Zamena Instalacija U Bojleru

/Zamena Instalacija U Bojleru

Zamena instalacija u bojleru, zamena sigurnosnog ventila na bojleru i servis bojlera naši profesionalni vodoinstlateri obavljaju svakoga dana tokom cele godine. Zamena instalacija u bojleru kao i popravka bojlera svih modela i prozvodjača je redovna usluga servisa za koju dolazimo isti dan. Za hitne intervencije dolazimo u najkraćem roku. Povoljna cena za sve vodinstalaterske usluge.

zamena instalacija u bojleru

Kada se radi zamena instalacija u bojleru?

Zamena instalacija u bojleru se radi kada dodje do kratkokg spoja u samom bojleru. Svaki bojler bilo kog kapaciteta u sebi ima električne instalacije. Pored instalacija u njemu se nalazi grejač, termostat i kazan. Kada Vam iskoči osigurač koji je povezan sa bojlerom jasan je znak da sa instalacijama nešto nije u redu. Verovatno je došlo do ogoljenja žica i negde se dodiruju i tako izazivaju kratak spoj. Kratak spoj na bojleru može se preneti na oplatu i time ugroziti vašu bezbednost. Kada primetite da rad bojlera nije isti kao uobičajeno treba pozvati majstora, Nikako ne bi trebalo sami da otklanjate kvar. Ako nemate adekvatnog majstora za popravku bojlera pozovite naš servis. Bez obzira koliko je vaš uredjaj star i mislite da mu nema pomoći naši majstori su spremni sve da urade kako bi ga vratili u funkciju.

Servis bojlera

Osim što radimo servis klasičnih bojlera radimo i servis kuhinjskih bojlera kao i servis protočnog bojlera svih modela i proizvodjača. Kako se vodoinstalaterskim poslovima bavimo dugi niz godina znamo da svaki kvar remeti vašu svakodnevicu. Iz tog razloga na svaki vaš poziv regujemo u najkraćem roku. Odgovorni i stručni majstori našeg servisa u kratkom roku otklanjaju svaku vrstu kvara na vašem bojleru. Pored popravke vršimo i montažu bojlera svih kapaciteta bilo da se postavljaju vertikalno ili horizontalno. Na svaku intervenciju dolazimo sa nephodnim alatom i mernim instrumentima koji nam omogućavaju da posao uradimo brzo i efikasno. Ako želite mi za vas možemo nabaviti rezervne delove. Za svaku vodinstalatersku uslugu smo dostupni svakoga dana tokom cele godine. Usluge pružamo svim fizičkim i pravnim licima. Garanciju dajemo na sve izvedene usluge kao i na rezervne delove koje mi ugradjujemo. Prostor gde se izvode radovi uvek ostavljamo čistim i urednim.

Pozovi 069 623 301