Odgušenje Kanalizacije Sajlom Beograd

/Odgušenje Kanalizacije Sajlom Beograd

Odgušenje kanalizacije sajlom je najćešća metoda koju koristimo za otpušavanje kanlizacije u Beogradu. Nudimo povoljne cene za mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije sajlom Beograd. Sajla za kanalizaciju se koristi za čišćenje odvoda sanitarija. Brzo i kvalitetno mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere, kade, wc šolje, umivaonika, vertikale, slivnika u poslovnim i stambenim objektima.

odgušenje kanalizacije sajlom

Kako se koristi sajla za otpušavanje cevi?

Sajla za kanlizaciju je najbolji alat za otpušavanje svih odvoda kod malog i velikog stepena zagušenja kanalizacije. Vodoinstalater spušta sajlu polako u odvod i vrti je u smeru kazaljke na satu. Sajla prodire u dubinu cevi i kada dodje do blokade stvara pritisak na čep i buši ga. Bušenje čepa voda vrši pritisak na blokadu i odnosi je u glavni gradsku kanalizaciju. Postupak se ponavlja nekoliko puta kako bi se uklonile praljavštine i masnoća sa zidova odvodne cevi. Dali smo vam odgovor kako se koristi sajla za kanlizaciju, medjutim posao odgušenja odvoda treba prepustiti stručnom licu.

Odgušenje kanalizacije sajlom Beograd

Kada voda sporo otiče iz snitarija ili se prljava voda vraća iz slivnika u sanitarje potrebno je odgušenje kanalizacije sajlom. Metoda odgušenje sajlom radi se kod cevi uskog profila. Sva odgušenja se mogu izvesti ručnom sajlom ili sajlom na elektro pogon. Prečnik sajle koja se spušta u odvod je fi 16. ili fi 22 mm. U zavisnosti gde je lokacija odgušenja na spiralne sajle koje koriste elektro pogon se mogu postaviti odgovarajuće rotirajuće glave. Svaki dodatak koji se postavlja na sajlu ima funkciju da probije nastalu blokadu i očisti odvodnu cev. Prilikom intervencije naši vodoinstalateri koriste kvalitetne i adekvatne sajle različitih dužina i debljina kako bi vaš problem rešili brzo i efikasno. Vodoinstalaterske usluge za odgušenje kanlizacije sajlom pružamo na celoj teritoriji grada Beograda.

Čišćenje kanlizacije sajlom

Bilo u stambenom ili poslovnom objektu zapušenje kanlizacije može nastati bilo kada. Zbog brzog tempa života otpatke hrane, masnoće, higijensku galanteriju umeso u kantu za djubre bacamo u sanitarije. Ovakvom nemarnom odnosu prema odvodima zbog taloženja navedenih stvari srvaraju se masne naslage na zidovima odvodnih cevi koje prouzrokuju blokadu protoka vode. Zčepljenje odvoda ili kanlizacije remeti svakodnevni životni ritam. Rešenje ovog problema je čišćenje kanlizacije sajlom. Profesionalni vodoinstalater našeg servisa suočava se svakodnevno sa zagušenjem wc šolje, tuš kabine, sudopere, kanalizacije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i odgovarajućem alatu rešiće svako nastalo zagušenje odvoda fekalne i sanitarne vode. Čišćenje kanlizacije sajlom ne samo da ćete rešiti problem već ćete duži vremenski period biti mirni. Kada se odvodi kvalitetno očiste sajlom do zagušenja neće doći u skorije vreme. Ukoliko nastane totalna blokada odvoda sanitarija ili kanlizacije i preti opsanost od izlivanja vode kada nas pozovete dolazimo u najkraćem roku to jest obavljamo hitne intervencije.

Otpušavanje kanlizacije sajlom Beograd

Neprijatan miris iz knalizacije u kupatilu ili kuhinji jasno ukazuje da će nastati zagušenje odvodne cevi. U zavisnosti od inteziteta zagušenja problem se rešava korišćenjem ručne čelične sajle ili mašinski putem pomoću sajle na struju. Naš pouzdan majstor očistiće odvode od nakupljenih dlaka, masnoće pružajući Vam uslugu otpušavanje kanlizacije sajlom. Ukoliko nas angažujete budite sigurni da mrežu kanlizacionih cevi dovodimo u funkcionalno stanje. Nakon završene naše intervencije protok vode biće nesmetan u svim odvodima ka gradskoj kanlizacij. Otpušavenje vertikale, horizontale, slivnika, kanlizacije i sanitarija radimo na opštinama: Stari Grad, Zvezdara, Savski Venac, Čukarica, Voždovac i svim drugim opštinama u Beogradu. Garanciju dajemo na sve pružene vodoinstalaterske usluge.

Pozovi 069 623 301