Montaža Hidromasažnih Kada

/Montaža Hidromasažnih Kada

Usluga montaža hidromasažnih kada kao i popravka kade u servisu Super Vodoinstalater je dostupna svakoga dana u toku cele godine. Montaža hidromasažnih kada i tuš kabina zahteva profesionalanog vodoinstalatera. Nudimo povoljne cene usluga za ugradnju sanitarija kao i za hitne intervencije. Za popravke kvarova na vodovodnim instalacijama dolazimo isti dan.

Montaža hidromasažnih kada

Montaža hidromasažnih kada- Usluga

Montaža hidromsažnih kada treba da se obavi prema uputstvu kako je predvideo proizvodjač. Time se dobija njeno bezbednosno korišćenje i pravo na garanciju. Ukoliko Vam treba majstor za montažu hidromasažne kade, tuš kabine, djakuzija možete nas pozvati. I ako deluje da je komplikovano ugraditi hidromasažnu kadu našim majstorima je to rutina.  Do sada smo uradili veliki broj ugradnji ovih uredjaja u stanovima, kućama, hotelima i spa centrima. Svakoj vrsti posla prilazimo na odgovoran način bez obzira da li se radi o sitnom kvaru ili komplikovanom zahvatu. Svojim kvalitetnim radom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata. Za svako pružanje usluge posedujemo sav neophodan alat. Ako posedujete hidromasažnu kadu i primetite da ona negde curi ili ne radi kako treba pozovite nas. Pored ugradnje obavljamo i svaku vrstu popravki na vašim kadama. Naše majstore možete angažovati i za redovan pregled ispravnosti sanitarija i ventila za vodu u vašem stambenom ili poslovnom prostoru.

Hidro izolacija

Pre montaže kade treba da se uradi kvalitetna hidro izolacija. Takodje treba izvesti priključak za bateriju na pogodnom mestu jer se baterija za hladnu i toplu vodu postavlja nakon ugradnje. Isto tako mora se voditi računa gde se nalazi kabal za struju jer on mora biti u ravni sa priključkom glavne razvodne kutije u kadi. Odvod za vodu iz kade treba da bude što bliže odvodnom sifonu, ukoliko to nije slučaj majstor će to premostiti gibljivim sifonom. Sada kada smo vas uputili šta je potrebno za montažu kade ostaje Vam samo da pozovete našeg majstora. Usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Radno vreme servisa je svakoga dana tokom cele godine. Za svaku pruženu uslugu dajemo garanciju kao i za delove koje mi nabavljamo za vas. Prostor gde obavljamo intervenciju nako završetka radova ostavljamo urednim i čistim.

Pozovi 069 623 301