Odgušenje Kanalizacije Kragujevac

/Odgušenje Kanalizacije Kragujevac

Odgušenje kanalizacije Kragujevac obavlja profesionalni vodoinstalater. Kvalitetno, brzo čišćenje i odgušenje kanalizacije Kragujevac. Povoljna cena za hitne intervencije i redovme vodoinstalterske usluge. Kada nas pozovete otpušavanje kanalizacije radimo u najkraćem vremenskom roku. Ako Vam treba odgušenje kade, wc šolje, sudopere, umivaonika, slivnika, vertikale pozovite nas. Dostupni smo fizičkim i pravnim licima.

odgušenje kanalizacije kragujevac

Odgušenje kanalizacije cenovnik

ODGUŠENJA
1 Odgušenje kanalizacije od 2.500 dinara
2 Mašinsko odgušenje kanalizacije od 5.000 dinara
3 Odgušenje wc šolje od 3.000 dinara
4 Odgušenje monobloka od 3.500 dinara
5 Odgušenje kanalizacione vertikale od 6.200 dinara
6 Odgušenje sudoperske vertikale od 6.200 dinara
7 Odgušenje sudopere od 2.500 dinara
8 Odgušenje kade, tuš kabine od 2.500 dinara
9 Odgušenje slivnika od 3.000 dinara
10 Odgušenje umivaonika od 3.000 dinara
11 Odgušenje bidea od 3.000 dinara
12 Odgušenje podne rešetke  od 2.400 dinara

Čime se radi otpušavanje kanalizacije?

Odgušenje kanlizacije radimo ručnim i mašinkim putem kao i otpušavanje kanalizacije pod pritiskom. Koja će se metoda primeniti zavisi od inteziteta zagušenja.

Otpušavanje kanalizacije pod pritiskom

Otpušavanje kanalizacije pod pritiskom se radi mašinom  kaja koristi vodenu pumpu pritiska od 150. bari i koja korz crevo ima veliki protok vode. U zavisnosti kolikog je inteziteta zašpušenje koriste se različite mlaznice kako bi se oprala masnoća, kamenac, mulj i pesak iz kanalizacionih cevi. Ovaj tip odgušenja se koristi kaod kanalizacionih horizontala i vertikala.

Odgušenje kanalizacije sajlom

Odgušenje sajlom je najčešći vid rešavanja zagušenih odvoda i slivnika. Ručno odgušenje sajlom se obavlja kada je zagušenje lokalno i manjeg obima u kupatilu ili kuhinji.

Otpušenje kanalizacije sajlama na mašinski pogon

Sajla za kanalizaciju na mašinski pogon je najefikasniji metod da se otklone čepovi od masnoće, papira i drugih stvari koji su uzrok zagušenja.  Sajla za kanalizaciju na motorni pogon može biti debljine 16.mm i 22.mm, dužine od 20. do 30. metara. Na vrhu sajle se postavlja alat koji efikasno uklanja sva začepljenja. Mašinsko odgušenje kanalizacije je postupak pogodan za čišćenje i otpušavanje vertikalnih i horizonatlnih kanalizacionih cevi sa i bez krivina.

Kada treba  uraditi odgušenje kanlizacije

Čim primetite da voda sporo otiče iz sanitarija, čuje se klokotanje vode u odvodu ili se oseća neprijatan miris, to je siguran znak da će nastati zapušenje.

Zašto nastaje zagušenje kanalizacije?

Bacanjem vlažnih maramica, uložaka, pelena, velike količine papira, masnoće i ostataka hrena u kanlizaciju vremenom dolazi do pravljenja čepa koji ne dozvoljava da voda otiče.

Kada su potrebne hitne intervencije vodoinstalatera za otpušenje kanalizacije?

Ukoliko dodje do izlivanja vode iz sanitarija i preti da nastane poplava većeg obima potrebno je odmah pozvati majstora. Brzom intervncijom vodoinstalater će sprečiti veću materijalnu štetu od one koja se dogodila. Svaki vid zagušenja u stambenom ili poslovnom prostoru vodimo kao hitne intervencije. Izlivanje fekalne kanlizacije može biti opasno po zdravlje ljudi. Bakterije, mikrobi se nalaze u fekalnim vodama i ukoliko takva voda dospe na pod kupatila mora se obavezno uraditi dezinfekcija prostora.

Da li se mora raditi snimanje cevi kada nastane zapušenje kanalizacije?

Snimanje cevi kanalizacije se radi samo u slučaju ako se odgušenje ne može obaviti bilo kojom metodom. Tada je potrebno pronaći tačno mesto zagušenja i utvrditi da li na kanalizacionoj cevi postoju pukotina zbog koje se ne može obaviti odčepljnje.

Kako da uradim sam odčepljenje kanalizacije?

Ako niste stručni za otklanjanje zagušenja i nikada niste koristili sajlu za čišćenje odvoda savteujemo da to ne radite sami. Za odgušenje nije potrebna samo sjala već i iskustvo da ne bi došlo do probijanja cevi kanalizacije. Ukoliko se cev kanalizacije ošteti potrebno je dosta vremena da sa sanira problem i naravno trošak je dosta veći.

Odgušenje kanalizacije Kragujevac

Kada se na vreme prepoznaju problemi u kanlizacionim cevima i odvodima možete izbeći velike troškove oko otklanjanj kvara. Naši vodoinstalateri zahvaljujući svom znanju i modernoj tehnologiji rešavaju svaki vid zagušenja kanalizacije. Ukoliko Vam treba odgušenje kanlizacije Kragujevac kontaktirajte nas. Kvalifikovan vodoinstalater je dostupan na celoj teritoriji grada Kragujevca i njegovoj okolini. Kad naši majstori obave odčepljenje kanlizacije sa sigurnošću tvrdimo da se zagušenje neće vraćati u skorije vreme. Garanciju dajemo na svako odgušenje cevi koje uradimo.

Pozovi 069 623 301