Postavljanje Sifona

/Postavljanje Sifona

Po vašem pozivu dolazimo isti dan da uradimo pstavljanje sifona za sudoperu, kadu, umivaonik, tuš kabinu. Brza usluga za sve hitne popravke. Postavljanje sifona i hitne intervencije i sve ostale vodoinstalaterske usluge radimo svakoga dana 24 sata. Najpovoljnije cene i najbolji majstori u servisu Super Vodoinstalater za sve popravke kvarova.

Postavljanje sifona

Postavljanje sifona za sudoperu

Ugradnja  sudopere na pravilan nači se ne može se izvesti ukoliko nije pravilno uradjeno postavljanje sifona za sudoperu. Dosta puta ste videli postavljanje sifona za sudoperu na internetu i pomislili da vi to možete uraditi. Ali treba znati da ukoliko se ne uradi montaža na pravi način dolazi do curenja sifona.  Dosta puta smo se na terenu uverili da loše postavljena sudopera i sifon dovode do nefunkcionisanja sudopere. I ako je postavljanje sifona stvarno lak posao, ipak ga prpustite profesionalcima našeg servisa. Znamo da ste nebrojano puta imali loša iskustva sa svakojakim majstorima zato ukažite nama poverenje a mi ćemo ga apsolutno opravdati. Za sve savete i vodoinstalaterske poslove stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

Postavljanje sifona na kadi

Curenje sifona može biti problem u kuhinji ili kupatilu. Da bi se sprečila šteta potrebno je da se uradi zamena sifona. Sifoni se prave od gume, metala, ili plastike. Zajedničko im je  da im svrha svima ista. Plastični i gumeni sifoni su lakši za ugradnju. Zamena sifona se radi na kadi, veš mašini, sudoperi jednodelnoj ili dvodelnoj, umivaoniku, tuš kabini.  Za zamenu sifona je potrebn šrafciger i obučeni vodoinstalater. Da bi zamenio sifon majstor će prvo postaviti neku posudu ispod sifona i odvrnuti šraf u sudoperi na slivniku. Kad se mrežica iz sudopere odvoji od sifona skinuće sifon sa odvodne cevi i prosuti vodu koja se nalazi u sifonu. Istim postupkom će postaviti novi sifon. Napraviće pravilnu krivinu na sifonu kako bi vodeni čep u njemu odvodio neprijatne mirise u odvodnu cev a ne vraćao u sudoperu.

Odgušenje vodovodnih cevi

Pored zamene i postavljanja sifona radimo odgušenje vodovodnih i kanalizacionih cevi, otpušavanje kade, sudopere, lavaboa, tuš kabine. Vršimo zamenu ventila svih vrsta. Montaža sudopere, vodokotlića, mono bloka, wc šolje i ostalih sanitarija u kupatilu je takodje u ponudi naših usluga. Radno vreme sevisa je 24 sata svakoga dana tokom cele godine. Zamenu sifona i sve druge vodinstalaterske usluge radimo za sva pravna i fizička lica. Prostor posle intervencije ostaje uredan i čist.

Pozovi 069 623 301