Kamera Za Kanalizaciju

/Kamera Za Kanalizaciju

Kamera za kanalizaciju je uredjaj pomoću koga odredjujemo uzrok začepljenja i oštećenja u odvodima. Snimanje kanalizacije kamerom radimo u gradovima Beograd, Novi Sad, Niš. Povoljna cena snimanja kanalizacije prečnika od fi 50 do fi 1.000. Dugi niz godina pružamo vodoinstalaterske usluge kako fizičkim tako i pravnim licima. Brza i profesionalna video inspekcija kanalizacionih cevi.

Kamera za kanalizaciju

Često zagušenje kanalizacije ukazuje da postoji problem u odvodu. Kako se ne bi vršilo kopanje dvorišta, zidova, poda da bi se tražilo mesto gde je nastao problem u kanalizaciji koriste se kamere. Uvlačenjem kamere u odvod tačno se odredjuje mesto gde je nastalo oštećenje cevi i zapušenje. Kamera poseduje visoku rezoluciju snimanja u boji čime se vide i najsitnija naprsnuća u odvodnoj cevi. Nakon završenog monitoringa kanalizacije, znaće se tačan metod kojim će se najefikasnije rešiti nastali problem. Kada se koristi kamera za kanalizaciju prilikom intervencije uštedećete sebi vreme i novac. Naš vodoinstalaterski servis poseduje kameru za snimanje kanalizacije najnovije generacije. Efektivna dužina snimanja odvoda je do 50. metara. Nakon završenog monitoringa dobijate kompletan snimak stanja vašeg odvoda. Cena snimanja kanalizacije kamerom iznosi od 5.000 dinara. Ukoliko imate potrebu da kamerom snimite vaše odvodne cevi možete nas pozvati svakoga dana tokom cele godine osim nedeljom. Majstor vodoinstalater će biti na vašoj adresi u najkraćem vremnskom periodu.

Snimanje kanalizacije kamerom

Odvodne cevi kanalizacije moraju u svakom trenutku biti u besprkornoj funkciji kako bi fekalije i sanitarna voda odlazile u gradsku kanalizaciju ili septičku jamu. Ukoliko dodje do curenja odvoda ili se zagušenje wc šolje, sudopere, kade, slivnika, vertikale često javlja snimanje kanalizacije kamerom je metod kojim se tačno dijagnostikuje problem. Tačno stanje kanalizacionih odvoda se može utvrditi ako se uradi pregled odvoda kamerom. Do sada smo obavili na hiljade snimanja kanalizacije i zahvaljujući tome dijagnostikovali tačnu lokaciju zagušenja i oštećenja. Brojni zadovoljni klijenti, povoljna cena, kvalitetna i profesionalna usluga su naša najbolja preporuka da nas angažujete za snimanje kanalizacije kamerom. Osim snimanja nudimo uslugu popravka oštećenog dela odvoda i odgušenje kanalizacije. Čim primetite da voda sporo otiče u kanalizaciju, čujete klokotanje u cevima, imate curenje vode kontaktirajte naš servis. Sve navedeno može dovesti do poplave u objektu i velike materijalne štete.

kamera za kanalizaciju

Pozovi 069 623 301