgušenje radimo u najkraćem vremenskom roku. Čim primetite da voda sporo otiče iz sanitarija ili se voda varaća iz kanalizacije u sanitariju možete nas pozovati. Otpušavanje wc šolje, sudopere, tuš kabine, kade, slivnika, lavaboa radimo brzo i efikasno. U zavisnosti od inteziteta zagušenja uradićemo odgušenje sajlom, otpušavanje kanalizacije pod pritiskom vode ili mašinsko odgušenje kanalizacije.

Vodoinstalater Vračar – Ugradnja sanitarija

Montaža wc šolje, monobloka, tuš kabine, kade, bidea, umivaonika, sudopere je deo usluge koju vodinstalater pruža za fizička i pravna lica na Vračaru. Ugradnju sanitarija radimo po svim propisima i pravilima kako zahteva proizvodjač. Ukoliko se montaža sanitarija ne obavi kvalitetno i profesonalno dolaziće do curenja vode što može biti problem. Našim angažovanjem za montažu sanitarija tvrdimo da ćete dugo imati funkcionalne sanitarije.

Vodoinstalater Vračar – Popravke u kupatilu

Popravke u kupatilu u koje spada popravka vodokotlića, zamena sifona, montaža ogledala, kupatilskog nameštaja, sanacija curenja vode radimo sedam dana u nedelji. Profesionalni i dobar vodoinstalater Vračar rešiće svaki kvar koji imate na sanitarijama ili vodovodnim i kanalizacionim cevima. Curenje vode ispod wc šolje i kvar na vodokotliću su popravke u kupatilu za koje nas klijenti najčešće anagažuju. Bilo da se radi o sitnom ili složenom problemu popravku obavljamo na bezbedan i odgovoran način.

Vodoinstalater Vračar – Zamena ventila za vodu

Ako ventil za vodu curi ili je oštećen kao i da je promenio boju potrebna je njegova zamena. Vodoinstalater Vračar vrši zamenu ventila u kupatilu, kuhinji, šahti svih dimenzija. Kada Vam je potrebna zamena glavnog ventila za vodu, zamena EK ventila ili zamena virble ventila možete nam se obratiti. Ako dodje do pucanja ventila za vodu uslugu vodimo kao hitne inetrvencije gde problem rešavamo u najkraćem vremenskom roku.

Vodoinstalater Vračar – Servis bojlera

Servis bojlera radimo za sve modele svih proizvodjča. Montaža bojlera, čišćenje kamenca u bojleru, zamena grejača na bojleru, instalacija, termostata, sigurnosnog ventila, creva su usluge koje pružamo na Vračaru. Kad bojler nema tople vode, pucketa, curi, ne greje vodu ili postoji drugi problem na uredjaju brzo i efikasno otklonićemo svaki kvar na bojleru. Naša usluga servis i popravka bojlera Vam je dostupna svakim danom tokom cele godine.

Hitne intervencije

Hitne intervencije su deo našeg posla gde reagujemo na problem u najkarćem vremenskom roku. Hitne intervencije izvodimo kada nastane curenje vode u kupatilu, pucanje ventila, creva i cevi za vodu, pada bojlera sa zida, svih vrsta zagušenja i u ostalim situacijama koje mogu napraviti materijalnun štetu u objektu. Bez obzira da li je tokom dana ili noći došlo do pucanja vodovodne cevi ili se pojavio drugi problem koji može napraviti štetu možete računati na nas. Posedujemo sav alat i opremu kako bi smo brzo rešili problem.

Vodoinstalaterske usluge Vračar

Ako živite u ulici Gospodara Vučića, Šumatovačka, Njegoševa, Nebojšina, Baba Višnjina, Katanićeva, Krunska, Sezanova ili nekoj drugoj na teritoriji naselja Vračar i potrebne su Vam vodoinstalaterske usluge sad imate pouzdan vodoinstalaterski servis. Sve usluge pružaju iskusni i profesionalni vodoinstalateri. Snimanje cevi kanalizacije kamerom, odgušenja, sanacija curenja vode, ugradnja sanitarija, zamena ventila za vodu i ostale usluge pružamo svakodnevno. Dovoljno je da nas pozovete a rešenje problema je naša obaveza. Garanciju dajemo na svaku pruženu vodoinstaltersku uslugu.

Pozovi 069 623 301