Odgušenje Kanalizacije Novi Sad

/Odgušenje Kanalizacije Novi Sad

Odgušenje kanalizacije Novi Sad radimo na celoj teritoriji grada i okolini svakoga dana tokom godine. Otpušavanje wc šolje, odgušenje sudopere, čišćenje vertikale, odgušenje kanalizacije Novi Sad izvode profesoinalni vodoinstalateri. Najbolja cena, kvalitetna i brza usluga. Kada nas pozovete za popravke kvarova dolazimo isti dan. Hitne intervencije radimo u najkraćem vremenskom roku.

Odgušenje kanalizacije Novi Sad

Ukoliko se desi da iz nekog razloga odustanete od pružanja naših usluga dolazak majstora na teren i dijagnostikovanje kvara se OBAVEZNO PLAĆA 1.000 dinara.

Odgušenje kanalizacije – Cena

Odgušenje kanalizacione vertikale i horizontale                                1.800 – 8.000 din

Odgušenje kanalizacije sajlom                                                                        od 3.000 din

Mašinsko odgušenje kanalizacije                                                                    od 4.500 din

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom                                                                 na upit

Cena odgušenja kanalizacije zavisi od više faktora. Cenu odredjuje način na koji se vrši otčepljenje kanalizacije kao i mesto gde je nastalo zagušenje i koliki je intezitet zagušenja. Kako svaki stambeni i poslovni prostor nije isti kada se radi o vodovodnim i kanalizacionim cevima, majstor mora sagledati svaku situaciju. Znamo da je cena radova jedan od bitnijih faktora za naše klijente. Kada majstor utvrdi šta je potrebno uraditi saopštava klijentu konačnu cenu intervencije. Ukoliko se klijent složi sa cenom koja mu je predočena, pristupa se odgušenju  i rešavanju problema. Za sve usluge koje pružamo dajemo račun i garanciju na izvedene radove. Nama je bitno da svaki klijent bude zadovoljan dobijenom uslugom kao i cenom usluge. Kada nam ukažete poverenje mi ćemo ga u potpunosti opravdati na vaše i naše zadovoljstvo. Svaku vodinstalatersku uslugu obavljamo na odgovoran i profesionalan način pozovi te nas i uverite se.

Odgušenje kanalizacije Novi Sad

Odgušenje kanalizacije Novi Sad se izvodi u svim stambenim i poslovnim objektima. Otpušavanje kanalizacije se može izvesti na nekoliko načina: ručno odgušenje sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije i odgušenje kanalizacije WOMA vozilima pod pritiskom. Do začepljenja kanalizacionih cevi u većini slučajeva dolazi našom nepažnjom. Bacanjem vlažnih maramica, pelena, ostataka hrane, ubrusa u odvode dolazi do začepljenja kanalizacije. Do začepljenja ne dolazi odmah, već se vremenom skupljaju stvari u vašim odvodima i u jednom trenutku nastane problem. Začepljenje može postati toliko veliko da voda ne može da prodje kroz kanalizacione cevi. Kako voda traži svoj put, dolazi do vraćanja vode u vaše sanitarije. U tim situacijama treba reagovati brzo kako bi se sprečila poplava i nastajanje veće štete u objektu. Ukoliko nemate odgovorne i profesionalne vodoinstalatere koji će pomoći da rešite vaš problem pozovite nas. Naš dobar vodoinstalater sa sigurnošću profesionalno otklanja svako začepljenje koje je nastalo u vašim kanalizacionim cevima.

 Usluge Otpušavanja  kanalizacije Novi Sad

Ulsuge otpušavanja kanalizacije pružamo za grad Novi Sad i širu okolinu. Ukoliko se nalazite u naselju Liman, Petrovaradin, Sremska Kamenica, Kać, Detelinara, Futog ili Veternik naš majstor dolazi na vašu adresu da reši svako začepljenje. Ako problem sa kanalizacijom nastane kasno noću ili u bilo koje doba dana imamo deržurne vodoinstalatere koji pružaju uslugu hitne intervencije. Kada nas angažujete za odgušenje cevi i kanalizacije možete biti sigurni da će se posao uraditi brzo i efikasno. Garantujemo da se zagušenje neće vratiti u nekom kratkom vremenskom roku. Pored velikog iskustva i znanja posedujemo sav neophodan alat i uredjaje koji nam omugućavaju da se intervencija uradi na najbolji mogući način. Kada Vam treba pomoć za rešavanje problema zagušenja kanalizacije, dostupni smo svakoga dana u toku cele godine. Ukoliko se odlučite da nama ukažete poverenje mi sa sigurnosću tvrdimo da ćemo ga u potpunosti opravdati.

Odčepljenje kanalizacije mašinskim putem

Otčepljenje kanalizacije mašinskim putem radimo savremenim mašinama na elektro pogon. Iako se ovaj vid odgušenja retko koristi mi smo spremni da kanalizacione cevi odčepimo i na ovaj način. Mašine se koriste kada je začepljenje toliko veliko da se sa ručnom sajlom ne može otpušiti cev. Može se primeniti na cevima dimenzija od Ø20 do dimenzje cevi  Ø300. Na sajlama se postavljaju dodaci sa kojima se lakše vrši otpušenje kanalizacije. Njihove rotacione glave mogu biti u obliku koplja, spirale, testere, klešta. Svaki dodatak na sajli ima svoju posebnu namenu. Koplje se koristi kada je potrebno razbijanje masnih naslaga i kamenca. Spirale se upotrebljavaju u slučaju kada se iz kanalizacije izvlače ulošci, krpe i sličan materijal. Nastavak sa testerom služi da se preseče blokada koja je nastala u kanalizacionoj cevi. U nekim situacijama kada je potrebno locirati tačno mesto gde je nastala blokada koristimo specijalne kamere za snimanje cevi

Kako da uradim otpušavanje kanalizacije?

Na pitanje kako da uradim otpušavanje  kanalizacije za odgovor ne treba više da brinete.  Dovoljno je da nas kontaktirate i sve vaše probleme rešavamo brzo i kvaliteno. Savetujemo Vam da odgušenje ne radite sami ukoliko niste obučeni za tu vrstu posla. Nestručnim rukovanjem sajlom možete oštetiti cev odvoda i tako napraviti veću štetu. Svaku vrstu odgušenja i svih drugih vodinstalaterskih poslova kada nas angažujte obavljaju naši profesionalni majstori. Osim otčepčjenja  kanalizacije radimo odgušenje wc šolje, sudopere. umivaonika, tuš kabine, kade, kuhinjske vertikale… Svako sporo oticanje vode ili vraćanje vode u sanitarije jasan je znak da je došlo do zagušenja cevi kanalizacije. Nemojte čekati, već odmah reagujte i pozovite nas kako bi sprečili nastanak poplave i veću materijalnu štetu. Za sve vodinstalaterske usluge kao i sva odgušenja smo dostupni svakoga dana u toku cele godine. Prostor u kom se izvodi intervencija nakon završenog posla ostavljamo čistim i urednom. Ukoliko još nemate dobrog vodoinstalatera mi Vam stojimo na raspolaganju.

 

 

Pozovi 069 623 301