Popravka Bojlera

/Popravka Bojlera

Popravka bojlera, servis bojlera kao i montaža bojlera se radi za sve modele svih proizvodjača. Ukoliko Vam treba popravka bojlera kad pozovete vodoinstalater dolazi isti dan. Ako je potrebna zamena grejača na bojleru ili čišćenje kamenca i bilo koj druga usluga vodoinstalatera nudimo povoljne cene. Popravke kvarova i hitne intervencije vodoinstalatera radimo u kratkom vremenskom roku.

popravka bojlera

Popravka bojlera

Popravka bojlera se radi za proizvodjače: Elit, Metalac, Bosch, Ariston, Beko, Gorenje, Magnohrom, Elin, Samsung i mnoge druge. Kvar na bojleru zna da poremeti obavljanje svakodnevnice. Kada dodje do prestanka rada uredjaja i nemate odgovarjućeg majstora koji može rešiti problem možete se obratiti nama. Popravku i servis bojlera obavljamo veoma dugo za sve modele svih proizvodjača. Bilo da je u pitanju protočni bojler ili akumulacioni svaki kvar otklanjamo brzo i efikasno. Za svaku intervenciju posedujemo potreban alat i sve rezervne delove. Znamo da je svakom klijentu bitno da se problem reši u kratkom vremenu. Iz tog razloga se trudimo da kada primimo poziv bilo da je u pitanju redovna usluga vodoinstalatera ili hitna intervencija obavimo svaki posao za kratko vreme. Ako primetite da je vašem uredjaju narušen rad nemojte više brinuti sada imate koga da pozovete. Odgovorno i profesionlno pružićemo svaku uslugu na vaše zadovoljstvo.

Šta raditi kada procuri bojler?

Bojler nije složen uredjaj ali je veoma opasan i može ugroziti bezbednost njegovih korisnika. Kada dodje do kvara popravku treba da obavi stručno lice. Samo kvalifikovan majstor može da Vam garantuje bezbednost i kvalitetnu popravku. U slučaju da je procureo bojler odmah ga ugasite sa napajnja struje i pozovite majstora. Kombinacija vode i struje može ugroziti vaš život. Znamo da je svakom klijentu bitna cena usluge vodoinstalatera ali u ovakvim situacijama život je bitniji od svakoga novca. Takodje je bitno redovno održavati uredjaj kako bi mu se produžio radni vek. Ukoliko imate neko pitanje ili Vam je potreban savet možete nas kontaktirati. Bilo da je potrebna montaža, popravka ili servis bojlera stojim na raspolaganju svakoga dana tokom cele godine. Usluge vodinstalatera su dostupne kako fizičkim tako i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve pružene usluge. Prostor nakon intervencije ostavljamo uvek čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301