Čišćenje Kanalizacije Beograd

/Čišćenje Kanalizacije Beograd

Čišćenje kanalizacije Beograd je još jedna vodoinstalaterska usluga koju pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Odgušenje kanalizacije i čišćenje odvoda radimo mašinama najnovije generacije. Povoljna cena odgušenja odvoda, kvalitetna i brza usluga. Odgušenje kanalizacije radimo na celoj teritoriji grada Beograda, svakoga dana tokom cele sedmice osim nedeljom. Dolazimo odmah bez odlaganja.

Čišćenje kanalizacije Beograd cena

Mašinsko odgušenje kanalizacije                                                  od 5.000 dinara

Odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode               od 8.000 dinara

Cena za čišćenje kanalizacionih odvoda koja je prikazana je informativnog karaktera. Tačna cena usluge zavisi od metode koja se primenjuje, težine zagušenja kao i mesta gde se formirao čep u odvodnoj cevi kanalizacije. Kada majstor vodoinstalater dodje na lice mesta, sagleda sve aspekte posla, klijentu će sapoštiti konačnu cenu usluge. Otpušavanje kanalizacije se neće započeti dok se klijent ne složi sa cenom usluge i odobri posao. Nakon završene intervencije izdajemo račun koji je garancija za kvalitet pružene usluge. Naš tim ima profesionalne majstore koji svakodnevo uspešno urade više odgušenja odvodnih cevi kanalizacije.

Čišćenje kanalizacije Beograd

Zagušenje kanalizacije je neprijatana situacija sa kojom se klijenti suočavaju. Vraćanje vode u sanitariju, sporo oticanje vode iz kade, wc šolje, sudopere, tuš kabine, neprijatan miris u kupatilu ili kuhinji ukazuju da je nastalo zapušenje. Prljavština i kamenac se lepe za unutrašnje zidove kanalizacionog odvoda i u kombinaciji sa otpacima i papirnom galanterijom koju bacamo u odvod stvaraju blokadu. Začepljenje kanalizacije može biti većeg ili manjeg inteziteta i u zavisnosti od toga se primjeuje odgovarajuća metoda odgušenja. Za čišćenje kanalizacije u Beogradu posedujemo adakvatne sajle na elektro pogon, mašine za odgušenje pod pritiskom kao i specijalna WOMA vozila. Naš vodoinstalaterski servis odgušenje kanalizacije radi na celoj teritoriji grada Beograda. Bilo da se nalazite na opštini Palilula, Zvedzara, Čukarica, Obrenovac, Voždovac, Novi Beograd, Stari Grad naši majstori za čišćenje kanalizacije dolaze na vašu adresu u najkraćem vremenskom roku.

Odgušenje kanalizacije Beograd

Dotrajale cevi odvoda kanalizacije koje su lošijeg kvaliteta su podložne zagušenju. Nažalost na većem delu grada je takva situacija, pa nečudi da se zagušenje kanalizacije često dogadja u kući, stanu ili poslovnom objektu. Kada nastane začepljenje kanalizacije, potreban vam je dobar vodoinstalater koji ima znanje, iskustvo i odgovarajući alat da ukloni blokadu iz odvoda. Ako nemate kome da se obratite za otpušavanje kanalizacije možete nas pozvati. Dugi niz godina radimo mašinsko odgušenje kanalizacije za grad Beograd, čime smo stekli poverenje velikog broja klijenata. Posao odgušenja radimo profesionalno i odgovorno. Ukoliko nas angažujete očistićemo sve odvode vaše kanalizacije, isparti masnoću i kamenac iz cevi i ukloniti formirani čep koji je napravio blokadu. Nakon završene intervencije vaš odvod kanalizacije ostaće duži vremenski period čist a sanitarna voda i fekalije će neometano oticati u gradsku kanalizaciju ili septičku jamu. Pozovite nas, rešičemo i najteže zagušenje kanalizacije u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Pozovi 069 623 301