Otpušavanje Sudopere Niš

/Otpušavanje Sudopere Niš

Otpušavanje sudopere Niš radi vodoinstalater sa velikim iskustvom. Povoljna cena za hitne intervencije vodoinstalatera i redovne vodoinstalaterske usluge. Snimanje cevi, odgušenje wc šolje, tuš kabine, kanalizacije, kade, bidea, umivaonika, slivnika radimo brzo i kvalitetno. Kad vam je potrebno otpušavanje sudopere Niš možete nas pozvati. Usluge pružamo svakoga dana u toku cele sedmice.

Otpušavanje sudopere niš

Otpušavanje sudopere Niš – Cena

Ako je sudopera začepljena u sifonu ili na početku odvodne cevi sanitarne vode cena za odgušenje sudopere iznosi 2.000 dinara. Kada je potrebno mašinko odgušenje kanalizacije sudopere zbog većeg stepena zagušenja cena će biti saopštena na licu mesta kada se sagleda celokupan problem.

Odgušenje sudopere Niš

Bacanje otpadaka od hrane i prosipanje masnoće u sudoperu prilikom pripremanja hrane i pranja sudova razlog su da posle dužeg vremena nastane zagušenje. Kada čujete klokotanje u sudoperi, primetite da voda sporo otiče ili se iz odvodne cevi voda vraća u sudoperu morate reagovati. Odlaganje rešavanja nastalog začepljenja sudopere može izazvati veću blokadu odvodne cevi sudopere. Iz zapušene sudopere može doći do prelivanja vode i plavljenja kuhinje. Praljava voda iz odvoda sudopere je puna bakterija koje mogu ugorziti zdravlje ukućana. Da sebe ne bi doveli u neprijatnu situaciju uradite odgušenje sudopere na vreme.

Kako se može uraditi otpušavanje sudopere?

Neprijatan miris iz odvoda sudopere je pomazatelj da se na odvodnoj cevi formira čep koji sprečava normalan protok vode. Na zidovima odvodne cevi sudopere taloži se masnoća kaoj vremenom formira čep i pravi blokadu proticanja vode iz sudopere. Kako bi se blokada uklonila vrši se odgušenje sajlom. Za manje začepljenje sudopere koristi se ručna čelična sajla dok se odgušenje cevi sudopere većeg inteziteta obavlja sajlom na elektro pogon. U slučaju da je zagušena sudopera zbog prljavštine u sifonu radi se čišćenje sifona sudopere.

Kako sami da uradite otčepljenje sudopere?

Kod malog stepena zagušenja sudopere problem možete rešiti korišćenjem vakum gume. Za svaki drugi vid odgušenja sudopere savetujemo da pozovete stručno lice. Profesionalni vodoinstalater u Nišu najbolje zna kako da reši zagušen odvod sudopere.Preventivno čišćenje odvoda sudopere možete uraditi pomoću heijskog sredstva koje je za to namenjeno. Morate biti obazrivi jer prekomerna upotreba hemijskih sredstava može oštetiti plastičnu odvodnu cev. Tada problem može biti dosta veći iz razloga što se mora uraditi zamena odvodne cevi sudopere. Postavljanjem mrežice na slivnik sudopere sprečićete da otpaci hrane odlaze u sifon i odvodnu cev.

Otpušavanje sudopere Niš

Soc od kafe pomešan sa mosnoćama od hrane je najveći neprijatelj svakoj sudoperi. Ako živite u zgradi začepljenje sudopere može nastati zbog blokade kuhinjske vertikale. Stanari u zgradi često ne vode računa šta odlažu u odvod sudopere i time izazivaju blokadu. Otpušavanje kuhinjske vertikale se radi mašinskim putem. Na vaš poziv za otpušavanje sudopere naši majstori dolaze u najkraćem vremenskom roku. Uslugu pružamo na svim opštinama grada Niša. U poslu koristimo sav potreban alat kao i moderne uredjaje kako bi se zagušenje rešilo kvalitetno. Profesionalno otlaknjamo svaku blokadu u odvodu sudopere tako da će voda nesmetano proticati i sudopera biti funkcionalna za pranje sudova i pripremu hrane. Garanciju dajemo da se zagušenje sudopere nakon naše intervncije neće ponavljati u skorijem vremenu.

Pozovi 069 623 301