Mašinsko Odgušenje Kanalizacije Kragujevac

/Mašinsko Odgušenje Kanalizacije Kragujevac

Vodoinstalater Kragujevac radi brzo i kvalitetno mašinsko odgušenje kanalizacije sa sajlom na elektro pogon i pod visokim pritskom vode. Povoljna cena vodoinstalaterske usluge za čišćenje i mašinsko odgušenje kanalizacije Kragujevac. Hitne intervencije radimo u slučaju totalnog zgušenja kanalizacije i izlivanja vode u objekat. Za otpušavanje sudopere, wc šolje, kade, slivnika mašinskim putem dostupni smo cele godine.

mašinsko odgušenje kanlizacije kragujevac

Mašinsko otpušavanje kanalizacije Kragujevac cena

Cena za mašinsko otpušavanje kanalizacije se ne može unapred znati. Nakon sagledavanja stepena zagušenja i odabira metode kojom će se odgušenje raditi biće Vam saopštena tačna cena usluge. Cene za mašinsko odgušenje knalizacije  zavisi od toga da li se vrši odgušenje pod visokim pritiskom vode ili se otpušavanje kanalizacije radi sajlom na struju. Cene vodoinstalaterske usluge mašinskog otpušavanja kanalizcije su iste na celoj teritoriji grada Kragujevca.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Kragujevac

Zapušena kanalizacija se može odgušiti na dva načina. Da li će izbor biti mašinsko odgušenje sajlom na elektro pogon ili mašinsko otpušavanje pod visokim pritiskom vode zavisi od mesta i inteziteta zagušenja. Kada se utvrdi mesto gde je zagušenje kanalizacije i ukoliko ručna sjala za kanalizaciju ne može rešiti problem radi se mašinsko odgušenje kanalizacije. Pre nego što se krene u mašinsko odgušenje mora se proveriti stanje kanalizacione instalacije. Odnosno da se utvrdi da li primenom ovog načina odgušenja ne postoji opasnost od oštećenja kanalizacione cevi. Objekti u Kragujevcu su specifični što se tiče odvodnih kanalizacionih instalacija pa se iz tog razloga mašinsko odgušenje ne može uvek primeniti.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Kragujevac – Odgušenje sajlom na elektro pogon

Odgušenje sajlom na elektro pogon pokazalo se kao efikasana metoda kojom se rešavaju zagušenja kanalizacije većeg inteziteta. Prilikom odgušenja kanalizacije mašinskim putem na vrh spiralne sajle se postavljaju odgovarajući dodaci. Mašina na struju vrti sajlu do 2.000 obrtaja u minutu. Zahvaljujući snazi i brzini okretanja efikasno se uklanja blokada kanalizacionog sistema a istovremeno se čiste sve naslage sa zidova cevi. U poslu koristimo kvalitetne i proverene čelične sajle debljine 16. i 22. mm dužine do 25. metara. Bilo da se kanalizacija zapušila zbog bacanja pelena, vlažnih maramica, ostataka i masnoće hrane i drugih stvari sajla na elektro pogon će uspešno otkloniti svaki nastali čep u kanalizaciji. Da biste dobili prohodne cevi kanalizacije i sanitarna voda i fekalije odlazile nesmetano u gradsku kanalizacionu mrežu morate angažovati stručno lice. Ukoliko Vam nije na raspolaganju odgovoran i kvalifikovan vodoinstalater za mašinsko odgušenje kanalizacije u Kragujevcu možete nas pozvati.

Mašinsko otpušavanje kanalizacije Kragujevac – Odgušenje kanalizacije pod pritiskom vode

Kod najtežih oblika zagušenja kanalizacije to jest fekalne vertikale u zgradi i glavne kanalizacione linije radi se mašinsko odgušenje pod pritiskom vode. Kompletno čišćenje i odgušenje kanalizacije i skidanje nakupljenih naslaga sa zidova cevi omogućava visok pritisak vode od 200. bari. Na vrhu creva se postavlja mlaznica koja koncentrisanim mlazom vode otklanja nastalu blokadu u kanalizaciji. Naši majstori poseduju savremenu opremu, iskustvo i znanje kako bi ovaj vid odgušenja uradili kvalitetno, brzo i efiksano. Za odgušnje vertikale i glavne kanalizacione linije pod visokim pritiskom vode možete na kontaktirati. Ako osetite neprijatan miris iz kanalizacije ili primetite da voda sporo otiče u odvod iz sanitarija budite sigurni da će nastati zagušenje. Odlaganje rešavanja problema može dovesti do nemogućnosti korišćenja sanitarija i na kraju do izlivanja vode i fekalija u objekat. Ne čekajte poslednji trenutak već na prve znake zagušenja kanalizacije nas pozovite. Bilo gde da živite na teritoriji opštine Kragujevac u najkraćem mogućem vremenskom roku dolazimo na vašu adresu.

Pozovi 069 623 301