Servis Protočnog Bojlera

/Servis Protočnog Bojlera

Servis protočnog bojlera i montaža protočnog bojlera se radi svakoga dana u toku cele godine. Za uslugu servis protočnog bojlera po vašem pozivu dolazimo isti dan. Povoljna cena usluge za sve popravke kvarova na protočnim i klasičnim bojlerima bilo kog modela i proizvodjača. Hitne intervencije obavljamo u najkraćem vremenskom roku.

servis protočnog bojlera

Servis protočnog bojlera – Usluge

Servis protočnog bojlera obavljamo u svim stambenim i poslovnim objektima. Iako su u upotrebi klasični bojleri se sve češće se traži i montaža protočnih bojlera. Najčešće se postavljaju u kuhinje i toalete manje kvadrature. Zbog svojih dimenzija protočni bojleri se svuda lako uklapaju. Njihov kapacitet je uglavnom od 5l do 10l. U odnosu na klasične bojlere  imaju prednost zato što protočni bojler ima uvek tople vode u količini koja Vam je potrebna. Klas,ičan bojler ima tople vode onoliko koliki mu je kapacitet kazana. Preko slavine za toplu vodu vi aktivirate rad bojlera. Isto tako protočni bojleri se manje kvare u odnosu na klasične. Zbog svog malog kapaciteta nema u sebi puno vode pa je skupljanje kamenca u njemu manje. Iz tog razloga   i duže traju od klasičnih bojlera. Ukoliko primetite da vaš bojler ne obavlja funkciju kako treba i nemate dobrog majstora za servis protočnog bojlera pozovite nas.

Popravka protočnog bojlera

Kao i kod klasičnih bojlera kamenac je glavni uzrok da vam je potrebna popravka protočnog bojlera. Najčešće se dešava da je kvar na grejaču bojlera a može se desiti i na njegovim ostalim delovima. Često se dešava da ljudi pokušavaju sami da poprave bojler. Naš savet je da to ne readite jer se nestručnim rukovanjem može napraviti veća šteta. Ako imate potrebu za profesionalnim vodoinstalaterom a do sada ga niste našli pozovite naš servis Super Vodoinstalater. Naši majstori su odgovorni, stručni i iskusni za pružanje svih vodoinstalaterskih usluga. Do sada smo puno puta pružili usluge velikom broju klijenata koji su nam ukazali poverenje a mi smo ga u potpunosti opravdali. Radno vreme srevisa je svakoga dana tokom cele godine. Garanciju dajemo na sve pružene usluge kao i za sve delove koji se menjaju tokom intervencije. Vodinstalaterske usluge pružamo svim pravnim i fizičkim licima. Nakon završene intervencije prostor ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301