Zamena Bojlera

/Zamena Bojlera

Zamena bojlera je vodoinstalaterska usluga koju radimo u gradovima Beograd, Čačak, Novi sad, Niš, Kragujevac. Pristupačne cene vodoinstalaterskih usluga. Kvalitetna i profesionalna usluga od strane vodoinstalatera sa velikim iskutvom. Vodoinstalaterski servis pruža usluge fizičkim i pravnim licima svakog radnog dana i subotom tokom cele godine. Na vašu adresu za zamenu bojlera dolazimo isti dan.

Zamena bojlera cena

Kako naš vodoinstalaterski servis posluje u više gradova cena za uslugu zamena bojlera iznosi od 4.000 do 5.000 dinara. Cene vodoinstalaterskih usluga su fiksne bez obzira da li je bojler za kupatilo zapremine 30. 50. 80. litara. U cenu je uključena demontaža starog i montaža novog bojlera, dolazak majstora na vašu adresu. Ne naplaćujemo posebno postavljanje sigurnosnog ventila, brinkos creva već je sve uračunato u cenu usluge. Vaše je da odaberete bojler sa prohromskim kazanom ili od emajla marke Gorenje, Metalac, DOM, Elit, Termorad ili drugog brenda ostalo prepustite našim majstorima. Servis nudi uslugu bojler sa ugradnjom. Saopštite majstoru kakav vam je kupatilski bojler potreban, nabavićemo ga za vas, doneti na kućnu adresu i uraditi ugradnju istog. Vodoin stalater daje garanciju na kvalitet pružene usluge.

Kada se radi zamena bojlera?

U slučaju da bojler curi a razlog tome je oštećen kazan, popravka bojlera nije preporučljiva već se radi njegova zamena. Današinji bojleri imaju izolaciju od pur pene pa je istu teško ukloniti kako bi se uradila zamena kazana na bojleru. Radni vek bojlera je od 10 do 17 godina sve u zavisnosti koliko ste redovno radili servis bojlera. Ostale delove bojlera kao što je grejač, termostat, anoda, električne instalacije, sigurnosni ventil, brinoks crevo možete zameniti kada dotraju. Sve dok je kazan bojlera zdrav popravka je isplativa.

Koliko treba vremena da se zameni bojler?

Zamena bojlera vremenski traje od 30 do 45 minuta. Prvo treba zatvoriti dovod vode u kupatilu preko glavnog ventila za vodu. Zatim isprazniti bojler, otkačiti creva i električne instalacije preko koga se bojler napaja strujom i na kraju skinuti uredjaj za grejanje vode sa nosača. Proces montaže bojlera ide u obrnutom smeru od skidanja. Nako što se postavi bojler, puni se vodom, pali se tremostat, majstor vodoinstalater će proveriti da li bojler ispravno radi.

Kada vam treba montaža bojlera to jest njegova zamena možete nas kontaktirati. Našim angažovanjem očekujte visokokvalitetnu i profesionalnu uslugu po svim standardima. Po završenoj intervenciju kupatilo ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301